Leia2.0 pa ovo mi daje cak i bolje sanse (8.7%) nego doktorica, pretpostavljam da su takve prognoze za amerikanke i njihove postupke i njihovim klinikama koje masno plate, a ne ove nase brlji brlji postupke.
Nina92, a vidi se crta, i to dobro. Ja sam napravila i Mullera i nema nista…ima nekih naznaka crte kao kad je izlazio booster pa oni zadnji dani
Nemoj se ljutit al zeleni je negativan ovaj donji plavi ima lipo vidljivu crtu
😂 pa sta cu se ljutit 😂 nekako mi ovo sve izgleda kao da je nesto bilo. Na svim kinezima sam imala neki crtuljak, a imam jos samo 2 kineza doma i sad se mislim bi li dala muzu jedan da popisa cisto da znam je li to bila neka jadna biokemijska
Ja stvarno ne dajem nikome nadu nit išta od toga ., Fala Bogu pa je i Aurora svjesna ishoda nakon bete,
Međutim meni nakon biokemijske svaki dan je test bio sve svjetliji a ne tamniji . Al mogu li se ja umisto nje nadat ipak cuda se događaju.meni je Nifty pokazao Turnerov sindrom a evo nosim zdravu curu , drugim curama lh trakice budu pozitivne kod trudnoce meni ni sjene na trakici nije bilo, O sam imala između 7 i 9 dana ciklusa (moj ginekolog mi to rekao) i da imala sam otkucaje srca s 5+4 tt .tako da čuda postoje
BAJO dobro je Aurora napisala, pravi si forenzicar. Ali to je premalo za 11 dan od ovulacije.
Ti testovi su osjetljivosti 10mlU, evo kako inace drugima izgledaju 11 dan od ovulacije
https://ibb.co/4YK5BPN
Sanjich hvalaa🥰. Dr. Mršić, 0 smrzlića, ostale 4 oplođene nisu stigle do stadija blastice, u pon se trebam čuti s embriologinjom u vezi detalja.
Ima nas od dole dosta :)
Inace ako na formu igdje procitas dr XY to mislimo na njega jer je bila neka zezancija oko toga..
Zao mi je da nemas smrzlica ali se nadam da ti nece biti ni potrebni :P
Ahaam dr XY😁, oke. I meni je žao, očekivala sam bar 1-2, ali dobro šta je tu je. Ove dvije koje su mi vraćene se bile ful ekspandirane pa sam zadovoljna☺️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Cure, neću se više javljati po tom pitanju... samo želim još jednom ponoviti da se ja ne nadam nikakvom čudu, da je tako nebi prestala sa terapijom i nebi pila vino sinoć. Jedna sam od onih koja bi bila sretna sa biokemijskom, drago mi je da testovi tamne i da imam razlog još jednom izvaditi betu da saznam što mi se u tijelu događa. Apsolutno nitko me nije mučio, nisam labilnog karaktera i znam se nositi sa svim situacijama. Dapače, ja kad bih kod vas vidjela takve crte (a sad kad su se testovi posušili fakat izgledaju ko pravi 🙂) , i ja bih vama govorila isto kao što ste vi i meni, jer ipak se čuda događaju, rijetko ali nitko ne zna kome će se dogoditi!❤ Da je meni netko rekao da su šanse da povratim usred anestezije 1:1000npr., ja nebi mislila da ću baš ja biti ta jedna, a eto bila sam😂
Meni je recimo fenomenalno kako se meni na Štefanje moj doktor javio na telefon i sve lijepo objasnio... pa to je ono..🔝🔝
Naučila sam sada nešto u vezi testova na svojoj koži, a to je da je beta Bog i batina😎
Uprimo sada svi dobru vjeru u Bozmu i Anksimoron da ispratimo 2020. sa dobrim vijestima!❤❤❤
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
BAJO dobro je Aurora napisala, pravi si forenzicar. Ali to je premalo za 11 dan od ovulacije.
Ti testovi su osjetljivosti 10mlU, evo kako inace drugima izgledaju 11 dan od ovulacije
https://ibb.co/4YK5BPN
Znam zato sam i rekla da je negativan
Cure, neću se više javljati po tom pitanju… samo želim još jednom ponoviti da se ja ne nadam nikakvom čudu, da je tako nebi prestala sa terapijom i nebi pila vino sinoć. Jedna sam od onih koja bi bila sretna sa biokemijskom, drago mi je da testovi tamne i da imam razlog još jednom izvaditi betu da saznam što mi se u tijelu događa. Apsolutno nitko me nije mučio, nisam labilnog karaktera i znam se nositi sa svim situacijama. Dapače, ja kad bih kod vas vidjela takve crte (a sad kad su se testovi posušili fakat izgledaju ko pravi 🙂) , i ja bih vama govorila isto kao što ste vi i meni, jer ipak se čuda događaju, rijetko ali nitko ne zna kome će se dogoditi!❤ Da je meni netko rekao da su šanse da povratim usred anestezije 1:1000npr., ja nebi mislila da ću baš ja biti ta jedna, a eto bila sam😂
Meni je recimo fenomenalno kako se meni na Štefanje moj doktor javio na telefon i sve lijepo objasnio… pa to je ono..🔝🔝
Naučila sam sada nešto u vezi testova na svojoj koži, a to je da je beta Bog i batina😎
Uprimo sada svi dobru vjeru u Bozmu i Anksimoronda ispratimo 2020. sa dobrim vijestima!❤❤❤
😘
Bajo samo sam htjela reci da su to bas gadne stvari, vrtuljak osjecaja, hormona, emocija. Pogotovo za zene koje to prolaze više puta, znam jer sam sve to prošla, baš sve, čemu nadanje na betu od 35 na 14 dana nakon transfera? Imala sam i ja otkucaje u prirodnoj trudnoci na 5plus5 i betu od 3000, imala sam uredan kombinirani test sto je zavrsilo induciranim porodom u 27tt, imala sam kiretažu, imala sam biokemijsku. I iz toga svega sam naučila da treba ostati skuliran inače se gube živci, baš gube zivci do te mjere gdje ti zatreba terapija tabletama, mislim da je svaka od nas tu bila na nekakvome svome rubu i ponovno se digla nakon toga. Svaka od nas ima priču netko gadnu, netko još gadniju, a netko je sretnica kojoj je uspjelo iz prve. Glavna stvar u svemu je da lijepo i skulirano primiš i loše vijesti koje su činjenica, a ne nagađanje. Ponavljam, prošla sam sve, pa iz vlastitog iskustva govorim. Zadnje sto mi je trebalo kad sam saznala za biokemijsku je da mi netko daje nadu, ponovo! Da se opet nakon pada dižem i onda opet na kraju padnem. Nemoj krivo shvatiti ali vidim da imas dvoje djece koje si dobila bez ikakve muke, ostvarila si se kao majka i sto se god da se dogodi imas dva svoja najveca uspjeha u zivotu. Vecina nas tu to toliko zeli i onda je svaki spontani, svaka biokemijska jos teža i baš treba ostati jak. Jer opet sutradan nam treba snaga za krenuti ispocetka, a bolje je krenuti sutra nego otezati još 5 dana na nešto sto nije. Morala sam napisati, izvinite svi kojima se ovo sve ne sviđa ali strasno me je taklo jutros sve jer sam i sama to sve prosla prije 20 dana i znam kako sam se osjecala i znam kako je svima kojima se to dogodi.
Ej zenske! Meni su na transferu rekli da ne prekidam terapiju do bete, pa cak i ako prokrvarim, tako da cure nemojte odustajati prije bete (treba mi onaj smajlic koji daje batine)! Ja sam radila testove i da vidi se nesto ali nisam skakala od srece nego sam realna i cekam betu. Pogotovo kad vidim Aurorine testove (draga, bas mi je zao), mozda je i moj slucaj takav, crta zbog biokemijske 😕. Mislim, naravno, lijepo je vidjeti crtu, da ti malo vecu nadu i ne baca te u depru kao snjesko bjelic ali na kraju eto beta je beta. Nisam protiv testova, pa evo radim ih i ja, jer sam znatizeljna i zelim to sve vidjeti kako ce izgledati, ali sam isto tako realna.
Leoni, bas mi je zao zbog svega sto ti se izdesavalo, oporavi se i dalje u nove pobjede 🤗
Ostalim curama koje idu ovaj tjedan na betu zelim puno srece, drzim fige, pratimo se 🤞🤞🤞
Evo mog danasnjeg kineza, trpljenje 4 sata (bem ti budenje po noci zbog mjehura 😅), muller i dm cuvam za sutra ili preksutra 😁
https://ibb.co/34zVcXY
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Sortiraj odgovore
Najstariji