Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Prosinac 2020. 12:16

manemoj, TORCH je pretraga za najčešće uzročnike infekcija u trudnoći - toksoplazma, rubeola, cytomegalovirus i herpes simplex virus. Nema veze sa začećem, već zna uzrokovati gadne deformacije u plodu ako smo pozitivne, pogotovo u prvom tromjesečju. Rijetko tko je pozitivan, ali mene je krenula prati paranoja dok sam bila trudna i baš mi je bilo žao što se nisam testirala prije postupka, tako da sam sad sretna da žu to obaviti "na vrijeme".
    Sumnjam da ti je doktor mislio na to. Na žalost, nećemo saznati na što je mislio sad kad si trudna. 

Teja09, super ti je beta, možeš se odmah javiti u Betu da te naruče za prvi UZV. Javi kad ti je termin da te mogu staviti na listicu. Po mom iskustvu, stave 14 dana nakon aspiracije. Baš me zanima kad će tebi staviti.

AuroraB, kakvo naručivanje za betu. Dođeš tamo i izvadiš.  Čekamo vijesti sutra. 

💔💔💔

23. Prosinac 2020. 12:17

Teja09

Evo stigao mi je nalaz. Danas je beta 1604. Zna li itko je li to dobro?

Ovo je odlicno jesi vracala 2 ili 1 zametak 😊😊😊👶

AuroraB
    23. Prosinac 2020. 12:18

MTB naša bolnica je zatvorena, i može se doći samo po narudžbi. Kad bi se dogodilo neko čudo da bi imala sutra pozitivan test, ušla bi na stražnja vrata bolnice sama bi si izvadila betu 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 12:20

AuroraB

Mattan a što su ti sve radili od pretraga?
    Teja09beta ti je top!Lucyinthesky betu bi trebala sutra vaditi, to bio bio 10dpt, ali nisam se naručila za vađenje…

Sretno sutra onda 🤞 Ovi iz klinike će ti se javit da im javiš vrijednosti bete za neku njihovu evidenciju, meni su se jučer javili vezano za to,pa me iznenadilo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    23. Prosinac 2020. 12:26

AuroraB vadili mi krv arterijsku i vensku (sve ok osim tog zgrušavanja to je skoro 4x veće) ekg, rtg i scinigrafiju pluća sa kontrastom.  I kažu da je sve ok, a meni nije dobro

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    23. Prosinac 2020. 12:41

MTB hvala na objašnjenju, da sigurno nije mislio na to onda, rekao je da ćemo nešto raditi ali ja od uzbudjenja nisam zapamtila šta a nisam zapisala ali mi je u svakom slučaju drago da ćemo nešto napraviti a ne da idem u slijepo a možda se može jednom tableticom rijesiti. Mogu reći iskreno da mi baš pomaže što su moji jučer došli pa kao neću imati festival piskenja dok su oni tu i to mi pomaže da izdrzim. A osjećaj i dalje isti 🤷 jedina promjena mi je što dosta loše spavam, cijelu noć imam osjećaj da sam budna i da su mi samo oci zatvorene a mislim si da sam trudna da bi spavala kao beba 😅. 
    Teja beta je sladja od onih breskvica 🥰
    Aurora nadam se da nisi prestala sa terapijom? Mislim da nije loše betu izvaditi neovisno 🤷
    Ne znam tko je od cura stavio ono pivo kao poklon ali jako mi je fora to, ja baš volim takve stosne poklone, puno mi to draže nego skupi pokloni bez duše 😉
    I ja sitno brojim do godišnjeg 🎉🎉🎉🎉🎉
    I moram reći za idući put, nakon transfera ću uzeti bolovanje i tri dana odležati doma a nakon toga ću iznajmiti neku viksu u šumi negdje i otići na par dana, obrisati službeni mail na mobitelu i baš se pokušati opustiti. Ovaj put sam bila previše napeta i radi tih glupih propusnica (btw, moje odbili, oni odlučili doći jučer, sinoć stigli i dobili mail da su im propusnice odobrene ipak🤦🤦🤦🤦) i radi posla i radi svega i sigurna sam da to može utjecati i zato ću sljedeći put dati sve od sebe da mi u tom periodu psiha bude mirna ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Prosinac 2020. 12:43

Drage cure pročitah sad oko 20 strana, ja se jedino ovde opustim kad vas citam, puno sale i zezancije. I naravno bez Sheldon -a ne mogu. Ova korona uboja psihu, nisam imala volje kupiti novi bor, imam mali od prosle god, al i to je dosta za ovu usranu godinu. Evo slike, jedva je veci od tv-a
    Kako sam ja bila sretna kad sam dobila TORCH nalaze, svima sam ovde rezultate nabijala u facu zbog toxoplazme, ja bez macke u zivotu ne mogu a svi me gledali kao neodgovornu kako i dalje pipam macke a planiram trudnocu.... Evooooooo vam, NA... Antitela i PSSST.
    Sretno cure, cestitke na betama, ne znam ciji muz ima ideju beta, Beta, Elizabeta.... Nasmejala sam se ko luda, al ja  ako ostanem trudna, necu vise da cujem za betu. 🤣🤣💕💕💕💕💕😂

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Prosinac 2020. 12:44

Tanja79

Drage cure pročitah sad oko 20 strana, ja se jedino ovde opustim kad vas citam, puno sale i zezancije. I naravno bez Sheldon -a ne mogu. Ova korona uboja psihu, nisam imala volje kupiti novi bor, imam mali od prosle god, al i to je dosta za ovu usranu godinu. Evo slike, jedva je veci od tv-a
    Kako sam ja bila sretna kad sam dobila TORCH nalaze, svima sam ovde rezultate nabijala u facu zbog toxoplazme, ja bez macke u zivotu ne mogu a svi me gledali kao neodgovornu kako i dalje pipam macke a planiram trudnocu…. Evooooooo vam, NA… Antitela i PSSST.
    Sretno cure, cestitke na betama, ne znam ciji muz ima ideju beta, Beta, Elizabeta…. Nasmejala sam se ko luda, al ja ako ostanem trudna, necu vise da cujem za betu. 🤣🤣💕💕💕💕💕😂

Haha, zaboravih da stavim sliku https://ibb.co/LNZyX6G

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 13:20

manemoj vjerujem da stres loše utječe, ali sjeti se onog što ti je dr vezano za to rekao 😊Ja nekako vjerujem ako je embrij dobar, zakačit će se on no matter what i zato mislim da se zbilja imaš čemu nadati ovaj put 💪
    Drago mi je da uživaš sa svojima, a ovo za bijeg u šumu bez mobitela je uvijek super ideja 👍
    Mattan baš mi je žao što si loše i nadam se da će netko otkriti što je uzrok toga. Najgore je kad ne znaš šta je u pitanju. Drži se 💪❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    23. Prosinac 2020. 13:25

Hvala Lucy 😘 zovem doktoricu od pon. ne mogu je dobiti, nadam se da će se danas javiti pa da mi barem da Ventolin ili nešto da imam kad ostanem bez zraka

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI