AuroraB, uff, ti nisi u Zagrebu? Ma ja bih si u kuhinji vadila betu da imalo sumnjam da sam trudna. Privatno nećeš ići vaditi? Naručiš se danas za sutra?
manemoj, apsolutno se slažem. To će zanimati i la_Reina_del_Sur, jučer je pitala. Stvarno nema smisla ići stalno na postupke ako se ništa ne događa, ima smisla provjeriti ima li razlog zašto se ništa ne događa. Zato je meni recimo bitna i ova trombofilija (to ti je bitno isto u trudnoći, da ne dođe do spontanog) - ako postoji tabletica koja će sačuvati moju bebicu, ja si je želim intravenozno gurati svaki dan. Što se spavanja tiče, ja isto nisam mogla spavati uopće. Jedine noći kad sam se naspavala bi bile one neposredno nakon vađenja bete ili UZVa. Poslije toga opet nesanica. I ne da sam brinula ili mislila nešto, samo nisam mogla spavati.
Super ti je plan o odmoru prije idućeg postupka. Samo ga zapiši negdje jer zaboravimo to za nekoliko godina, a i trudnoća nas zna poglupiti.
Ja sam mužu već najavila da idemo na odmor neposredno prije idućeg postupka i hoću sve ikad antistres u to vrijeme. Ne zato što mislim da će to povećati šanse, već sebi hoću olakšati.
Tanja79, ma mačke rijetko prenesu Toxo, više su nepravedno okrivljene. Ja se isto veselim tome, a dobila sam i termin za trombofiliju pa sam sad kao malo dijete sretna. Borić ti je sladak. Bolji od moga (nemam ga )
💔💔💔
Ne stignem sve popratiti, pripreme za Bozic su u punom jeku. Zelim samo reci da smo mi svi ovdje razliciti i s razlicitim misljenjima, ali najbitnije je da smo pozitivni i podrska jedni drugima. To u tim negativnim trenutcima puno znaci, da nam da vjetar u leša i nadu za dalje.
Cestitam na lijepim vijestima, pozitivnim velikim betama i zelim vam svima sve najbolje povodom blagdana 🙏❤️
Nabacim sutra slikicu bora i jaslica kad sve zavrsim do kraja.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
*vjetar u leđa, mob mi sam pise sto mu pase. 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Teja09 mislim da ti je beta baš školska. Sad uživaj. Nikitta ti si meni divna osoba 😍 Uvijek nađeš lijepu riječ za svakoga. Od ❤️ ti želim da u 2021. budeš zdrava.
Cure kod mene malo božićno čudo 🎄❤️ svih 5 stanica se oplodilo 🙏🥰 još uvijek ne mogu vjerovati!
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Teja09 mislim da ti je beta baš školska. Sad uživaj. Nikitta ti si meni divna osoba 😍 Uvijek nađeš lijepu riječ za svakoga. Od ❤️ ti želim da u 2021. budeš zdrava.
Cure kod mene malo božićno čudo 🎄❤️ svih 5 stanica se oplodilo 🙏🥰 još uvijek ne mogu vjerovati!
Woooohoooo, fantastične vijesti!!!
Kad ti je najavljen transfer? 25.12?
💔💔💔
Bravo, lijepa vijest i sretno dalje 👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
U nedjelju 27.12. I pazite ovo tad nam je godišnjica braka 🥰😍🎄
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ajme baš lijepa vijest 👏🏼👏🏼👏🏼
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
U nedjelju 27.12. I pazite ovo tad nam je godišnjica braka 🥰😍🎄
Pa ti ćeš na godišnjicu braka onda biti PUPO! Ma predobro 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Kača sretnooo, to je neki znak 🎉🎉🎉 Odličan rezultat!
https://ibb.co/KwyhS7K pogledajte moju ruku nakon vađenja krvi 🥵
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji