Blacky89 tocno tako, brondam i naganjam ih i dalje 😂. Kod nas je sve stalo na nekom cekanju, da se hormoni unormale, pa urealplasma i onda odjednom pozurite, nemate vise vremena i sad kad sam pisala potpis sam skuzila da sam ja od 06/19 svako 3 mjeseca u stimulaciji i svako 3 mjeseca na punkciji
Nikitta recept za sraćku 😂😂😂😂
Kad smo kod sracke, sad sam izvela psa na sraćku i svaki dan prodjem pored nekog gradilista, i danas cujem da jedan drugom vicu: evo plavusa i sin! 😂😂😂😂eto....imam i ja svog sina 😂😂😂citavu setnju sam ga zvala: sine, idemo....sine dodji 😂
Cure, dobro sam vec... Ozdravila i u pon idem raditi. Od simptoma korone sam imala strasnu glavobolju, temp do 38, gubitak njuha i okusa, kasalj, umor... Al evo prezivjeh i idemo dalje u nove borbe.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
tokio, kako te se ne bih sjećala. Teška srca sam te maknula s popisa ovaj ponedjeljak jer se dugo nisi javljala i nisam znala u kojoj si fazi. Želiš nazad na popis?Bozma, doktorica ti nije baš najoštrija olovčica u pernici ako nije znala što je FSH bez da si spelovala.
istina, ovo je prvo i meni palo na pamet
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
MTB - svaka čast na trudu, preciznosti i sistematičnosti informacija, ja sam ih redom čitala sve (iako sve več znam) da ponovim gradivo 🤣.
Cure čekalice +\bete za vas 🤞
Cure koje su dobile loše rezultate ili vijesti - odtugujte brzo i natrag glava gore jer treba nastaviti i boriti se do cilja!!!
Trudnice - uživajte u trudnoćama!
Ja sam na dva tjedna do novog postupka, ali u ponedjeljak il utorak planiram obaviti testove na trombofiliju u Petrovoj na transfuziji, odgovorili mi mailom da se nije potrebno naručiti, nego samo doći između 7 i 12 h. Nadam se i brzim nalazima pa da ih imam, ako ne do početka postupka, onda do transfera (ako ga bude)... jer moj gin.neće mi davat decortin na svoju ruku i mijesat se ovima na VV u posao, ali ako nalazi pokažu neki problem, onda bude...
Šaljem vam svima 🙋♀️ I zagrljaje I 🙏🏻Za sve vas...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MTB da, da znam da su to bili ostaci štoperice, nego kažem da je tada bilo vidljivo tek ostaci tako da još se nova beta, trudnička, nije stigla nagomilati
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
miss1502 i Sanjich🤞🤰
puno vam hvala na info.. i sretno u postupcima:)
Meto da. Kava i limun? Recept za sračku, ali protiv glavobolje 🤣🙈 Tu smo da jedna drugoj pomažemo. Sve za jednu, jedna za sve. 🙏🏼 Promocija knjige je OBAVEZNA. Sada pišem zadnje poglavlje. Čekala sam “happy end” - kao trudnoća, ali život te uvijek iznenadi, pa eto, sad ću knjigu dovršiti sa zadnjim poglavljem - operacija. To će biti moj happy end. Novi život. 🙏🏼
Samara pa djeca dolaze na promociju, bit će dovoljno majki tamo da ih čuvaju 🥰
Belaaa jako me umirio tvoj post od doktora. Cure, idemo moliti svaki dan za našu Belu i njenu bebicu. Bog radi čuda, kao i molitva. 🙏🏼❤️
Tuma upale mjehura razno razne su normalne u trudnoći (ako leukociti na to upućuju u urinu), a TSH nije tako strašan, vjerojatno će ti povisit terapiju. Sve će biti ok. ❤️
Blacky89 joj jako mi je to poznato. Zamrzila sam vađenje nalaza, pape, briseva, hormona, a čekanje neću ni komentirati. Kad mi je došlo to zasićenje, ja sam prestala na neko vrijeme. Morao mi se mozak odmoriti. Shvatila sam da forsiram. Tako da te skroz kužim. Na tvom mjestu bih napravila plan: idem sad vjerovati u FET ovog posljednjeg Mohikanca. A onda duga pauza, jer ću biti TRUDNA ☺️
MTB najoštrija olovčica 🤣
Predivna ideja za Belinog bebaca! Evo, i u mojim molitvama ce bit svaku vecer u 22 sata 🙏🙏🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bok cure,
MTB ovo je super. Sve je pregledno i na jednom mjestu. Svaka cast tebi i curama koje su ti pomogle. 👏🏻👏🏻
Kod mene danas i ne tako bajno kao nakon prvog uzv. Ostala su tri folikula, tri su stala s rastom. 😐 Aspiracija je u utorak.
Oolive, sto se testiranja tice, ja sam danas malo ispitivala 😁
Bitno im je kao da imas negativan test prije nego sto dodjes tamo prvi put. To ides preko uputnice od gin.
I onda je potrebno jos testirati se prije aspiracije, zbog anestezije. To ti oni daju internu uputnicu i testira se u Vinogradskoj. Prije transfera se ne testira.
Ja sam cijelu dramu danas imala s tim.
Dr je rekao da ce aspiracija biti najvjerojatnije u pon. U Vinogradskoj testiraju radnim danom. Sestra mi je dala uputnicu i rekla da se testiram danas, od 10.30 do 11.30 (kao toliko samo rade) . (Bila sam tamo na pregledu oko pola 9)
Nista, ja otisla u skolu odradit 1 sat, ostala 2 sata sto sam imala, zadala im da rade i vratila se natrag u bolnicu. Dosla pred taj kontejner gdje testiraju, kad ono… Rade od 8 do 10.30 🙄🙄🙄 zakasnila sam doslovno 5 min, jer oni smotani nisu obavijestili odjele da su promijenili radno vrijeme.
Na kraju mi je dala internu uputnicu za Fran Mihaljevic pa su me tamo ubacili.
Uglavnom, veselo od jutra.
Ispricavam se na duzem postu. Malo sam pod dojmom svega danas. I tuznjikava sto su 3 folikula prestala s rastom.
Znaci, sta smo rekli?? ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 I JEDAN JE DOVOLJAN!!!! Nemoj da te moram nac i istuc prije transfera 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure, dobro sam vec… Ozdravila i u pon idem raditi. Od simptoma korone sam imala strasnu glavobolju, temp do 38, gubitak njuha i okusa, kasalj, umor… Al evo prezivjeh i idemo dalje u nove borbe.
Jel istina da uopce nemas snage za nist? Ni za jest ni pit? Poznanik jedan od muza ima i kaze da se tocno kuzi da jije klasicna gripa i da nije imao snage popet se uz stepenice! Da se razumijemo, trener je i u fenomenaloj kondiciji
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sanjich nista pametno, da nastavim pit siofol…da je lh dosta veci od fsh,da bi bilo bolje da je obrnuto i da krenem s bemfolom…koji je tebi danas dan ciklusa?kad mislis da bi mogla bit aspiracija? Jel te bole folikuli?
Ejj ja nemam pojma kad bi mogla bit kad ga nisam vidila a prvi postupak mi je.. U ponedjeljak cu valjda znati.. Danas mi je 9dc.. I brinem se bas da mi ne bi u pon bilo kasno.. Sta ja znam meni je inace O redovna.. A ne kuzim se bas u sve.. Pitat cu sutra drugog doktora bas za O i apiraciju... I sta mu se cini..
Folikuli ne ne bole jer su jos mali... Bar ja mislim.. Nekad me malo nesto zategne al vise mi se cini da je to nevezano ili da umisljam 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji