Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Listopad 2020. 12:38

Cure, LH 7, a FSH 4.12 IU/L, to nije bas nesto jel da? Trebalo bi bit obrnuto? A jos uzimam i Siofol...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

30. Listopad 2020. 12:41

angribird

Belaaa

Samara

Belaaa meni su isto rekli utrogestan do 12.tjedna i onda ukinuti. Isto su mi rekli za decortin do 8.tj 2x1 dnevno i onda smanjiti na 1 dnevno. Ok smanjila sam na 1 al ne znam do kad trebam uzimati a niko mi ne zna reci 🤷‍♀️

Ma puno ona toga meni nije dala za izvaditu ni objasnit razjasnit evo cekam da odgovori na poruku zalosno je to da ja nju miram pitati ona bi trebala brigu vodit o tom i znati kad sta i kako 🤷

Mozda ćeš morati na fetalnu ehokardiju, to je snimanje srca bebe posebnim ultrazvukom. To se radi samo na Rebru i privatno u poliklinici Medifem u Zagrebu. Pa mozda ti ne bi bilo lose imati tu uputnicu sa sobom da ne plaćas. U poliklinici Medifem se, naravno, plaća i u roku odmah te naruče.

Pardon, napisala sam polu dovršen post. Na Rebru i poliklinici Medifem radi prof. Malcic koji je najbolji u Hr za srcane mane nerođene djece. On je onako stariji liječnik i nisam uopce sigurna da li jos uvijek radi u bolnici ili je ostao samo privatno. 

ericaa
    30. Listopad 2020. 12:45

Meto odlična ideja za predstavljanje knjige  
    MTB da najoštrija olovčica u pernici ahhhahahhahahahah,di se tog sjetila 
    evo, naručili me 20.11. za nadamsezadnje konzultacije 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Blacky89
    30. Listopad 2020. 12:45

MTB svaka ti čast! Ovo si odradila vrhunski! Ovakva organizacija na forumu jos nije viđena 👏🏼 S nestrpljenjem iščekujem tvoj testic🍀
    Lucija ne mogu opisati koliko mi je zao sto si opet prolazila isti scenarij, jedino pozitivno je to sto si ovaj put bar s kiretažom prosla bezbolnije(fizički). Jedna moja poznanica, isto je u MPO-u, mi je prosli tjedan javila ružnu vijest (stalo srce u 8tt). Kod nje srce stane svaki put oko 8tt. 4 prirodne trudnoce i dvije u MPO-u. Rekla je da su joj sad doktori rekli da to nije vise ginekološki problem, vec imunološki ili endokrinološki i dok se sve pretrage ne obave nema postupaka. Ima jos smrzlica. Nadam se da ce ti uspjeti barem nesto pronaći. Razlog sigurno ima, samo se nisu dovoljno potrudili da ga nadju. Ljuta sam jer ispada da je jednostavnije ići metodom pokušaja i pogrešaka nego istražiti uzrok (posljedice su poznate).Nije istina da ga nema. Saljem ti puno zagrljaja ❤️
    Belaaa nadam se da ce s bebacem sve biti u redu i da ce ovo biti samo ruzan period koji ce proći uskoro i da ces brzo biti mirnija jer se ispostavilo da je sve ok. 🍀 ❤️
    Nikitta 🍀 da noktic brzo zaraste i prodje. Ne sumnjam ja da ces se ti ispraksirati i sa previjanjem istog i to odraditi vrhunski. 
    Meto znaci ti čekaš početak iduće godine... I bolje! 2020-a sucks!!! I da, idemo na predstavljanje Nikittine knjige 👏🏼
    Ja se nadam da s iducom mengom krecem u FET jer sam taman bila dobila na dan kad su u Os otkazali postupke. 
    Curke čitam ja vas povremeno, al ste vi toliko marljive da nema šanse da sve popratim. Procitam, krenem pisat, nesto me prekine, pogledam ponovo a ja vec opet u zaostatku barem 5 stranica. 
    Svim ostalim curama zelim da sto prije napuste ovaj forum kao trudnice 🍀 mislim ostanimo se mi družiti... joj jesam ga sad spetljala. Kuzite sta mislim 😂
    P.s. Uredila sam potpis al sad cu vidjeti kad objavim post na sta to izgleda... čini mi se da su mi se redovi pomiješali... bem ti...

30. Listopad 2020. 12:51

MTB, to je bilo više ono da mi se može malo narugat, ali zato sam sad zapamtila , nisam sad kod nje u postupku. Tako je govorio i moj soc.ginekolog pa nisam niti razmišljala je li ispravno ili ne
    Cure koje ste dugo u ovome, je li vama ikad dođe ono da Vam je dosta svega, dosta čekanja po ambulantama, dosta naganjanja doktora po hodnicima, dosta zivkanja za uputnice i recepte, embrije, dosta termina za vađenje hormona , za UZV, konzultacije, aspiracije, transfere, čekanja, čekanja i još malo čekanja kojem nema kraja?
    nije mi dr. ništa odgovorila na mail za ovaj prirodnjak, ne da mi se više naganjat nikoga, pogotovo u ovoj koroni, da sam muža naganjala kao doktore, davno bi trudna ostala.

• anaid
    30. Listopad 2020. 12:54

Jaoooo svaka cast na otvaranje i prezentaciji ove nove teme, vrh korisnih savjeta i preporuka !
    Ma bravo 😍😍
    Lucija drago mi je da je sve dobro prosli i da si napokon dobila i jos pokoji savjet, kak velis nekad svaki svoje melje ali nazalost ispada da moras masno platit da ti se neko konacno posveti onak kak bi trebalo biti i bez placanja. Hocete raditi taj test komparibilnosti ? 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 12:59

ericaa, imaš sve nalaze? Nemoj im dati razloga da te opet naruče na konzultacije. 

Bozma, , da si muža naganjala ko doktore, imala bi već sedmero djece 
    Umirem 
    I iako nisam dugo u ovoj priči, sasvim mi je jasno da ima tih faza kad nam je dosta svega. Vjerujem da si onda treba uzeti pauzicu i malo napuniti baterije. 

💔💔💔

• Blacky89
    30. Listopad 2020. 13:00

Bozma ooo itekako mi to dodje često. Najgore od svega mi je vadit nalaze ponovo i ponovo i ponovo... vrijeme u postupcima proleti a imam osjećaj da samo stojim i vadim nalaze. Muka mi je od briseva i markera! Iskreno, ovog smrzlica sam vec otpisala! Kad se 4 iz njegove ekipe nisu uhvatili, tesko da ce i on. Statistika. 
    Al koliko god mrzim vadit nalaze, vec planiram kako cu ovaj mjesec mm natjerat da ode ponovo izvadit markere i napravit mikrobiološku analizu ejakulata da imam spremno za iduću stimulaciju. Vec me i prof. pitao kada sam bila u stimulaciji da moze planirati sljedeću (otpisao čini mi se i on smrzlica 🙈)
    Ali koliko god mi je muka od toga svega, svaki put sam nestrpljiva kad trebam krenuti u postupak (bio to FET ili stimulacija). Vidim da je i tebi isto tako... brondas, brondas, pa onda opet ideš 😉🙉

• Tiinaa
    30. Listopad 2020. 13:07

NadimakMTB svaka cast na stranici 
    Piskis danas test ?? 
    Kod mene nikakvih siptoma osim grceva u maternici par puta dnevno i bolnih grudi, al bojim se da je to od ovih silnih tableta 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 13:15

Dakle, moja beba je jako napredna što se tiče simptoma. Danas su mi iskočili prištići po licu. I nekoliko puta me zarezalo u predjelu jajnika. To mi inače nisu simptomi PMSa.

Međutim, beba nije napredna što se tiče ispuštanja bete. Piškila sam test jutros  Bio je više bijel poslije testiranja nego prije 
    Nisam tužna, nisam razočarana, nisam puna lude nade. Znala sam da (pre)rano testiram i da će možda biti bijel radi toga. Znam da možda i nisam trudna i da će i ostati bijel. Nisam baš mogla spavati (radila sam ga u 4h ujutro) pa sam si, naravno, raspisala plan akcije ako beta bude negativna u utorak. Čisto da budem spremna 

Idemo dalje. Sutra sigurno neću piškiti, previše se volim.  
    Za dalje ćemo vidjeti.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.