Bozma, mi uglavnom uzimamo domaća jaja, meso, povrće i voće, tako da sam time pokrivena.
Što se mlijeka tiče, mislim da je to i domaće pod hormonima - jer krava može prirodno davati mlijeko samo ako se otelila i doji, zar ne? Ili mi se nešto tu brka?
Nije bitno, preživjet ću par mjeseci, vidim ovo kao zanimljiv eksperiment. A nije da mliječno uopće ne smijem jesti, kad mi dođe želja, pojest ću nešto.
💔💔💔
Nikkita zasto ja ne mogu otvorit sliku da vidim tu predivnu bujnu kosu 🤦🤦😂
Women u kojem si tjednu sada? Prestala si pisat ispod pa se pogubim
Cure, mi cemo sutra reci mojima ,ne samo za trudnocu nego za cijelu mpo petogodisnju petogodisnju borbu,imam tremu ko da idem na streljanje 🤦🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ja samo mogu rec da tek sad ga uopće neosjetim…
Samo to nemoj reći mužu, oni takve stvari znaju uzeti osobno.
Ja više preferiram nastup "ufff, dragi, kolki ti je".
💔💔💔
Nikkita zasto ja ne mogu otvorit sliku da vidim tu predivnu bujnu kosu 🤦🤦😂
Women u kojem si tjednu sada? Prestala si pisat ispod pa se pogubim
Cure, mi cemo sutra reci mojima ,ne samo za trudnocu nego za cijelu mpo petogodisnju petogodisnju borbu,imam tremu ko da idem na streljanje 🤦🙏
Ma to je ona stavila tako da samo netrudnice mogu vidjeti.
Vi trudnice imate svoje bebe, gledajte njih.
(držim fige, nadam se da će reagirati upravo onako kako ti želiš - ne onako kako se pribojavaš).
💔💔💔
TirelessIvy ova istraživanja zvuče obećavajuće, napokon da se nešto i novog čuje po tom pitanju. Mada, ja smatram da bi također bio veliki napredak kad bi nam propisali terapije kod psihologa nakon postupka . Daj mi reci, što je to mini ivf?
Dada31 kad imaš toliko 🐧🐧🐧, stvarno nema mjesta za neko bediranje, a ti si tako i postavila stvari tako da✌️.
MilaST to je tako lijepo kad se pozitivno iznenadiš brojem stanica!! Kad ti budu javili koliko ih se oplodilo?
Manemoj, ja sam frendicama nakon prvog postupka rekla da to uopće nije nikakav big deal i da sam super podnijela :D Ajme meni... hahaaa kako li se samo raspadam ovog puta!! Tako da... najbolje je sam sebi priznati da imamo pravo biti u bedu, gutati knedle i brizgati u plač, jer ovo stvarno nije za svakoga
Lala1982 prvi puta čujem za takvo iskustvo sa transfera! Hvala Bogu da imaš plusić 💙❤️ Znači kad nam je suđeno da uspije, to će se i dogoditi!
Teja09 tebi se ostvario san od nas mnogih prisutnih ovjde! Sretno ti dalje!
Sbjelis ti si ko neka sestra od MTB Obje mladolike, pune pozitive, mlade, zgodne..
Baš mi je drago da ste se našle!
Tiki bor ti je presladak🎁🎄
Nikitta imaš predivnu kosu!!!
Ericaa ajde super za mamu... bude to sve ok!! A ovo za bakteriju...baš mi je žao, ali sigurno će se naći neki način kako da to rješiš! Nekad mi je baš žao što ne mogu dati neki savjet ili na bilo koji način pomoći.
Miss ne mogu vjerovati da ste to stvarno uspjeli 5 godina skrivati?! Mislim... svaka čast! Sretno ti sutra onda, biti će tu puno ❤️❤️
Mattan dokle god ima svađica, ima i strasti 😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Miss puno emocija sam htjela napisati!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mtb moguce da je sakrila od nas 😂😂
AuroraB da, znaju samo moje 2 prijateljice i muzeva 2 prijatelja... Smatram da mi je to najbolji potez u zivotu, za ovu borbu mi je samo trebalo MIR, a na taj nacin sam to i imala ..mama je prevezana za mene i slaba na mene, ubilo bi je to da je znala,a ovako sutra kad joj kazem bit ce lakse jer cemo pricu ipak zaokruziti pozitivnim ishodom.. vjerojatno su bili svjesni da nam ne ide,ali da smo vec prosli pogpomognute i umjetne oplodnje mislim da bi najmanje ne sumnjaju...javit cu vam sutra reakcije. Hvala 🙏❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB cudo jedno kako ce pomoci a nemaju nikakve nutri vrijedanosti. Pratimo te...
MTB, manemoj ovo s utricima i tunelima i guzvom.. majkomila! Sve je nabreklo i doslovce se pretvorilo u tunele. Niti ja ne znam naci cerviks 🙈 I sad ste me natjerale da surfam i bozemoj sta sve ne nadjoh, ubi me, idem spat.
oharascarlett14@gmail.com
Miss drzim fige da sve lijepo prodje. Wow, cuvati tajnu 5 godina, svaka cast.
oharascarlett14@gmail.com
Mi isto nikome nismo rekli niti ne namjeravamo - doduše, mi nismo 5 godina u ovoj priči. Prije sam mislila reći na 12tt, sad sam bliže tome da pričekamo do 15tt. Ili 20tt. Ili poroda.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji