Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    23. Prosinac 2020. 09:33

Teja09

Hvala, malo sam napeta oko toga što danas vadim drugi put, strašno me strah da će nešto poći krivo i da je ovo predobro da bi bilo istinito. Nikome to nisam izrekla naglas…

Čestitam ti i nadam se da će i danas sve biti ok. Strah je skroz prirodan 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 09:48

Jutro!
    Luciji treba odmor, vratiti će se kada se resetira, a praznici su pravo vrijeme za toooooo. A gleeee danaaaaaaaa sunceeeeee
    Luce, stay strong  i vrati se trbušasta :P
    Ericaa drži se, svi su ti osjećaji noramlni... I ne treba ih držati u sebi. Tu smo za tebe  Sve će bit iu redu, i test i sve :)
    Nikitta uf, tebe je teško pratiti... Ali drago mi je da je prst vratio prirodne boje, jupiiii! Samo mazi, pazi... Kako ti je manemoj lijepo rekla: Sad pazi da ne zajebeš 
    CrazyCat dobro si to sažela. Tu je sve dopušteno, samo da nam bude lakše i da se ne obeshrabrimo... Dovoljno je teško i bez toga.. I festival pišanja, i čekanje bete i sjene i snješkići i razni kutevi... Nada umire zadnja. Jasno mi je da kada se rayočaraš preko više puta, teško je izvući više nadanja. Ali, bilo je iznimki i u najgorim scenarijima i bez tih tračaka nade, mislim da bih se i ja bacila s nebodera. Osim ako ne bi bilo zauzeto jer MTB tamo stoji i tipka na forumu 
    Mattan ja se užasavam takvih scenarija u obitelji.. Ti glupi tumori, strava. Držim fige za sestričnu 
    Tuma danas kupujem booor :)
    MTB kako skupljaš nove trudničiceeeeee, haaa  A vidi koliko na popisu ima vadjenja bete za praznike, wooow - kavi će ovo praznici biti :)
    Teja09 dobro ste to istempiraliiii, jupiiii 

Uživajte, dan je prekrasan!

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 09:52

Ja slažem popis poklona, a ove mi se godine budžet malo smanjio.. pa moram biti maštovita 

sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 09:57

MTB

Mattan, hahahha, brener za spaljivanje.
    Hvala na recenziji, želim Lumeu već godinama.

*.Women_name.*, hvala i tebi. Ja sam brineta, pa sam se uvijek brinula da meni možda ne bi radilo jer nemam pretamne dlake. Ali, ova laserska na koju sam išla je bila super, pa sad znam da funkcionira. Aaaaaa, nisam pametna. Da li da kupim i time isprovociram bebu da dođe i zezne me, ili da se ponašam kao da sam već trudnica, ne kupim, pa kad rodim kupim neku turbo napredniu verziju koja će onda biti in…

Mislim da je Dada31 imala bor od češera.

la_Reina_del_Sur, u pravu si. I ja bih nakon nekoliko neuspješnih implantacija prvo otišla na dodatne preglede (tipa histeroskopije) umjesto da samo ispucavam postupke. Kad imaš kvalitetne zametke, ima smisla potražiti uzrok zašto se ne hvataju. Uvijek možeš kod privatnika provjeriti, ne može te nitko spriječiti.

Nikitta, baš mi drago da se za prstić vidi svjetlo na kraju tunela. Sav taj trud koji ulažeš u njega će se isplatiti.manemoj, ja nemam presvijetle dlake, ali nemam ni pretamne. Pa sam zato prvo probno otišla na paket tretmana u Bagatin da vidim hoće li funkcionirati i prezadovoljna sam (osim s boli, jaooo, kako to boli). Sad znam da za mene laser funkcionira. Možda da i ti probaš tako?

MTB tretman laserom za ubiti dlake? To boli? Boli ili pecka? Hm, na kojem djelu tijela si ti to ubijala?  A sad ozbiljno.. Kaj se to ne smije raditi kada si na hormonima ili T? Ozbiljno, ozbiljno pitam. I šta je s onim forama da se nije dobro farbati za vrijeme M ili T tj. kada se hormoni dignu? Mislim, ja se moram farbati, to vam je jasno...  Kako to rješavate? Ja sam sad ozbiljna, ne zezam se. Ozbiljno pitam. 

darliv
    23. Prosinac 2020. 10:00

Teja09 čestitam i drzim fige da danas samo potvrdi da si trudnica 😉
    Ericaa drzi se, mozda je samo neka viroza, ali bit ce lakse kad budete znali da li je covid ili ne. I drago mi je da ti bar malo olaksa napisati ovdje kako se osjecas nevezano za mpo, saljem ti hrpu pozitivnih vibracija ❤️
    MTB tvoje iskustvo u IVF zvuci primamljujuce 😎 Grbavac je meni izgledom bas 🍬
    Nikitta odlicne vijesti za prst 🙂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

darliv
    23. Prosinac 2020. 10:03

SBjelis ne znam odgovore na tvoja ozbiljna pitanja, ali drago mi je da je na forum stigao jos jedan vedar duh, dobrodošla 😁

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 10:18

ericaa vjerujem da si jako zabrinuta i to je skroz opravdano. Ja trenutno imam koronu i najveći strah mi je bio da sam možda mamu zarazila, ma grozan osjećaj.Zaista se teško nositi sa tim glupim virusom.
    Drži se i nadam se da će sve na kraju ispasti dobro 🤞🤞🤞
    Nikitta prst djeluje puno bolje, samo ti njega i dalje tetoši, očito se isplati 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 10:19

Teja09

Dobro jutro! Nisam se javljala neko vrijeme, ali pratila sam forum. Što se tiče IVF-a, drago mi je što imate pozitivna iskustva, ja sam ondje trebala ići na test prohodnosti jajovoda, no na kraju se sve zakompliciralo (ne njihovom krivicom)… ipak nije mi se svidao pristup, kao da su malo "umišljeni", no to je samo moj dojam… U Betaplus su mi bili dosta pristupačniji.
    Nakon tempiranih odnosa ovaj mjesec i nakon stimulacije ovulacije u Betaplus, ovulacija je bila 03.12. Izvadila betu prošli petak - 303,6! Danas sam izvadila novu 😄

Čestitam ti od srca, ovakve stvari je zaista lijepo čuti 👍❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 10:23

Darliv hvala 😍

• *.Women_name.*
    23. Prosinac 2020. 10:26

Tuma

Zene, citala sam zadnjih 15ak stranica sad i samo cu vam svima napisati ❤❤❤❤. Zelim nam svima uspjesne i skolske trudnoce te predivne bebice rodene 2021.godine te da uvijek budemo sve tu jedne za druge za teme koje nam je lakse podijeliti jedne s drugima nego nekome drugome. Svida mi se kod ovog foruma sto svatko moze reci sto misli, bile to lijepe i ohrabrujuce ili manje lijepe i zastrasujuce stvari. S druge strane, opet smo svi tu jedni za druge da se tjesimo ili veselimo zbog uspjesnog ili neuspjesnog postupka. Nadam se da se nista od toga nece promijeniti. Saljem vam svima zagrljaj i zelim vam dobro jutro! Uskoro su blagdani i ja vas sve pozivam da zavrsimo s prepirkama i da one koje jos nisu stavile svoje borice, podijele s nama slikice svojih ukrasenih kuca ovih dana ❤

Čim danas okitim 😍😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI