Cure drageevo sam se cula opet s njom to jest ona me zvala ipak ujutro idem do nje jer zeli vidjeti stanje dali srceko kucaa☹️😪🙏🙏🙏 jer da vidi jeli se pogorslo i poboljsalo ili isto ako je isto ili bolje svejedno idemo gore ako nema srceka da ne idemo prolazit torturu ajme cure koji je ovo stres tako mi je teskoo i hvaala vam na podrsci i bas vas trebaam u ovim satima trenucima danima🙏🙏🙏
A joooj, stvarno... Ne znam sta bi ti rekla... Mozda i bolje da odes kod nje prvo, ali znam da si rekla da se moras vozit do splita onda... Svejedno molim i nadam se dobrim vijestima 🙏🙏🙏 Drzte se
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Belaa drzimo fige i molimo za tebe 🙏🙏🙏 neka srce kuca i da bude sve ok ❤️ drzi se
Maja555 da, to je stvarno steta .tesko je prolazit sve to ponovo a mogla sam samo na transfer ..zato kazem zenama koje imaju smrzlice da nisu ni svjesne koje su sretnice 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj.
Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probu
Belaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ....
U svakom slučaju, navijamo za tebe i bebu na najjače!
💔💔💔
Znaci moze biti smanjenje omfocele i isto ili pogorsanjee o Bozee daj mi snageeee🙏🙏🙏☹️😪
Belaaa draga, u mojim mislima i molitvama ste i od srca vam zelim da sve bude u redu. 🙏🏻❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj.Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probu
Belaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ….
Da da, idem ipak ujutro, to ce biti 15. dan od ovulacije, tako da...🙏🏻🤞🏻i hvala ti puno😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj.Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probu
Belaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ….
Da da, idem ipak ujutro, to ce biti 15. dan od ovulacije, tako da…🙏🏻🤞🏻i hvala ti puno😘
LucyLou, u pravu si, onda se treba (i hoće!!!!) nešto pokazati. Navijam!!!
💔💔💔
A icu mislim da mi ona zeli sve najbolje a i brine a opet ako i nebude srceka nedaj Bozee😪🙏🙏 mogu u Poljaka otic opet provjerit iako vjerujem i molim da ce biti ok ali je sve ovo pre teskoo🙏😪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa sretno sutra. Svi se tu 🙏 da dobro prodje. Nadam se da ces nam se stic javit nakon pregleda kod nje i da ce sve dobro proc 😘
Miss1502, slazem se. Ja bi u sparca dobila dosta stanica i embrija, ali oni cekaju 5-ti dan pa opet nista, Cito zamrzava 3. dan, ali idu sa blagim protokolom, pa imam samo 2 stanice i embrija za trensfer, pa opet nista od zamrzavanja, KBC mi bude stanica a losa stopa oplodnje pa sam sretna da imam ista za transfer. Angribird jesi ti spominjala tko u ZG zamrzava 3.dan?
A icu mislim da mi ona zeli sve najbolje a i brine a opet ako i nebude srceka nedaj Bozee😪🙏🙏 mogu u Poljaka otic opet provjerit iako vjerujem i molim da ce biti ok ali je sve ovo pre teskoo🙏😪
Bela sretno sutra ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Da da, idem ipak ujutro, to ce biti 15. dan od ovulacije, tako da…🙏🏻🤞🏻i hvala ti puno😘
LucyLou, u pravu si, onda se treba (i hoće!!!!) nešto pokazati.Navijam!!!
Ma to si i ja cijelo vrijeme govorim - nesto ce pokazati 😊 hvala ti puno, nasa mommy-to-be! 👏🏻😘😉
Sortiraj odgovore
Najstariji