Nikitta preeeedivna 😍
MTB, Bozma bas me pitaju cure kako se osjecam, ja kazem da kao da se nista nije desilo. Nemam apsolutno nikakav dozivljaj da je nesta u meni 🙈 Osim sta se kljukam gomilom tableta. Kitili smo bor, nisam bas sretna, nisam imala zivaca ove godine 🙈 Ma dobar je, ali ja sam bolesnik. Tak.
MTB ma da... Its a cruel cruel world. Kad kazem koliko godina imam, svi popadaju u nesvjest koda sam rekla da sam upravo bombu bacila. Onak.. Neki dan me taksista vozi, sjedim naprijed, odotraga mi je zlo. I prica li ga prica. Pa kaze ma dobro vi ste malada vas se to nista ne tice.. Kazem ja da cu skoro 41. Frajer nas umalo nije zabusio u drugi auto. Samo je rekao Mislio sam da imate najvise 32! Tajac do kraja puta. 🙈🙈
Ono maska i to.. Moj vedar bla bla duh. Pa se covjek zeknuo. Za skoro 10 godina 😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Leoni i Dada zao mi je, ali sad napunite baterije pa iza nove godine u nastavak s boljim zavrsetkom.
Nikitta zgodnice! 😍
Mene vec peru mucnine… A blagdani su, jede mi se sve, a mucno mi je 🙄
Evo mog borica s jaslicama.
https://ibb.co/VtWph8s
Predivan je boric 😍😍 znam kako ti je, svi papaju kolače, a ja grlim skoljku. Ali nema vezee, najbitnije da je beba dobri ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB sta ti bi, da kupis sir od kartona i to to jedes? Majkomila 🙈🙈 Ajd, bar je humus na nesto.
Ja se jos nisam zajubila u humus. Ali sve drugo jedem. Pravu hranu, ne oovu zamjensku. Slobodno donesi kobasice, ja cu ti zamjeniti za onu papirnatu. 😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Nikitta kosa ti je prekrasna 🤩🔝
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
SBjelis, ti si ovo: https://www.youtube.com/watch?v=QXA6285P0XY&ab_channel=PETARGRA%C5%A0O%28official%29
(mislim na onaj jedan stih )
Jedam zamjenska smeća jer su mi i nutricionist i liječnik rekao da će mi to pomoći u ovoj priči. Inače mi je preko 30% prehrane bilo mliječni proizvodi, pa su rekli da je to puno previše radi hormona u mlijeku.
I sad isprobavam veganska smeća i sve to pišem na račun svojoj derištadi da im mogu predbacivati kad ih rodim.
Meso jedem, nitko mi se nije sjetio zabraniti ga. Ali ja ionako nisam baš mesojed, ne volim ga jesti više od 2, 3 puta tjedno pa mi zato vjerojatno ne brane. Uglavnom se tovim voćem, povrćem i mliječnim proizvodima, ostalo jedem sporadično.
💔💔💔
Bozma, ovo da mi curi voda i da stalno mislim da ću dobiti mengu i da stalno idem provjeravati je li došla jer sam uvjerena da sam sad prokrvarila. Zadnjih par dana sam doslovno imala osjećaj da mi se poplava svih poplava sprema.
Također, stalno mi se nešto događalo unutra, to mi je isto bio "simptom", ali sam ja to pripisivala utrićima.
I konačno, ono sa tunelima, ali vidim da su ovdje neke cure isto imale tunele pa su dobile mengu, tako da je to očito individualno (mislim na cerviks, rekli su da je mekani cerviks znak trudnoće, tvrdi da će doći menstruacija).
Naravno da ne mogu znati što je tebi, i ne želim ti dizati nade uzalud (pogotovo znajući tvoju povijest). Nemam iskustva sa FETom tako da nemam pojma kakav je to osjećaj. Ali ovo što si opisivala (zajedno sa SBjelis) baš jako prepoznajem.
SBjelis, ma AMH govori kolike su ti rezerve jajnih stanica i cca toliko folikula oni očekuju u postupku. Tvoj i moj AMH govori da nam je menopauza vjerojatno daleko (3-5 godina prije menopauze, AMH je neizmjerljiv). Meni to ima smisla u kontekstu ženske linije moje obitelji, sve su išle u menopauzu poslije 50te, velik broj njih je prirodno rađao poslije 40te (pričam o npr mojoj baki koja je zadnje dijete rodila prije 50 godina, poslije svoje četrdesete, nije tad bilo medicine koja joj je mogla pomoći u tome).
I da, mene jako živciraju ljudi (žene pogotovo!!!) koje kritiziraju nas gerijatrijske rodilje. Znaju baš biti okrutne, čitala sam svašta u komentarima ispod Maje Šuput i Marije Husar.
Dada31, ti samo reci kad te treba išamarati, tu sam kad god zabriješ u negativu
Znači, mene uopće sram priznati s mojih 35 godina ali ja još uvijek ne kužim taj cerviks. Guglala sam, čitala i i dalje ne kužim šta unutra trebam napipati i gdje 🙈🙈🙈 i koliko god se trudim ništa.
A sad mi se čini kao da ima malo više mjesta ali mislim si da je to jer su utrici manji od cyclogesta. Iako četvrti utric kad stavljam već je baš gužva unutra 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja ne kuzim kako ne mogu antibiotikom rijesit bakteriju. Kao intravenozno ne moze do nje,oralno ni vaginalno isto jer napravi "vodeni zid u jajovodu". Morat cu opet do bioenergeticara. A ja mislila,boli,mora,suti 🤣🤣🤣 te zamjesnke stvari,jooooj,ja to ne mogu. Ako treba biti sir neka bude,jogurte i mlijeko jako rijetko konzumiram jer mi buknu pristici i nikad me ne vuce na to. Mlijeko u kavi i to je to. Humus sam probala i nisam sigurna sto mislim. Jedan domaci. Probala bi opet. Ali probala sam namaz od cvaraka i vrh je 😁😁😁 ja bas sve volim i sve jedem.... 🐷
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
manemoj, ja imam 41 i dalje ne znam što je cerviks (u smislu, ne znam ga naći, znam što jest). Ali osjetila sam razliku kad jedva mogu nagurati prst unutra, i kad imam sve te tunele po kojima se zagubim.
💔💔💔
Nikitta, super doktorima sa svima nama osimndr. XY/Gargamelu/Sheldonu s menom 😂 SBjelis rekoa bi doticni doktor: mozes ti bit lijepa izvana, ali prirodu ne mozes zavarat, iznutra si stara 😂😂😂
MTB i ja muku mucim sa zamjenama za mljecne, bademovo ili ljesnjakovo mlijeko s keksima su mi 🔝 za dorucak, ostalo bas i ne, ali sad sam nasla tipa za domaca jaja i domace mlijeko, prvi put mi je imalo malo jak miris da mi se gadilo, odvikli smo se svi od tog mirisa, ali okus nema veze sa kupovnim, sigurno on svoje krave ne sopa hormonima, super je i kefir kojeg napravim od tog mlijeka pa kad ima toga cu jest, kad nema jest cu nesto drugo. Od tog istog smo danas kupili meso, a nasla sam i zenu za domace koke. Sta cu tetosit ovog malog crvica sta rovari po meni 🙈
Ja stvarno nzn zasto Desi Perkins toliko drami oko estrofema, ja sam danima ekstra volje 😂
Bozma, ovo da mi curi voda i da stalno mislim da ću dobiti mengu i da stalno idem provjeravati je li došla jer sam uvjerena da sam sad prokrvarila. Zadnjih par dana sam doslovno imala osjećaj da mi se poplava svih poplava sprema.
Također, stalno mi se nešto događalo unutra, to mi je isto bio "simptom", ali sam ja to pripisivala utrićima.
I konačno, ono sa tunelima, ali vidim da su ovdje neke cure isto imale tunele pa su dobile mengu, tako da je to očito individualno (mislim na cerviks, rekli su da je mekani cerviks znak trudnoće, tvrdi da će doći menstruacija).
Naravno da ne mogu znati što je tebi, i ne želim ti dizati nade uzalud (pogotovo znajući tvoju povijest). Nemam iskustva sa FETom tako da nemam pojma kakav je to osjećaj. Ali ovo što si opisivala (zajedno sa SBjelis) baš jako prepoznajem.
SBjelis, ma AMH govori kolike su ti rezerve jajnih stanica i cca toliko folikula oni očekuju u postupku. Tvoj i moj AMH govori da nam je menopauza vjerojatno daleko (3-5 godina prije menopauze, AMH je neizmjerljiv). Meni to ima smisla u kontekstu ženske linije moje obitelji, sve su išle u menopauzu poslije 50te, velik broj njih je prirodno rađao poslije 40te (pričam o npr mojoj baki koja je zadnje dijete rodila prije 50 godina, poslije svoje četrdesete, nije tad bilo medicine koja joj je mogla pomoći u tome).
I da, mene jako živciraju ljudi (žene pogotovo!!!) koje kritiziraju nas gerijatrijske rodilje. Znaju baš biti okrutne, čitala sam svašta u komentarima ispod Maje Šuput i Marije Husar.
Dada31, ti samo reci kad te treba išamarati, tu sam kad god zabriješ u negativu
Znači, mene uopće sram priznati s mojih 35 godina ali ja još uvijek ne kužim taj cerviks. Guglala sam, čitala i i dalje ne kužim šta unutra trebam napipati i gdje 🙈🙈🙈 i koliko god se trudim ništa.
A sad mi se čini kao da ima malo više mjesta ali mislim si da je to jer su utrici manji od cyclogesta. Iako četvrti utric kad stavljam već je baš gužva unutra 😂😂
Ja samo mogu rec da tek sad ga uopće neosjetim, skroz do 12 tt sam ga osjetila, a na početku je znao bit tak nisko da sam mislila da će izac van 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️