Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    01. Studeni 2020. 21:56

AuroraB

Belasretno sutra💓
    Sanjichja sam vodila tablicu, točno koliko lijeka imam na koji dan, nakon svakog pikanja sam oduzela dozu i kad je pen došao na nulu i tablica mora biti na nuli. To su mi rekli u Petrovoj da vodim, a također sam dobila i sa Ovaleap torbicom tabelicu, pa sam mogla biti sigurna da nisam zaboravila lijek.🤓
    Maja555i moj ciklus je bio savršen prije prvog IVF-a, svakih 28 dana. Sad nakon prvog postupka cca 30 dana, 34 pa evo danas 26. Tako da ja više ne mogu točno računati ništa, ali svakako krajem 11.mj. Super da piješ te trave, vjerujem da će ti tijelo biti full spremno do postupka što se tiče vitamina i svega ostalog🙌 Određen mi je Rekovelle jer je doktor mislio da sam imala nezrele stanice u prošlom postupku, a sad znam da su bile zrele ali nekvalitetne, te zbog nižeg LH pokušati ću mu spomenuti Menopur jer je tako odredila moja doktorica u Petrovoj nakon detaljne analize. Ja pijem Omegu, D-vitamin sprej, prenatale i od ovog tjedna L-karnitin, L-arganin koje mi je doktorica preporučila za kvalitetu stanica.
    Angribirdprošla si baš grde stvari, ne mogu ni zamisliti kako je to grozno… drago mi je da ovdje možeš to izbaciti iz sebe, ali ti i držim fige da čim prije zaboraviš na to sve i ostavis to u prošlosti i da se veseliš novom postupku i uspješnoj trudunoći🥰
    Manemoj jako me zanimaju tvoji folikuli sutra, daj Bože da pucaju od zrelosti i kvalitete!🤗

Daj Bože 😊 javim ali i ja se nadam 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Piky
    01. Studeni 2020. 22:10

Belaaa

Cure drageevo sam se cula opet s njom to jest ona me zvala ipak ujutro idem do nje jer zeli vidjeti stanje dali srceko kucaa☹️😪🙏🙏🙏 jer da vidi jeli se pogorslo i poboljsalo ili isto ako je isto ili bolje svejedno idemo gore ako nema srceka da ne idemo prolazit torturu ajme cure koji je ovo stres tako mi je teskoo i hvaala vam na podrsci i bas vas trebaam u ovim satima trenucima danima🙏🙏🙏

Ma dat će Bog, znam koliko je to grozno iščekivanje ali budi jaka, bit će sve u redu. 🙏🙏

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Nina985
    01. Studeni 2020. 22:18

Bok cure,
    Jel neka od vas nedavno radila test na koronu u Zagrebu i gdje? Da li ste dobile nalaz na mail i koliko dugo ste cekale rezultate?
    Ja bih za tjedan dana trebala imati FET, ali je uvjet negativan test na koronu kojeg trebam napraviti u petak 06.11 i da im javim do nedjelje kako bi krenuli s odmrzavanjem smrzlica.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 22:18

Teja09, hvala ti! Sve smo mi zaslužile, i nadam se da će nam se uskoro svima i ispuniti, pa da ćemo neke mlade nade pomagati savjetima i zajebavati (kao Nadalica

Belaaa, navijamo!!

angribird, meni su u Beti rekli da oni zamrzavaju kad oni procijene da to ima smisla, da su jajne stanice dovoljno dobre za to. Ovu koju su mi vratili, nju bi bili zaledili i treći dan. Ostale nisu htjeli, ali bi ih bili zaledili četvrti da su preživjeli.
    I ja sam podijeljena oko toga, s jedne strane bih volila da su ih ledili. S druge strane, to je lutrija ako im je bilo suđeno propasti, propali bi i kasnije, a ja bih se samo frustrirala na neuspješnim FETovima.

Tanja79, hvala!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 22:19

Nina985

Bok cure,
    Jel neka od vas nedavno radila test na koronu u Zagrebu i gdje? Da li ste dobile nalaz na mail i koliko dugo ste cekale rezultate?
    Ja bih za tjedan dana trebala imati FET, ali je uvjet negativan test na koronu kojeg trebam napraviti u petak 06.11 i da im javim do nedjelje kako bi krenuli s odmrzavanjem smrzlica.

Idi preko uputnice, neka te zakaže ginekolog i onda će ti napraviti na vrijeme. Reci ginekologu da ti je transfer u tu nedjelju.

💔💔💔

01. Studeni 2020. 22:50

manemoj

AuroraB

Belasretno sutra💓
    Sanjichja sam vodila tablicu, točno koliko lijeka imam na koji dan, nakon svakog pikanja sam oduzela dozu i kad je pen došao na nulu i tablica mora biti na nuli. To su mi rekli u Petrovoj da vodim, a također sam dobila i sa Ovaleap torbicom tabelicu, pa sam mogla biti sigurna da nisam zaboravila lijek.🤓
    Maja555i moj ciklus je bio savršen prije prvog IVF-a, svakih 28 dana. Sad nakon prvog postupka cca 30 dana, 34 pa evo danas 26. Tako da ja više ne mogu točno računati ništa, ali svakako krajem 11.mj. Super da piješ te trave, vjerujem da će ti tijelo biti full spremno do postupka što se tiče vitamina i svega ostalog🙌 Određen mi je Rekovelle jer je doktor mislio da sam imala nezrele stanice u prošlom postupku, a sad znam da su bile zrele ali nekvalitetne, te zbog nižeg LH pokušati ću mu spomenuti Menopur jer je tako odredila moja doktorica u Petrovoj nakon detaljne analize. Ja pijem Omegu, D-vitamin sprej, prenatale i od ovog tjedna L-karnitin, L-arganin koje mi je doktorica preporučila za kvalitetu stanica.
    Angribirdprošla si baš grde stvari, ne mogu ni zamisliti kako je to grozno… drago mi je da ovdje možeš to izbaciti iz sebe, ali ti i držim fige da čim prije zaboraviš na to sve i ostavis to u prošlosti i da se veseliš novom postupku i uspješnoj trudunoći🥰
    Manemoj jako me zanimaju tvoji folikuli sutra, daj Bože da pucaju od zrelosti i kvalitete!🤗

Daj Bože 😊 javim ali i ja se nadam

Manemoj 🤞🤞🤞 sretno i javljaj 😘😘 

Nina985
    01. Studeni 2020. 22:54

NadimakMTB

Nina985

Bok cure,

Idi preko uputnice, neka te zakaže ginekolog i onda će ti napraviti na vrijeme. Reci ginekologu da ti je transfer u tu nedjelju.

Imam e-uputnicu. Kada sam ju trazila od svog ginekologa nisam znala dan transfera. Doktorova sestra me zvala i rekla da mogu otici bilo gdje u Zagrebu gdje rade testove ali koliko vidim na Stampar se treba naruciti. Osim Stampara, Fran Mihaljevica i Velesajma vidim da rade i u nekim domovima zdravlja, ali nema nikakvih informacija je li se treba prethodno naruciti ili ne.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

• Jele83
    01. Studeni 2020. 22:56

Cure jel ide tko u vinogradsku? Čitam vas i koda nikome nije odbijen postipak zbog korone? 
    Dva puta sam zvala u 10 mj i rekli mi da se javim u 11 mj. 

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 22:59

Nina985

NadimakMTB

Nina985

Bok cure,

Imam e-uputnicu. Kada sam ju trazila od svog ginekologa nisam znala dan transfera. Doktorova sestra me zvala i rekla da mogu otici bilo gdje u Zagrebu gdje rade testove ali koliko vidim na Stampar se treba naruciti. Osim Stampara, Fran Mihaljevica i Velesajma vidim da rade i u nekim domovima zdravlja, ali nema nikakvih informacija je li se treba prethodno naruciti ili ne.

Koliko ja znam, u domovima zdravlja te naručuje doktor. Imaš vremena nazvati ih sad u ponedjeljak i reći im da te naruče.
    Mislim da se za sve ostalo, osim za velesajam, moraš naručiti ili sama ili te oni naruče, jedino je velesajam drop - in (ako i to nisu promijenili). 
    Ali stvarno ti je najlakše da ti to doktor zakaže, onda će ti i brže biti gotovi nalazi jer znaju za što ti treba.

💔💔💔

Teja1408
    01. Studeni 2020. 23:06

Jele83

Cure jel ide tko u vinogradsku? Čitam vas i koda nikome nije odbijen postipak zbog korone?
    Dva puta sam zvala u 10 mj i rekli mi da se javim u 11 mj.

Ja sam u Vinogradskoj trenutno u postupku. 
    Skuzila sam da su odgodili sve, osim stimuliranih postupaka. Njih jedino rade. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.