Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 10:26

Imam jos jedno ozbiljno pitanje.. Smijem li se cijepiti protiv gripe sada kad sam na ovoj gommili ljekova? Poslala sam pitanje i gin..  E, bas me sada zovu da je stigao, a 3mj cekam 🙈😎✌

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Prosinac 2020. 10:29

Teja09, naravno da te strah. Pa onda do prvog UZV. Pa do srca. Pa do idućeg pregleda... Polako ćeš se opustiti i početi uživati u svojoj trudnoći. Mi živimo dan po dan. 

SBjelis, ovo sunce je predivno, baš liječi srce i dušu. 
    Mrš sa mog nebodera, nađi si svoju građevinu.  
    I da, iako imamo uspona i padova, lista trudnica se jako lijepo deblja (baš kao i naše trudnice) u stvarno je većini sve ok i imaju predivne trudnoće. To je inspirativno. 
    Što se poklona tiče, ako ti treba ideja za mene, samo javi.
    Što se lasera tiče, radila sam pazuhe i to boooooliiii. Navodno bole samo pazusi, brazilska i nausnice, ostalo je ok.
    A osjećaj je kao da ti netko zabija na tisuće užarenih igli u kožu.  Srećom, traje samo par minuta, i što je manje korjena dlaka, to manje boli. Nije preporučljivo raditi za vrijeme T i dojenja. Nema dokaza da šteti, ali nema ni da ne šteti pa ne rade.
    Što se farbanja tiče, ja to ne bih u prvom tromjesečju, a poslije bih samo s prirodnim sastojcima. Trebaš me vidjeti sad, izgledam kao da imam 90 godina, jer sam se zadnji put farbala u lipnju. A onda postupak, korona, sranja... Idući tjedan idem po duplu dozu kemikalija, napokon ću se osjećati kao žena. 
    Za gripu - ja ne bih do poslije bete, mislim da nije preporučljivo za trudnice.
    Mislim da sam gotova sa tvojim pitanjima, osjećam se iscrpljeno 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    23. Prosinac 2020. 10:36

Teja čestitam, držim fige i za danas 🤞🤞🥰
    Ericaa bit će to sve dobro, kj god je želim ti da prođe bezazleno 🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 10:40

Hvala MTB. Znači, štanga za sve 🙈
    O, naći ću ja građevinu! U duhu nada umire zadnja, moja će imati bazen 😂
    Što se poklona za tebe tiče, ja znam šta bi ti... Gledala biologa. Tako da slika stize u tvoj inbox.
    Svima, svima na ovom forum želim ostvarenje najveće zelje u 2021 ❤✌⛄

sbjelisi
    23. Prosinac 2020. 10:41

*želje, ne zelje
    Mislim da zelje trudnicama dopušteno, ne znam

ericaa
    23. Prosinac 2020. 10:55

Mattan znam te osjecaje,jednom kad ima tu dijagnozu,bilosto bude suspektno,sto i nije lose jer naprave detaljne pretrage,ali taj vjeciti strah... mami su prosle godine mislili da ima metastaze u kostima a ispalo je kako je imala sudar da je napukla kraljeske,taj strah je uzasan... vjerujem da ce tvojoj sestricni biti dobro ❤
    Hvala svima i svima vam zelim da provedete u miru i ljubavi i zdravlju praznike,tesko je biti odvojen od voljenih ali trebamo pronaci srecu da cemo imati prilike ih zagrliti kad sve ovo prode. A bozic i je taj zagrljaj,osmijeh,rucak i pjesma,malo cemo ga odgoditi do trenutka kad se uzivo budemo vidjeli 💗 
    Lucy,taj virus je cudan,ja mislim da sam ga i prosla s jako blagim simptomima al mamu i tetka bas drzi. Trudim se ne razmisljat jesam li koga zarazila jer sam se i izolirala koliko sam mogla i pazila ali bas bukti u nasoj zupaniji i svi smo izlozeni u nekom trenu i nemoguce je skoro ne preboljeti. Nekako mi je bilo lakse ovdje napisati i podijeliti taj strah. Jutros joj je bolje pa se lakse dise...
    P.s. mi smo stan toliko okitili da se jedva krecemo izmedu bora,jaslica,poklona 😁

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    23. Prosinac 2020. 11:00

SBjelis

Imam jos jedno ozbiljno pitanje.. Smijem li se cijepiti protiv gripe sada kad sam na ovoj gommili ljekova? Poslala sam pitanje i gin.. E, bas me sada zovu da je stigao, a 3mj cekam 🙈😎✌

Ja sam to pitala MPO doktora dok sam bila u stimuliranom. Rekao mi je da bolje ne jer je tijelo već puno svega i svačega a da se trudnice isto mogu cijepiti protiv gripe pa radje da sačekam

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Prosinac 2020. 11:16

ericaa, jednu od stvari koju ja zamjeram našem stožeru je da su nam nabili tu krivicu da ćemo mi nekoga zaraziti. Ponašaš se oprezno i to je to. Ne možeš više od toga. To je virus, ne možeš ti njega zaustaviti. Nećeš ti nikoga zaraziti, virus će ga zaraziti.

SBjelis, pa nije štanga za sve, beba je tu, kud ćeš bolje.
    A meni može i želje i zelje, obožavam oboje. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Prosinac 2020. 11:19

Što se mog stanja tiče (znam da vas zanima ), temperatura se napokon smanjila na pristojnih 37. U šoku sam, tako "nisku" temperaturu nisam imala od početka listopada. 
    Danas sam opet počela krvariti, što me ne veseli. Ne znam je li mi to od vježbanja, ili zaostala krv od prije... Ne izgleda onako dramatično crveno kao na početku, ovo više izgleda kao menstruacija, ali je puno prerano za nju. Za tjedan dana je kontrola, drži fige da će sve biti u redu.
    I konačno, radila sam danas TORCH, pao mi je kamen sa srca. Već se mjesecima brinem što to nisam radila (ne kažem da je obavezno, samo da sam ja sebi uvrtila u glavu da je za mene bitno), za tjedan dana su nalazi pa ću u novu trudnoću moći opuštena. Termin za trombofiliju još čekam. 
    I danas zadnji radni dan, još samo nešto sati i naaaaaapoooookooooon OOOOODMOOOOORRRRR. Jedva ga dočekala!

💔💔💔

manemoj
    23. Prosinac 2020. 11:23

MTB

Što se mog stanja tiče (znam da vas zanima), temperatura se napokon smanjila na pristojnih 37. U šoku sam, tako "nisku" temperaturu nisam imala od početka listopada.
    Danas sam opet počela krvariti, što me ne veseli. Ne znam je li mi to od vježbanja, ili zaostala krv od prije… Ne izgleda onako dramatično crveno kao na početku, ovo više izgleda kao menstruacija, ali je puno prerano za nju. Za tjedan dana je kontrola, drži fige da će sve biti u redu.
    I konačno, radila sam danas TORCH, pao mi je kamen sa srca. Već se mjesecima brinem što to nisam radila (ne kažem da je obavezno, samo da sam ja sebi uvrtila u glavu da je za mene bitno), za tjedan dana su nalazi pa ću u novu trudnoću moći opuštena. Termin za trombofiliju još čekam.
    I danas zadnji radni dan, još samo nešto sati i naaaaaapoooookooooon OOOOODMOOOOORRRRR. Jedva ga dočekala!

E a šta je TORCH? 
    Meni doktor rekao ako ovaj put bude neuspješan da ćemo prije sljedećeg FET-a raditi neke pretrage pa čisto da znam..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI