Ej ja imam ideju za jedan pakt da sklopimo! 🙈
Nikitta pise knjigu, znaci danas-sutra kad bude objavljena mi sve cure sa foruma idemo na predstavljanje i nosimo naljepnicu sa svojim forumskim imenom. . To ce biti dobar party, zao mi je Nikitta, al morati ces se druziti sa nama😎😁
Ako budemo imale dadilje na raspolaganju da nam tu silnu dječurliju koju budemo imale čuvaju 😀🙏
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ej ja imam ideju za jedan pakt da sklopimo! 🙈
Nikitta pise knjigu, znaci danas-sutra kad bude objavljena mi sve cure sa foruma idemo na predstavljanje i nosimo naljepnicu sa svojim forumskim imenom. . To ce biti dobar party, zao mi je Nikitta, al morati ces se druziti sa nama😎😁
Ako budemo imale dadilje na raspolaganju da nam tu silnu dječurliju koju budemo imale čuvaju 😀🙏
Hahahah da, istina
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Poštovana Dragana!
Kod Vašeg ploda su prema ultrazvučnim nalazima dijagnosticirani omfalokela i cistični higrom. Obje promjene mogu biti udružene s poremećajima kromosoma i stoga je potrebna kromosomska analiza ploda. Omfalokela koja nestane iza 14. tjedna trudnoće je uglavnom normalan nalaz. Cistični higrom se može pojaviti i kod zdrave djece ali je povezan i sa srčanim greškama. Dr.Hafner je vrhunski perinatolog koji radi na Sv.Duhu i vjerovatno je izveo najveći broj CVS postupaka u Hrvatskoj. Nećete pogriješiti niti da odete u polikliniku Podobnik. Odluku gdje ćete otići ipak morate donijeti sami
Lp, Nero Marinović, spec.gin.
Evo emali mog ginekologa bar me mrvu umirio🙏
Molimo boga da se povuce i da nalzi budu uredu i da nije koromosonska greska🙏🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MTB svaka čast!!! I curama koje su pomogle, ovo je tako sistematicno, strukturirano, lijepo, sve na jednom mjestu. Ma odlično!!😍
Sutra test??😍😍
Bela molim se da ode sa 14.tt🙏🙏 jesi procitala sta je cura par postova prije ti napisala? 😊
Sretno svima u čekanju bete, testova i postupka. Držim fige🤞
Ja sma dobila nalaze krvi i urina, sve nešto poviseno i snizeno.... moram raditi urinokulturu jer je malo povišen broj leukocita u mokraci, ogtt jer je glukoze 5,5; tsh je povisen bez obzira na terapiju, sad je 4,31...
Zeljezo je dobro, ali sve vezano uz zeljezo (prijenos,hematokrit, eritroxiti, mcv, i gro drugih kratica su ili blago povisene ili blago snizene) ali to mi ginekolog nije nista komentirao. Samo urinokulturu, tsh i ogtt...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Znaci moj opce prakse mi je bolje objasnio i razjasnio situaciju nego ona koja me vodi 🤷 ah cure moje hvaala vam sta ste uz menee❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MTB svaka čast!!!I curama koje su pomogle, ovo je tako sistematicno, strukturirano, lijepo, sve na jednom mjestu. Ma odlično!!😍
Sutra test??😍😍
Belamolim se da ode sa 14.tt🙏🙏 jesi procitala sta je cura par postova prije ti napisala? 😊
Sretno svima u čekanju bete, testova i postupka. Držim fige🤞
Ja sma dobila nalaze krvi i urina, sve nešto poviseno i snizeno…. moram raditi urinokulturu jer je malo povišen broj leukocita u mokraci, ogtt jer je glukoze 5,5; tsh je povisen bez obzira na terapiju, sad je 4,31…
Zeljezo je dobro, ali sve vezano uz zeljezo (prijenos,hematokrit, eritroxiti, mcv, i gro drugih kratica su ili blago povisene ili blago snizene) ali to mi ginekolog nije nista komentirao. Samo urinokulturu, tsh i ogtt…
Nisam idem procitat🤗❤️
Svaka čast cure na svemu ovome. Vau 👌🙂
Ne znam jel me se sjećate, javila sam se nedavno s pitanjem koju kliniku izabrati.
Ne pišem puno jer nemam ni što. Mi smo bas na samom početku. Ali evo, naručila sam se u Petrovu. Tamo namjeravam obaviti sve što mi treba za početak, pa ću za postupke još vidjeti. Dal privatno, dal nastaviti u Petrovoj. Zapravo, to će ovisiti o ovoj situaciji s koronom. Najviše me strah da će opet stati sa svim.
No, zapravo, htjela sam se javiti jer vas čitam, pa sam morala reagirati i obratiti se Beli. Možda će joj moja iskustva nešto značiti.
Ja radim u jednoj bolnici, imala sam priliku vidjeti nekoliko beba s omfalokelom. I sve su imale sretan kraj.
To, naravno ne znači da je uvijek tako, ali definitivno ne znači ni da je uvijek loše.
Tesko je, dug je proces do oporavka. Ali nije nemoguće.
Naravno, sve će ti tvoji liječnici i stručnjaci bolje objasniti i dat ti procjenu i prognozu. Ali evo, mozda ti ovo nešto znači.
Hvaalaa ti Tokio puno da znaci mi svaka informacija i podrska sad ste me i ti in umirile nadam se i vjerujem da cu biti ona sa sretnim zavrsetkom❤️🙏🙏
Belaaa meni su isto rekli utrogestan do 12.tjedna i onda ukinuti. Isto su mi rekli za decortin do 8.tj 2x1 dnevno i onda smanjiti na 1 dnevno. Ok smanjila sam na 1 al ne znam do kad trebam uzimati a niko mi ne zna reci 🤷♀️
Ma puno ona toga meni nije dala za izvaditu ni objasnit razjasnit evo cekam da odgovori na poruku zalosno je to da ja nju miram pitati ona bi trebala brigu vodit o tom i znati kad sta i kako 🤷
tokio, kako te se ne bih sjećala. Teška srca sam te maknula s popisa ovaj ponedjeljak jer se dugo nisi javljala i nisam znala u kojoj si fazi. Želiš nazad na popis?
Bozma, doktorica ti nije baš najoštrija olovčica u pernici ako nije znala što je FSH bez da si spelovala.
💔💔💔
Belaaa meni su isto rekli utrogestan do 12.tjedna i onda ukinuti. Isto su mi rekli za decortin do 8.tj 2x1 dnevno i onda smanjiti na 1 dnevno. Ok smanjila sam na 1 al ne znam do kad trebam uzimati a niko mi ne zna reci 🤷♀️
Ma puno ona toga meni nije dala za izvaditu ni objasnit razjasnit evo cekam da odgovori na poruku zalosno je to da ja nju miram pitati ona bi trebala brigu vodit o tom i znati kad sta i kako 🤷
Mozda ćeš morati na fetalnu ehokardiju, to je snimanje srca bebe posebnim ultrazvukom. To se radi samo na Rebru i privatno u poliklinici Medifem u Zagrebu. Pa mozda ti ne bi bilo lose imati tu uputnicu sa sobom da ne plaćas. U poliklinici Medifem se, naravno, plaća i u roku odmah te naruče.
Sortiraj odgovore
Najstariji