Belaaasretno sutra. Svi se tu 🙏 da dobro prodje. Nadam se da ces nam se stic javit nakon pregleda kod nje i da ce sve dobro proc 😘
Miss1502, slazem se. Ja bi u sparca dobila dosta stanica i embrija, ali oni cekaju 5-ti dan pa opet nista, Cito zamrzava 3. dan, ali idu sa blagim protokolom, pa imam samo 2 stanice i embrija za trensfer, pa opet nista od zamrzavanja, KBC mi bude stanica a losa stopa oplodnje pa sam sretna da imam ista za transfer. Angribird jesi ti spominjala tko u ZG zamrzava 3.dan?
Ja sam ivf radila u ljubljani. Jer smo trenutno tu, već sam to pisala. Inače sam iz splita, ali zivimo zadnjih par godina na relaciji ljubljana, zagreb. Zbog covida se spremamo nazad za split i jedva cekamo.
LucyLou, dakle, vadiš sutra betu? Već počinjem uvijati sretne fige da pokaže neki lijepi broj.Nirvana2020, onda možeš u ponedjeljak, pri čemu znaš da će možda biti malo manja. I opet u srijedu i onda znaš da li se lijepo dupla. I konačno, u petak, čisto za duplu probu
Belaaa, jesi li sigurna da to želiš? Jer čak i ako ona ne osjeti srce, onda ćeš opet htjeti drugo mišljenje jer ga ona možda neće čuti jer ima slabiji UZV, pa ….
U svakom slučaju, navijamo za tebe i bebu na najjače!
A icu mislim da mi ona zeli sve najbolje a i brine a opet ako i nebude srceka nedaj Bozee😪🙏🙏 mogu u Poljaka otic opet provjerit iako vjerujem i molim da ce biti ok ali je sve ovo pre teskoo🙏😪
Bela ja vjerujem u tvoju bebu borca, bit će sve ok. Sretno ❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Belaaasretno sutra. Svi se tu 🙏 da dobro prodje. Nadam se da ces nam se stic javit nakon pregleda kod nje i da ce sve dobro proc 😘
Miss1502, slazem se. Ja bi u sparca dobila dosta stanica i embrija, ali oni cekaju 5-ti dan pa opet nista, Cito zamrzava 3. dan, ali idu sa blagim protokolom, pa imam samo 2 stanice i embrija za trensfer, pa opet nista od zamrzavanja, KBC mi bude stanica a losa stopa oplodnje pa sam sretna da imam ista za transfer. Angribird jesi ti spominjala tko u ZG zamrzava 3.dan?
Tako da ne znam za zagreb 100posto tko ide na 3.dan. Zato sam se raspitivala, jer ja realno na jakoj stimulaciji ni ne mogu dobiti puno stanica jer imam po pola svakog jajnika tako da je za mene blaga ok, a mozda i jedini nacin. I mozda imam veće sanse sa trodnevnima nego cekati peti dan.
Cure drageevo sam se cula opet s njom to jest ona me zvala ipak ujutro idem do nje jer zeli vidjeti stanje dali srceko kucaa☹️😪🙏🙏🙏 jer da vidi jeli se pogorslo i poboljsalo ili isto ako je isto ili bolje svejedno idemo gore ako nema srceka da ne idemo prolazit torturu ajme cure koji je ovo stres tako mi je teskoo i hvaala vam na podrsci i bas vas trebaam u ovim satima trenucima danima🙏🙏🙏
Drži se 🙏🙏🙏🙏🙏🤗 ❤️
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Belaaa sretno sutra... Glupo je uopce reci da se pokusas smiriti... Ako imas koji normabel popij si i pokusa zaspati do ujutro a mi cemo sve moliti da s bebicom sve bude u redu i da vidis opet kako je slatka i 💓 koje ce lupati 100 na sat... 🙏🙏🙏🙏
Tako da ne znam za zagreb 100posto tko ide na 3.dan. Zato sam se raspitivala, jer ja realno na jakoj stimulaciji ni ne mogu dobiti puno stanica jer imam po pola svakog jajnika tako da je za mene blaga ok, a mozda i jedini nacin. I mozda imam veće sanse sa trodnevnima nego cekati peti dan.
Lucinger zamrzava sve dane.. A za bolnice ne znam.. Na vv su mi blastice smrzava li...
Meni su npr sad zamrznuli 4 dan, more2309 3 dan....
MTB, čestitam!!!!! zaslužila si, nadam se da će ti trudnoća biti dosadna i lijepa!
Bela, sretno sutra!
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Bela sretno sutra💓
Sanjich ja sam vodila tablicu, točno koliko lijeka imam na koji dan, nakon svakog pikanja sam oduzela dozu i kad je pen došao na nulu i tablica mora biti na nuli. To su mi rekli u Petrovoj da vodim, a također sam dobila i sa Ovaleap torbicom tabelicu, pa sam mogla biti sigurna da nisam zaboravila lijek.🤓
Maja555 i moj ciklus je bio savršen prije prvog IVF-a, svakih 28 dana. Sad nakon prvog postupka cca 30 dana, 34 pa evo danas 26. Tako da ja više ne mogu točno računati ništa, ali svakako krajem 11.mj. Super da piješ te trave, vjerujem da će ti tijelo biti full spremno do postupka što se tiče vitamina i svega ostalog🙌 Određen mi je Rekovelle jer je doktor mislio da sam imala nezrele stanice u prošlom postupku, a sad znam da su bile zrele ali nekvalitetne, te zbog nižeg LH pokušati ću mu spomenuti Menopur jer je tako odredila moja doktorica u Petrovoj nakon detaljne analize. Ja pijem Omegu, D-vitamin sprej, prenatale i od ovog tjedna L-karnitin, L-arganin koje mi je doktorica preporučila za kvalitetu stanica.
Angribird prošla si baš grde stvari, ne mogu ni zamisliti kako je to grozno... drago mi je da ovdje možeš to izbaciti iz sebe, ali ti i držim fige da čim prije zaboraviš na to sve i ostavis to u prošlosti i da se veseliš novom postupku i uspješnoj trudunoći🥰
Manemoj jako me zanimaju tvoji folikuli sutra, daj Bože da pucaju od zrelosti i kvalitete!🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvaala divne moje zene i dobre i hrabree u Bozje rukama je sve hvala ❤️ idem pomolit se🙏 popit normabel i vjerovat u cuda❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Oči su mi ispale čitajuci zaostale strane.
MTB čestitam ❤️❤️❤️ nisam ni sumnjala. Cekam tvoju veliku betu 🎉🎉🎉
Bela 🙏🙏☘️🤞❤️ srecno
Kad puno zaostanem sa stranama ne mogu da zapamtim sve nick-ove i pobrkam lončiće malo.
U svakom slucaju spominjem vas svuda a i znanje o testovima nauceno od vas mi je koristilo da utesim prijateljicu danas koja je sva očajna jer joj je crtica na testu jako bleda 10ti dpt.... Kaze, ma nije to nista, takva crta nije nista.... Ajme, ja se uhvatila za glavu, da je meni bila takva crta ... Ista kao kod tebe mtb.
Mislim na vas 💕💕💕☘️🤞🙏 i svima puno sreće
P.s.onaj dr.sa fotke..... Nije mi nešto 😎🤠🧐🧐🧐🧐
al kazu, ti proćelavi su puni testosterona 😜
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji