Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    30. Listopad 2020. 14:52

Teja1408

manemoj

Teja1408

Bok cure,
    MTB ovo je super. Sve je pregledno i na jednom mjestu. Svaka cast tebi i curama koje su ti pomogle. 👏🏻👏🏻
    Kod mene danas i ne tako bajno kao nakon prvog uzv. Ostala su tri folikula, tri su stala s rastom. 😐 Aspiracija je u utorak.

Oolive, sto se testiranja tice, ja sam danas malo ispitivala 😁
    Bitno im je kao da imas negativan test prije nego sto dodjes tamo prvi put. To ides preko uputnice od gin.
    I onda je potrebno jos testirati se prije aspiracije, zbog anestezije. To ti oni daju internu uputnicu i testira se u Vinogradskoj. Prije transfera se ne testira.

Ja sam cijelu dramu danas imala s tim.
    Dr je rekao da ce aspiracija biti najvjerojatnije u pon. U Vinogradskoj testiraju radnim danom. Sestra mi je dala uputnicu i rekla da se testiram danas, od 10.30 do 11.30 (kao toliko samo rade) . (Bila sam tamo na pregledu oko pola 9)
    Nista, ja otisla u skolu odradit 1 sat, ostala 2 sata sto sam imala, zadala im da rade i vratila se natrag u bolnicu. Dosla pred taj kontejner gdje testiraju, kad ono… Rade od 8 do 10.30 🙄🙄🙄 zakasnila sam doslovno 5 min, jer oni smotani nisu obavijestili odjele da su promijenili radno vrijeme.
    Na kraju mi je dala internu uputnicu za Fran Mihaljevic pa su me tamo ubacili.
    Uglavnom, veselo od jutra.
    Ispricavam se na duzem postu. Malo sam pod dojmom svega danas. I tuznjikava sto su 3 folikula prestala s rastom.

Ok, ja sad padam s Marsa.. ali je stigne još nešto razviti do utorka? Meni je danas rekao da imam 3 do 4 dobre ali mi je djelovao zadovoljan s tim..

Isto u Vinogradskoj?

Nije mi djelovao kao da ocekuje da ce bit nesto vise od ovoga kod mene.
    Kao premale su u odnosu na te 3 dominantne.
    U srijedu je rekao da je dobro, danas nije nista. 😂

Ne, ja sam u Podobniku. Ja ga pitala za ta moja 4, jel to ok broj.. a on meni kaže vaši su, kakvi god da jesu 🥰
    Ali kako i cure kažu, jedan dobitni je dovoljan 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    30. Listopad 2020. 14:53

Jadranka_

Bok curke❤danas mi bio prvi dan pikanja i sad tri dana prije ultrazvuka se moram sama pikat a suprug mi je u njemackoj te se stvarno bojim sama piknut i neznam sta da radim 😳😀

Pogledaj si video na youtubeu i zaustavljaj dok ne skuzis.. ja sam išla logikom ako mogu sve, mogu i ja 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 14:56

Ruska1986

LUCIJA007

anaid

Jaoooo svaka cast na otvaranje i prezentaciji ove nove teme, vrh korisnih savjeta i preporuka !
    Ma bravo 😍😍
    Lucijadrago mi je da je sve dobro prosli i da si napokon dobila i jos pokoji savjet, kak velis nekad svaki svoje melje ali nazalost ispada da moras masno platit da ti se neko konacno posveti onak kak bi trebalo biti i bez placanja. Hocete raditi taj test komparibilnosti ?

Rekao mi podobnik kad dodjem na kontrolu da ce mi napisat preporuku za tu hla tipizaciju samo se bojim koliko citam da, se to duugo ceka a privatno je jako skupo vec sad smo pred bankrotom 🙄💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️

A skupit cemo kolko ko moze! ❤💜 Pa bar da ti malo olaksamo… Ja bi stvarno htjela da se to dobro istrazi i da se vidi u cem je vise problem!

Baš sam malo guglala, piše u labplus hla tipizacija 1000 kn,  to mi tu skupimo za čas! 😊😊 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

30. Listopad 2020. 14:59

Jadranka ti to mozes! Žena si! Prvi put je najteze, a i ak nes sjebes ko ja nikakva drama... Nisam bila cijeli ljek istisnula.. Pa se opet morala s istom bocnut, pa nisam dobro istisnula zrak 2x i imam modrice.. I tak.. Al evo danas bez problema... Ni modrice ni zajeba.. Krenulo me 😊 tako i ti samo opusteno.. 

• Tina34

A od drugih nalaza sam vadila i štitnjacu (TSH, T3, T4, antitijela), kompletan sistematski, autoimune bolesti i trombofilija (faktor V Leiden, MTHFR, PAI 1, Antitrombin III, PROTEIN C, Homocistein-nagovorila ginekologicu da mi da uputnice).
    TSH mi je nakon prve stimulacije bio 3,5 (povisio se) pa mi je dao eutyrox 25 mikrograma da bude ispod 2,5.
    Najgore mi je kad Lučinger vidi nalaze i onda na glas komentira "zašto vi niste trudni-s čuđenjem".... Ah, luda sam već.
    Isprike što ovako odgovaram-prvi susret s forumom...

Ja 35 On 42
    Dijagnoza: Oligozoospermija, ja sve ok (AMH 38)
    09/19 Lučinger ICSI, 12 js-HIPER-nema ET-a, 5 smrzlića-3 FET-a bete 0
    10/20 Lučinger ICSI, 11 js-HIPER-riskiramo ET 1 blastociste beta 0, 5 smrzlića
    11/20 planiran FET

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

LUCIJA007

anaid

Jaoooo svaka cast na otvaranje i prezentaciji ove nove teme, vrh korisnih savjeta i preporuka !
    Ma bravo 😍😍
    Lucijadrago mi je da je sve dobro prosli i da si napokon dobila i jos pokoji savjet, kak velis nekad svaki svoje melje ali nazalost ispada da moras masno platit da ti se neko konacno posveti onak kak bi trebalo biti i bez placanja. Hocete raditi taj test komparibilnosti ?

Rekao mi podobnik kad dodjem na kontrolu da ce mi napisat preporuku za tu hla tipizaciju samo se bojim koliko citam da, se to duugo ceka a privatno je jako skupo vec sad smo pred bankrotom 🙄💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️

A skupit cemo kolko ko moze! ❤💜 Pa bar da ti malo olaksamo… Ja bi stvarno htjela da se to dobro istrazi i da se vidi u cem je vise problem!

Baš sam malo guglala, piše u labplus hla tipizacija 1000 kn, to mi tu skupimo za čas! 😊😊

Eto, nista! 🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

30. Listopad 2020. 15:01

*.Women_name.*

Ruska1986

LUCIJA007

anaid

Ma bravo 😍😍

Baš sam malo guglala, piše u labplus hla tipizacija 1000 kn, to mi tu skupimo za čas! 😊😊

Obavezno nam javi cijenu i kad ides i naravno tvoj iban.. Pa tko moze pomoci ce.. Ja uvijek gledam sta god dam cini mi se malo al ako se nas 10 skupi po 100 kn i to je nesto ❤️

30. Listopad 2020. 15:06

*.Women_name.*

Ruska1986

LUCIJA007

anaid

Ma bravo 😍😍

To nesto sam citala i ja ali ima nekih vise vrsta hla tipizaciju, ne kuzim bas a moramo i suprug i ja znaci to je 2000kn...hbala vam curke prvo cu za 2 tjedna vidjet sto podobnik kaze i koju tocno pretragu moram napraviti... 

Teja1408
    30. Listopad 2020. 15:07

MTB, Ruska1986, manemoj
    Da, ma bit ce to okej. 🤞🏼

• Piky
    30. Listopad 2020. 15:08

We ovo je za ubit se... 
    ŠTO DA RADIM
    Znači da bi imala kiretažu moram imati test na Covid koji mogu raditi u utorak, a oni mi savjetuju da odem u Rijeku koja je 200 kn od mene i uzmem onu neku tabletu za prekid... Gdje što kako,, 

Dali znate ima li to sa tabletom u zg gdje jer mi je rijeka totalno naopako i nemam nikog tamo.. I znači da će plod u srijedu imati 16 dana, je da me ništa ne boli ali strah me nekih komplikacija. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.