Women_name da, mislim da nijednom nismo kitili bez njih, možda prve godine samo, jer se tako poklopilo. Uglavnom, tradicija je da idemo zajedno po bor, pustimo xmas pjesme, okitimo ga, djeca se jednom barem posvade, pomire, onda se fotkamo svi četvero. Sjednemo, zagrlimo se, stavimo božićne kapice i šaljemo to kao xmas card obitelji. Tako već godinama. Djecu je teško nagovorit na fotkanje, ali nekako uvijek uspijem, a sad im je drago kad vide da imaju uspomene iz godine u godinu, i baš je fora. 😍 I moj muž reže grane, ali satre se jer kupimo najveći bor/jelku ikad. 🤣 Palac, uh, ni ja nisam znala da može otići na tako zlo, ali kako je hladno, to ga satire. Sad sam ga recimo digla, stavila na zrak (bez krema i gaza), nije uopće crven, a bio je maločas. Baš sam zadovoljna. Ide na bolje. Evo i fotkice:
https://ibb.co/qDZ5jXF
Nije fotka testa 😂
Joj baš lijepo što se tako druzite. 😍😍😍 Mi nemozemo imati veliki bor jer smo u potkrovlju pa mora bit manji 😔. Jooj pa prst fkt izgleda bolje. Nek se i nastavi tako 🤞🙏🥰 uživaj onda sad u ovim lijepim danima da napunis baterije za uspješnu 2021 😊

🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure,oprostite,nista ne citam 2 dana. Svi mi imaju koronu. Nona,nono,tetak,sestricna,decko joj. Sutra mi mamu testiraju koja je bivsi onkoloski pacijent,ima temperaturu 5 dana od 37.5 do 39. Ima miris i okus. Ja mislim da smo ostatak obitelji to prebolili,ono zasmrcala sam 2 dana,nisam imala miris. Nisam isla nigdje i to je to. Strah me radi mame. Meni je proslo od svih simptoma 16-17 dana. Idem na konzultacije,s nikim se ne vidim i u poluizolaciji sam svakako. Mislim ako sam prebolila kad me testiraju oko nove godine da bi jos uvijek mogla bit pozitivna. Onaj test je bio negativan al je cudno da smo svi u par dana nakon testa razvili simptome,blage i proslo. Nadam se da ce sa mamom bit sve dobro,bas se bojim. Nisam ni bila do nje… eto,oprostite,procitat cu sve veceras i sutra al sam bas tuzna i uzrujana. U izolaciji sam svakako,ko i svi mi….
Želim svima a posebno tvojih majci sve najbolje i da ovo prođe bez ikakvih posljedica 🙏❤️❤️

endometrioza
Cure,oprostite,nista ne citam 2 dana. Svi mi imaju koronu. Nona,nono,tetak,sestricna,decko joj. Sutra mi mamu testiraju koja je bivsi onkoloski pacijent,ima temperaturu 5 dana od 37.5 do 39. Ima miris i okus. Ja mislim da smo ostatak obitelji to prebolili,ono zasmrcala sam 2 dana,nisam imala miris. Nisam isla nigdje i to je to. Strah me radi mame. Meni je proslo od svih simptoma 16-17 dana. Idem na konzultacije,s nikim se ne vidim i u poluizolaciji sam svakako. Mislim ako sam prebolila kad me testiraju oko nove godine da bi jos uvijek mogla bit pozitivna. Onaj test je bio negativan al je cudno da smo svi u par dana nakon testa razvili simptome,blage i proslo. Nadam se da ce sa mamom bit sve dobro,bas se bojim. Nisam ni bila do nje… eto,oprostite,procitat cu sve veceras i sutra al sam bas tuzna i uzrujana. U izolaciji sam svakako,ko i svi mi….
Draga ta bolest te fkt psihički ubije jer neznas jel se više bojis za sebe ili svoje najmilije. Znam jer eto prošla sam to i nadam se da će ostat daleko iza mene bez posljedica. Bit će sve ok. Liječite to kao gripu, ako ipak temperatura potraje još dan dva mislim da bi se trebali javiti negdje na hitni prijem zbog majke. Ako uopće dođe pozitivna. Bolje da pusete ne hladno, da joj izvade krvi poslikaj pluća da imate uvid u stanje. Ja sam imala prva dva dana do 38, tako i moji i onda se nastavilo do 10.dana s 37,1. Mogu ti rec da imam poznanicu koja trenutno prolazi kemoterapije zbog karcinoma dojke i nažalost pokupila je koronu, prebolila ju je bez problema. Sve će bit ok 🙏❤️

Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inace,i kad sam završila sa anksioznim poremecajem i napadima panika bilo je nakon maminom karcinoma. Nisam se znala s tim nositi. Imala sam 12 petica na faksu,ali dalje od tog nije bilo moguce. Zatomljavala osjecaje. Danas placem cijelu vecer jer se bojim i zahvaljujuci terapiji 6 godina znam da je to u redu. Ne bojim se za sebe,bojim se za mamu. Kad bi mogla, preuzela bi sve na sebe. Ali ne mogu. Niti otic do nje. Eto,pardon sto sam s tim uletila,nisam nikome osim mužu rekla kako se osjećam.. nemojte mi zamjerit.

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Women_name da, mislim da nijednom nismo kitili bez njih, možda prve godine samo, jer se tako poklopilo. Uglavnom, tradicija je da idemo zajedno po bor, pustimo xmas pjesme, okitimo ga, djeca se jednom barem posvade, pomire, onda se fotkamo svi četvero. Sjednemo, zagrlimo se, stavimo božićne kapice i šaljemo to kao xmas card obitelji. Tako već godinama. Djecu je teško nagovorit na fotkanje, ali nekako uvijek uspijem, a sad im je drago kad vide da imaju uspomene iz godine u godinu, i baš je fora. 😍 I moj muž reže grane, ali satre se jer kupimo najveći bor/jelku ikad. 🤣 Palac, uh, ni ja nisam znala da može otići na tako zlo, ali kako je hladno, to ga satire. Sad sam ga recimo digla, stavila na zrak (bez krema i gaza), nije uopće crven, a bio je maločas. Baš sam zadovoljna. Ide na bolje. Evo i fotkice:
https://ibb.co/qDZ5jXF
Nije fotka testa 😂
Nikitta prstić izgleda savršeno naspram one zadnje fotke. Drago mi je da se stabiliziralo. Vratila mu se prirodna boja. Sviđa mi se ovako i nadam se da više neće mjenjati boju 😁😁❤️
Sad se samo drži uputa doktora i nemoj zaboraviti popiti dozu Ginka 🥰😘

endometrioza
Joj baš mi je žao. Stvarno je ova godina grozna i užas je sve što se dogadja. Nadam se da će nonići to odraditi u blagoj verziji a za mamu se najjače nadam da nije korona jer mogu misliti koliko vas to brine.

👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikita stvarno prst izgleda puno bolje. Sad pazi da ne zajebes 😉

👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Inace,i kad sam završila sa anksioznim poremecajem i napadima panika bilo je nakon maminom karcinoma. Nisam se znala s tim nositi. Imala sam 12 petica na faksu,ali dalje od tog nije bilo moguce. Zatomljavala osjecaje. Danas placem cijelu vecer jer se bojim i zahvaljujuci terapiji 6 godina znam da je to u redu. Ne bojim se za sebe,bojim se za mamu. Kad bi mogla, preuzela bi sve na sebe. Ali ne mogu. Niti otic do nje. Eto,pardon sto sam s tim uletila,nisam nikome osim mužu rekla kako se osjećam.. nemojte mi zamjerit.
Ne ispričavaj se, zato smo tu i prirodno je da places. Želim ti da ti to sve brzo prođe i da svi budete ubrzo zdravi. Bit će sve dobro 🙏❤️

Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada,women,manemoj hvala puno. Ide sutra na taj test a ako je negativna ce ici vaditi krv,slikati pluca,nesto,jer nije normalno imati tako visoku temperaturu tako dugo. Sad bar ima apetita i trudi se, ona je neviđeni borac! Moj uzor! Prebolila je karcinom dojke,kemoterapija i radioterapija,nakon par godina i melanom ali jaka je ona i rijesiti ce to samo me strah i zao mi je. Neznam kakve su bile rasprave,zaista nisam citala,nego sam imala potrebu s vama podijeliti ovo. Saljem vam svima virtualni zagrljaj 💗

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala ! Nisam jos cula da doktor zeli pregled u drugom djelu ciklusa ,niti dozivjela da vidi stanje kakvo je ..to mi se sviđa . Hvala još jednom.
Da, meni se isto to svidjelo. Hoće vidjeti stanje jajnika, ima li cisti i broj antralaca. I onda opet provjera 2dc. Ne hvatajte me za riječ, on je točno govorio što mu je kad bitno, ja sam pamtila samo ono što je meni bitno - da su dva pregleda i kad su.Kao što rekoh, ipak sam bila poprilično nervozna (iako, najmanje do sad, praksa stvarno čini stvari lakšima
)
MTB tocno tako ti je meni rekao na uvodnim konzultacijama i zbilja se svega toga pridrzavao... dakle bila sam na pregledu prije ciklusa... pa ponovo 2 dc... tek mi je tad kad je vidio stanje uveo terapiju i dobila sam tek tad lijekove... sto se tice suplemenata meni je isto rekao... tako da mislim da si u sigurnim rukama i ja zbilja, bez obzira na konacan ishod, sam presretna i zadovoljna doktorom i cijelom poliklinikom, pristupom i svim...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji