Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 22:52

Mattan sjena na svakom 😂😂😂😂😂😂
    MTB ah, nisam mislila da ću to ikad izreći ali u ovom bi trenu tim našim mamlazima mogla dati za pravo 🙈😂 Ali sutra više ne! 👀😂😎😜

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 22:52

SBjelis

LUCIJA00007

Mattan

SBjelis

Ja ne vidim nikakvu gresku… Gledam i ne vidim. Nisam dobila dojam da itko forsira rano pišanje, to je samo zenska sasava nestrpljiva osobina. Valjda zato sta nismo u vojsku isle, sta ja znam 🙈
    Niti sam stekla dojam da nrtko reklamira Muller testove..
    A bogo, zene. Nije ni muskima s nama lako.

Ni ja nisam ništa skužila 🙄 Nadam se samo da ovo s testovima nije na moj račun nešto, jer sam rekla SVETI Muller, tako ga zovemo na drugoj temi jer slovi za najboljeg a meni lažno pokazivao..

Ma ti mora da si kupila neki pokvareni😂
    Ne ne, nije zbog toga ne brini☺️

Ma krivo je pišala, kužiš? I sad kao test je krivo pokazivao 😂😂😝😜

To meni namjerno podmetnu 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 22:54

Women oprosti, promakli smu mi borići... Mislim, slike. Sutra cu izvrtiti nekoliko str.unazad, mozda nadjem. Sad me zanima taj s ceserima..

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 22:55

češerima! 

la_Reina_del_Sur
    22. Prosinac 2020. 22:58

Evo me nazad cure, malo mi je trebalo da dodem sebi 😏 treba mi misljenje/savjet.. dakle svaki put je "sve super" divni embriji itd ali nikako da se uhvati, odnosno meni se cini da je problem implantacija.. sta mislite o histeroskopiji? Je li mogu na svoju ruku zatrazit da mi se to napravi ili kako to vec ide? Svaka pomoc je dobrodosla 😘🙏

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 23:09

SBjelis

Womenoprosti, promakli smu mi borići… Mislim, slike. Sutra cu izvrtiti nekoliko str.unazad, mozda nadjem. Sad me zanima taj s ceserima..

Joj neznam hoćeš uspjeti naći, dosta je već prošlo. A baš je bio sladak, žao mi je kj nisam skrinala 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 23:23

Nikitta Joj ja ti neznam, mi smo kupili pravi bor. Inače kupim nordijsku i fkt mi se nikad ne trusi, a muž je uvijek kad je gotovo reže grane i u vreću pa nema svega po cijeloj kući. Znači vi čekate svoje klince, baš lijepo 😍😍 što se tiče prsta jako mi je drago da ti je bolje, hvala Bogu da se tako dobro završilo. Nemogu vjerovat da takva stvar može krenuti u tako lošem smjeru

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    22. Prosinac 2020. 23:25

Cure jel radi ta Lumea ista na svijetlim dlakama? Moje su skroz skroz svijetle, osim na nogama, tamo su mrvicu tamnije pa mi kažu da na tome niš ne djeluje a baš bi super bilo riješiti se dlačica 😁

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ericaa
    22. Prosinac 2020. 23:39

Cure,oprostite,nista ne citam 2 dana. Svi mi imaju koronu. Nona,nono,tetak,sestricna,decko joj. Sutra mi mamu testiraju koja je bivsi onkoloski pacijent,ima temperaturu 5 dana od 37.5 do 39. Ima miris i okus. Ja mislim da smo ostatak obitelji to prebolili,ono zasmrcala sam 2 dana,nisam imala miris. Nisam isla nigdje i to je to. Strah me radi mame. Meni je proslo od svih simptoma 16-17 dana. Idem na konzultacije,s nikim se ne vidim i u poluizolaciji sam svakako. Mislim ako sam prebolila kad me testiraju oko nove godine da bi jos uvijek mogla bit pozitivna. Onaj test je bio negativan al je cudno da smo svi u par dana nakon testa razvili simptome,blage i proslo. Nadam se da ce sa mamom bit sve dobro,bas se bojim. Nisam ni bila do nje... eto,oprostite,procitat cu sve veceras i sutra al sam bas tuzna i uzrujana. U izolaciji sam svakako,ko i svi mi.... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Prosinac 2020. 23:42

Ja ne kužim čemu ove prepirke ali ok... 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    Svatko ima pravo napraviti ili ne napraviti test, izvaditi ili ne izvaditi betu, kao i ući na form i izaći iz njega.. 
    Svakoj jednak uspjeh želim 🙏❤️
    Također sam mišljenja da se nije dobro voditi tuđim neuspjesima ,ali ni sa tuđim uspjesima jer svaka od nas je jedinka za sebe i nečiji mali problem može biti tuđi najveći na svijetu... 
    Ako ima trudnoće pokazat će ju i Müller i CB ili bilo koji kineski test - jasna i jednostavna stvar... A to što mi eksperimentiramo, stavljamo slike, hvatamo sjene, bodrimo, hrabrimo, veselimo se ili tješimo jedna za drugu, zar to i nije bit ovog foruma?! Svaka od nas ide u ovo sa očekivanjem na pozitivan ishod i nada se do zadnjeg atoma svoje duše.... 
    Da je tako lako ostati trudna, pa to bi mi se u ovih mojih 16 godina plodnosti valjda omaknulo.. Ali eto nije...zato nitko ni ne očekuje da to bude od prve, ali nekima se i to desilo i te žene su sretnice 🙏❤️
    Osobno svoj problem smatram problemom teže kategorije koji nijedan savršen embrij ne može lako riješiti...jednostavno mi je tako predodređeno...Ali sam toga svjesna. Vidim da je moj test kao i Aurorin pokrenuo neke žustre rasprave i iskreno ga nisam ni planirala stavljati da nije bilo par nagovaranja za to... Ne vidim lošu stvar ni u jednom ni u drugom pogledu na ove situacije...dala bih se okladiti da nema žene koja nije hvatala crtu najmanje 5dnt, čast iznimkama 😁😁 😁 😁 😁
    Rastužilo me ovo sve, i baš nemogu vjerovati da je zbog takve banalne stvari situacija eskalirala. Neke stvari su bile nepotrebne...ali eto žao mi je ako je postavljanje slike bio toliki problem. 🤷🏻‍♀️ Svačija mišljenja su uvažena i na nama je prihvatiti ili ne.
    Ja sam se sa svojom situacijom pomirila i da ne moram vaditi još milijun pretraga uz ß, nebih ju ni radila ali moram doktoru poslati sve što je tražio. 
    Javor ću vam sve kada budem osjetila da sam knedlu progutala. Pomirila se sa svime jesam ali naravno da će zaboljeti. Jer srce i glava igraju u suprotnim timovima. 
    Šaljem vam zagrljaje ❤️🤗

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI