Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    01. Studeni 2020. 20:41

Belaaa

Cure drageevo sam se cula opet s njom to jest ona me zvala ipak ujutro idem do nje jer zeli vidjeti stanje dali srceko kucaa☹️😪🙏🙏🙏 jer da vidi jeli se pogorslo i poboljsalo ili isto ako je isto ili bolje svejedno idemo gore ako nema srceka da ne idemo prolazit torturu ajme cure koji je ovo stres tako mi je teskoo i hvaala vam na podrsci i bas vas trebaam u ovim satima trenucima danima🙏🙏🙏

A joooj, stvarno... Ne znam sta bi ti rekla... Mozda i bolje da odes kod nje prvo, ali znam da si rekla da se moras vozit do splita onda... Svejedno molim i nadam se dobrim vijestima 🙏🙏🙏 Drzte se

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Studeni 2020. 20:42

Belaa drzimo fige i molimo za tebe 🙏🙏🙏 neka srce kuca i da bude sve ok ❤️ drzi se 
    Maja555 da, to je stvarno steta .tesko je prolazit sve to ponovo a mogla sam samo na transfer ..zato kazem zenama koje imaju smrzlice da nisu ni svjesne koje su sretnice 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 20:43

LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj. 

Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probu 

Belaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ....
    U svakom slučaju, navijamo za tebe i bebu na najjače! 

💔💔💔

• LucyLou
    01. Studeni 2020. 20:43

Belaaa

Znaci moze biti smanjenje omfocele i isto ili pogorsanjee o Bozee daj mi snageeee🙏🙏🙏☹️😪

Belaaa draga, u mojim mislima i molitvama ste i od srca vam zelim da sve bude u redu. 🙏🏻❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• LucyLou
    01. Studeni 2020. 20:46

I’m NadimakMTB

LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj.Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probuBelaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ….

Da da, idem ipak ujutro, to ce biti 15. dan od ovulacije, tako da...🙏🏻🤞🏻i hvala ti puno😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 20:48

LucyLou

I’m NadimakMTB

LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj.Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probuBelaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ….

Da da, idem ipak ujutro, to ce biti 15. dan od ovulacije, tako da…🙏🏻🤞🏻i hvala ti puno😘

LucyLou, u pravu si, onda se treba (i hoće!!!!) nešto pokazati.  Navijam!!! 

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    01. Studeni 2020. 20:54

NadimakMTB

A icu mislim da mi ona zeli sve najbolje a i brine a opet ako i nebude srceka nedaj Bozee😪🙏🙏 mogu u Poljaka otic opet provjerit iako vjerujem i molim da ce biti ok ali je sve ovo pre teskoo🙏😪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

01. Studeni 2020. 20:57

Belaaa sretno sutra. Svi se tu 🙏 da dobro prodje. Nadam se da ces nam se stic javit nakon pregleda kod nje i da ce sve dobro proc 😘
    Miss1502, slazem se. Ja bi u sparca dobila dosta stanica i embrija, ali oni cekaju 5-ti dan pa opet nista, Cito zamrzava 3. dan, ali idu sa blagim protokolom, pa imam samo 2 stanice i embrija za trensfer, pa opet nista od zamrzavanja, KBC mi bude stanica a losa stopa oplodnje pa sam sretna da imam ista za transfer. Angribird jesi ti spominjala tko u ZG zamrzava 3.dan?

manemoj
    01. Studeni 2020. 21:00

Belaaa

NadimakMTB

A icu mislim da mi ona zeli sve najbolje a i brine a opet ako i nebude srceka nedaj Bozee😪🙏🙏 mogu u Poljaka otic opet provjerit iako vjerujem i molim da ce biti ok ali je sve ovo pre teskoo🙏😪

Bela sretno sutra ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• LucyLou
    01. Studeni 2020. 21:02

NadimakMTB

LucyLou

I’m NadimakMTB

Da da, idem ipak ujutro, to ce biti 15. dan od ovulacije, tako da…🙏🏻🤞🏻i hvala ti puno😘

LucyLou, u pravu si, onda se treba (i hoće!!!!) nešto pokazati.Navijam!!!

Ma to si i ja cijelo vrijeme govorim - nesto ce pokazati 😊 hvala ti puno, nasa mommy-to-be! 👏🏻😘😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.