Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Listopad 2020. 11:29

Bozma

Sanjich🤞🤰

miss1502

Neka mi neko napise doslovno kako se cita ICSI da se ne osramotim…proslovkajte mi da budem sigurna 😂😂
    Btw ja nemam nista protiv toga! Kad sam u ovome idemo na sve opcije pa sta Bog da 🙏

Pa tak se cita I C S I .. :)

tako sam ja prvi put došla u doktorice i kažem F S H, a ona meni da šta je to, da se to kaže EF ES HA. Tako da sad kad o nečemu pričam s doktorima pokažem prstom na papir i pitam: je li mi ovaj hormon dobar

hahaha       aj si aj es xD 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Listopad 2020. 11:35

Cure moze savjet ja sam 12 tj tu negdi na knjizici je bilo par dana nize ona je meni rekla da nastavim Utrogestan ,3×2 medjutim sestra moja  meni da ali ga nije trebala ukinuti sad se i ja pitam???

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

tokio

Sanjich🤞🤰

tokio

Svaka čast cure na svemu ovome. Vau 👌🙂
    Ne znam jel me se sjećate, javila sam se nedavno s pitanjem koju kliniku izabrati.
    Ne pišem puno jer nemam ni što. Mi smo bas na samom početku. Ali evo, naručila sam se u Petrovu. Tamo namjeravam obaviti sve što mi treba za početak, pa ću za postupke još vidjeti. Dal privatno, dal nastaviti u Petrovoj. Zapravo, to će ovisiti o ovoj situaciji s koronom. Najviše me strah da će opet stati sa svim.

No, zapravo, htjela sam se javiti jer vas čitam, pa sam morala reagirati i obratiti se Beli. Možda će joj moja iskustva nešto značiti.
    Ja radim u jednoj bolnici, imala sam priliku vidjeti nekoliko beba s omfalokelom. I sve su imale sretan kraj.
    To, naravno ne znači da je uvijek tako, ali definitivno ne znači ni da je uvijek loše.
    Tesko je, dug je proces do oporavka. Ali nije nemoguće.
    Naravno, sve će ti tvoji liječnici i stručnjaci bolje objasniti i dat ti procjenu i prognozu. Ali evo, mozda ti ovo nešto znači.

tokio nick se ne zaboravlja, barem mi lude s netflixa :)
    Tu smo svi u fazama, najviše se piše kad je postupak u tijeku :) veselimo se da si krenula prikupljati potrebne nalaze

😂😂😂
    Daaa, i ja sam sretna. Jer nakon toliko vremena NIČEGA da se desi, cak ni evaporacijske linije na testu 😂 ovo je veliki korak naprijed 🤗🤗

👩🏻 31g
    👱🏼‍♂️29 g
    1 godina pokušavanja
    Astenozospermija
    Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova

🍀🐞MISS🐞🍀

E sad, dali se cita iksi ili aj si aj es 😂😂😂
    Ovo je glup gluplji hahahha

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

30. Listopad 2020. 11:42

Nikitta

MTB nova tema je t o p, i čita se TOOOOOOOOP! Stvarno si sve obuhvatila, moj naklon na odlično odrađenom poslu! 🙏🏼🥳❤️
    Meto baš htjedoh reć, čita se IKSI 😆 Žao mi je čuti da te glava rastura, a da probaš onaj narodni lijek od Tanja79?Bozma f s h😂😂😂😂
    Cure, ja se probudila maloprije iz sna u kojem sam sanjala da sam upoznala Belu i njenog muža, uzmem mob i vidim mail od Bele da je noćas sanjala da smo se upoznale. Jel još netko ne vjeruje u čuda?! 😊

Da koja telepatija i sudbina bas nadam se da ce se i ostvariti jednog dana da se upoznamoo ❤️ i kad bi sve se upoznale i copor koji je prosa sve i svasta i dati pricz u Novine naravno kad sve postsnemo mame i ostvarimo sta zelimo🙏🤗❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Meto
    30. Listopad 2020. 11:42

Miss, Sanjich se zeza, cita se iksi😊
    Nikitta mislis na kavu i limun? To je i kod nas lijek😂
    Ja svako pijem crnu kavu bez secera, pomaze i to 😅
    Apropo zaboravljanja, zabb prokomentirati predivnu gestu za pomoc Belliii od svog prijatelja.. hvale vrijedno🍀😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Samara
    30. Listopad 2020. 11:44

Belaaa meni su isto rekli utrogestan do 12.tjedna i onda ukinuti. Isto su mi rekli za decortin do 8.tj 2x1 dnevno i onda smanjiti na 1 dnevno. Ok smanjila sam na 1 al ne znam do kad trebam uzimati a niko mi ne zna reci 🤷‍♀️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Meto
    30. Listopad 2020. 11:45

Ej ja imam ideju za jedan pakt da sklopimo! 🙈
    Nikitta pise knjigu, znaci danas-sutra kad bude objavljena mi sve cure sa foruma idemo na predstavljanje i nosimo naljepnicu sa svojim forumskim imenom. . To ce biti dobar party, zao mi je Nikitta, al morati ces se druziti sa nama😎😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

30. Listopad 2020. 11:45

Meto

Miss, Sanjichse zeza, cita se iksi😊
    Nikitta mislis na kavu i limun? To je i kod nas lijek😂
    Ja svako pijem crnu kavu bez secera, pomaze i to 😅
    Apropo zaboravljanja, zabb prokomentirati predivnu gestu za pomoc Belliii od svog prijatelja.. hvale vrijedno🍀😍

Meto je prepoznala da san ja osim teske panicarke i zajebantica :D

30. Listopad 2020. 11:48

Meto

Ej ja imam ideju za jedan pakt da sklopimo! 🙈
    Nikitta pise knjigu, znaci danas-sutra kad bude objavljena mi sve cure sa foruma idemo na predstavljanje i nosimo naljepnicu sa svojim forumskim imenom. . To ce biti dobar party, zao mi je Nikitta, al morati ces se druziti sa nama😎😁

Daa savrsenaa ideejaaa🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.