Manemoj - nije mi to bila namjera 😞
Ali, i to veliko ali, gleda se kumulativan uspjeh! Dakle, s vecim brojem postupaka se sanse povecavaju…ako ti je to ikakva utjeha.
Ma znam da nije 😉
Dobro je suočiti se sa stvarnošću. Ja sam si nekako mislila da mi baš nemamo nekih problema pa tako niski postotak baš šokirao. Ja sam cijelo vrijeme išla onom logikom kao 30%..

👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anksimoronmeni je doktorica u Petrovoj rekla da ako su stanice nezrele da je ona pogriješila sa štopericom i aspiracijom.
Ha stopericu sam dobila duplu?? Kao ti? A aspiracija je bila 15 dc? Cak su je pomakli 2 dana na vise 😶
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sanjich hvalaa🥰. Dr. Mršić, 0 smrzlića, ostale 4 oplođene nisu stigle do stadija blastice, u pon se trebam čuti s embriologinjom u vezi detalja.

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Bozma, manemoj - mislim da automatski daje vece sanse ako stavite ICSI...premda ne znam zasto je u nasim bolnicama “ili ivf ili icsi” tj zasto se ne kombiniraju obje metode (kao sto je objasnjavala doktorica na onom videu s you tube-a sto je nedavno netko stavio) - mislim da je bila rijec o nekoj privatnoj klinici u srbiji

💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Anksimoronmeni je doktorica u Petrovoj rekla da ako su stanice nezrele da je ona pogriješila sa štopericom i aspiracijom.
Ha stopericu sam dobila duplu?? Kao ti? A aspiracija je bila 15 dc? Cak su je pomakli 2 dana na vise 😶
Meni na kraju u prvom postupku nisu bile nezrele, provjerila je doktorica u labosu, već slabije kvalitete. Sada sam dobila duplu štopericu, ali teško mi je dati ukupnu ocjenu kad ne znam kakvo bi bilo stanje da su sve stanice aspirirali. Bilo je oplođenih 4/7. Tu mi je aspiracija bila dva dana ranije nego u Petrovoj, znači 13dc.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
To je i meni ovaj dr rekao za moje prošle postupke, zato sam i pitala 🤔
Inače, drago mi je da se ok držiš. Ja sam baš realist i držala bi se onog što dr kaže, a onda, na kraju, kamo sreće da si baš ti onaj rijetki slučaj gdje stvari ispadnu drugačije. A ove igre sa tim sjenama, svaka vam čast na volji i živcima cure.
Ja nisam skroz protiv testa, recimo dan dva pred betu sumnjam da se ne bi nešto vidjelo ako je pozitivan i tu se slažem sa manemoj, nekako mi je lakše bit pripremljen.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma kad ideš vaditi betu?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozma ja sam ti u dr Grbavca i malo je reci da sam prezadovoljna… o svemu je samnom razgovarao… ukazao mi na dr probleme koje nitko nije… a dr. M mi je bio na aspiraciji i bio je izvrstan… opcenito prezadovoljna sam cijelom poliklinikom i nastavljam tu sigurno… daj boze da nrcu ni trebati… ali ajde amo reci da cu trebati za par godina 🙏🙏🙏
Za tebe zbilja navijam da uspije 💪Ne mogu se sjetit da li si napisala što su ti na kraju bili objasnili da se dogodilo s ostalim stanicama, bile su nezrele ili?
Hvala ti… da bile su potpuno nezrele…
Ja sam ljetos bila u postupku gdje su mi kompletno sve bile nezrele, zato pitam. Šta ti je rekao šta misli zašto se to dogodilo?
Navijam za sutra za betu 💪🤞
Nisam dobro reagirala na terapiju to je sigurno premda je meni prosjek u sva 3 postupka 1 do 2 stanice… ali u prethodnim bi odustale… ali ovaj put su odmah bile nezrele… dakle ovaj rekovelle mi sigurno nije odgovarao… a onda, kako dr g kaze, bozje sam cudo… jer ta 1 sta se oplodila je po njima savrsene kvalitete, sto god to znacilo…
Jedna i je dovoljna i za nju navijamo 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB nisam tvoj post shvatila kao kritiziranje bez brige,nekako sam dobila osjecaj da ti uvijek dajes dobronamjerne savjete i ne vjerujem da si mislila ista lose,ali eto ja sam rekla kako sam se ja osjecala nakon prvog postupka, sad sam okej,proslo je sve to,starija sam jedan mjesec i automatski pametnija i iskusnija haha 😆 na kraju krajeva ovdje svi mozemo reci sta mislimo a da se krivo ne shvati, ja ne kazem da sam u pravu ali moje trenutno razmisljanje je takvo,i znam da mozda zvucim nezahvalno jer netko ne moze ni docekati fazu blastice sa svojim stanicama,ali eto tako je kako je, nakon Feta cunmozda drugacije rszmisljat,naravno bit cu trudna tad i sam Ce me pozitiva oprati 😉
Nikita hvala na razumijevanju, prvi je najgori,najduže traje i najviše boli, najviše ocekujes i najviše te strah, treba vremena da se i osjecaji posloze na mjesto nakon sto bude neuspješan,ali zato smo svi tu jedni za druge,bez osudivanja i s potporom 🤗 jel se javio Keck,jel se zna sta za operaciju?
Manemoj tocno to, sto ne valja sa mnom,znaci sve je bilo savršeno i opet nista, zasto moje tijelo nije htjelo tu blasticu o zasto i zasto 😄🤷 u nekom trenutku sam se bas osjecala i nesposobno uopce ostat trudna,kakva cu ja to bit majka kad ne mogu ni zatrudnit,ono kaos u glavi,ali sve je to normalno, osjecaji se razbuktajunali i primire nakon sto Prode malo vremena.. kako si ti danas? Moja prof iz matematike ti je uvijek govorila treci put i Bog pomaže 😄 tako da eto prva dva su bila na vama a treci pusti u Bozje ruke 😄 ja sam neku večer pricala s muzem i nesto se dotakli te teme i ja sam samo rekla Bože baci bebu i budi precizan 😄 suze su mi isli od smijeha,dosla sam do faze di bi da se bebe bacaju po meni 🤣🤣🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ja cure neznam voljela bih vam rec da je s vremenom lakse nije sve teze ide, evo meni je 8 transfer i nimalo mi vise nije lako, ni psihicki ni novcano neznam sta bi vam rekla

2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji