Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2020. 08:32

*.Women_name.*

LUCIJA007

*.Women_name.*

NadimakMTB

*.Women_name.*

Bela samo hrabro 🙏 svi smo uz tebe, a i bebica 😁
    Svim drugim curama isto sretno 😍
    MTB ne ideš danas vadit betu? 😁😁

Ne idem, provokatorice
    Sutra je i meni i tebi veliki dan

Aaa dobro dobro, budemo nekak izdržali do sutra 😂😂 što se tiče testica msm da je rano da baš nešto drastično tamni, možda već sutra kad se udupla 😊 Al bitno da je crta super postojana 💪
    Čekamo našu profesionalku Luciju da nam da svoje mišljenje 😁😁
    Po popisu sutra je veliki dan da, meni pregled odgodili sa 11h na 19h 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mislim stvarno haha

Hahaha
    Pa mojih testica ste se nagledale i previse i meni je vidljivo tamno svaki dan.. I kako zavrsilo🤢🙄🙄.. Tako da…

Mislila sam da tvoje profesionalno oko bolje od mog coravog vidi jel testic od MTB potamnio danas 😂
    A ovo nažalost da, ali bit će uskoro s dobrim završetkom sigurna sam ❤️ ovi koji su kak bi moj doktor rekao malo odstajali 😊

Moje profesionalno oko iskreno ne vidi neku razliku u testu, jos mi je rano nisam ni kavu popila 😂ALI vidim da joj je LH trakica vidljivo tamnija od jucer 🤞🌺🌺

Teja1408
    02. Studeni 2020. 08:37

*.Women_name.*

Teja1408

Teja1408

Nina985

NadimakMTB

Nina985

Bok cure,
    Jel neka od vas nedavno radila test na koronu u Zagrebu i gdje? Da li ste dobile nalaz na mail i koliko dugo ste cekale rezultate?
    Ja bih za tjedan dana trebala imati FET, ali je uvjet negativan test na koronu kojeg trebam napraviti u petak 06.11 i da im javim do nedjelje kako bi krenuli s odmrzavanjem smrzlica.

Idi preko uputnice, neka te zakaže ginekolog i onda će ti napraviti na vrijeme. Reci ginekologu da ti je transfer u tu nedjelju.

Imam e-uputnicu. Kada sam ju trazila od svog ginekologa nisam znala dan transfera. Doktorova sestra me zvala i rekla da mogu otici bilo gdje u Zagrebu gdje rade testove ali koliko vidim na Stampar se treba naruciti. Osim Stampara, Fran Mihaljevica i Velesajma vidim da rade i u nekim domovima zdravlja, ali nema nikakvih informacija je li se treba prethodno naruciti ili ne.

Mene je med. sestra od gin narucila. Otvorila je neku tablicu, upisala datum kad se trebam testirati i za kad mi treba nalaz. Oni su onda ponudili neki svoj termin ako je ovaj bio popunjen i to je to.
    Za drugi put sam otisla s internom uputnicom iz bolnice u Fran Mihaljevic i testirali su me. Ima neki broj telefona koji nazoves, upisu te i to je to.
    Svakako vodi racuna o tome da ces nalaz cekati 2 dana.
    Evo meni bez obzira na internu uputnicu i na to sto sam im rekla da mi nalaz treba do ponedjeljka, nalaz jos uvijek nije stigao.
    Aspiracija mi je na kraju ipak u utorak pa cu sutra zvati i provjeriti gdje je zapelo.

Testirala sam se u petak u Fran Mihaljevic.

U Fran Mihaljević nalaz je gotov najviše za 48 sati, sutra nazovi pa pitaj. Ako ih slučajno nemres dobit javi podatke da pogledam u bazi. Zdr. Djelatnik sam pa briseve tamo napravljene mogu vidjet

Hej, evo ja sam sad zvala. 
    Zenska na telefonu mi je rekla da ako mi nisu javili da to onda znaci da nalazi nisu gotovi i da se moram strpiti.
    Da ne zna kad ce bit gotova bez obzira sto je interna uputnica i sto treba za bolnicu. 
    Kad sam pitala hoce bit gotovi do sutra jer mi treba, poklopila mi je slusalicu. 😐

Teja09
    02. Studeni 2020. 08:40

Čini se da to stvarno ovisi o sreći, ja znam za jedan slučaj da nije bilo napisano da je hitno i nalaz je bio gotov isti dan (kasno navečer je stigao mail). 

Cure koje idu na Vuk Vrhovac, ima li kakvih vijesti? Radi li se normalno? Ja bi trebala idući tjedan, nikako dočekati! 🙏 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

02. Studeni 2020. 08:45

Joj i s tim testovima stvarno nisu normalni i.. Dakle ja sam svoj PLATILA, zvali me ODMAH na red unatoc bas velikoj guzvi taj dan ja nisam cekala ni 10 min.. Test su mi uzeli oko 11 i drugi dan oko 17 je bio na mom mailu.. Samo novci novci.. Jos jednom ZIVJELO ZDRAVSTVO! 🙄🤢🤢

• *.Women_name.*
    02. Studeni 2020. 08:45

Teja1408

*.Women_name.*

Teja1408

Teja1408

Nina985

NadimakMTB

Nina985

Bok cure,
    Jel neka od vas nedavno radila test na koronu u Zagrebu i gdje? Da li ste dobile nalaz na mail i koliko dugo ste cekale rezultate?
    Ja bih za tjedan dana trebala imati FET, ali je uvjet negativan test na koronu kojeg trebam napraviti u petak 06.11 i da im javim do nedjelje kako bi krenuli s odmrzavanjem smrzlica.

Idi preko uputnice, neka te zakaže ginekolog i onda će ti napraviti na vrijeme. Reci ginekologu da ti je transfer u tu nedjelju.

Imam e-uputnicu. Kada sam ju trazila od svog ginekologa nisam znala dan transfera. Doktorova sestra me zvala i rekla da mogu otici bilo gdje u Zagrebu gdje rade testove ali koliko vidim na Stampar se treba naruciti. Osim Stampara, Fran Mihaljevica i Velesajma vidim da rade i u nekim domovima zdravlja, ali nema nikakvih informacija je li se treba prethodno naruciti ili ne.

Mene je med. sestra od gin narucila. Otvorila je neku tablicu, upisala datum kad se trebam testirati i za kad mi treba nalaz. Oni su onda ponudili neki svoj termin ako je ovaj bio popunjen i to je to.
    Za drugi put sam otisla s internom uputnicom iz bolnice u Fran Mihaljevic i testirali su me. Ima neki broj telefona koji nazoves, upisu te i to je to.
    Evo meni bez obzira na internu uputnicu i na to sto sam im rekla da mi nalaz treba do ponedjeljka, nalaz jos uvijek nije stigao.
    Aspiracija mi je na kraju ipak u utorak pa cu sutra zvati i provjeriti gdje je zapelo.

U Fran Mihaljević nalaz je gotov najviše za 48 sati, sutra nazovi pa pitaj. Ako ih slučajno nemres dobit javi podatke da pogledam u bazi. Zdr. Djelatnik sam pa briseve tamo napravljene mogu vidjet

Zenska na telefonu mi je rekla da ako mi nisu javili da to onda znaci da nalazi nisu gotovi i da se moram strpiti.
    Da ne zna kad ce bit gotova bez obzira sto je interna uputnica i sto treba za bolnicu.
    Kad sam pitala hoce bit gotovi do sutra jer mi treba, poklopila mi je slusalicu. 😐

O Bože strašno, ako hoćeš daj mi svoj mail pa mi pošalji samo ime i prezime i datum rođenja, budem pitala nekog od kolegica da pogleda u sustavu jel gotov nalaz. Ako slučajno je budem joj rekla da mi pošalje na mail pa ću ja tebi. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🍀🐞MISS🐞🍀
    02. Studeni 2020. 08:46

Jutro drage cure! Ja sam jutros obavila testiranje na covid,sutra ocekujem nalaz! Pocelo me boluckat u jajnicima,znaci folikuli rastu ,treba izdrzat jos cca 10ak dana do aspiracije..
    Sanjich , ajde bas mi je drago da si ga konacno ulovila..javi rezultate 
    Mtb crta se vidi, beta ce sutra sve pokazat, drzim fige ❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Teja1408
    02. Studeni 2020. 08:46

*.Women_name.*

Teja1408

*.Women_name.*

Teja1408

Teja1408

Nina985

NadimakMTB

Nina985

Bok cure,

O Bože strašno, ako hoćeš daj mi svoj mail pa mi pošalji samo ime i prezime i datum rođenja, budem pitala nekog od kolegica da pogleda u sustavu jel gotov nalaz. Ako slučajno je budem joj rekla da mi pošalje na mail pa ću ja tebi.

Hvala ti!
    💕
    Mail je tejka1408@gmail.com

BAJOMA
    02. Studeni 2020. 08:47

NadimakMTB

Dobro jutro, žene,
    Prijavljujem nove simptome - sve mi je osjetljiviji taj srednji dio, počela sam se opet osjećati kao par dana nakon aspiracije - kao da je unutra malo natečeno, ili da imam blagu prehladu. Ako napravim nagli pokret, malo me zaštreca, a stalno me malo zateže. Možda glupo pitanje, ali može li hiper krenuti ovoliko nakon transfera? Danas mi je 10dpt.
    I naravno, opet sam pišnula a vjerojatno nisam trebala. Jer ja razlike između jučerašnjih i današnjih ne vidim. I znala sam da će biti tako jer se najbolje razlika vidi kad se radi svaka dva dana, ali ponijelo me
    https://ibb.co/THcTF6r
    https://ibb.co/K5sGH0q

Ćorava moja skvo ako ti ne vidis razliku u crtama pod hitno po dioptriju😘😘😛 to je too 
    https://ibb.co/9nC5L4S

BAJOMA
    02. Studeni 2020. 08:49

BAJO1

NadimakMTB

Dobro jutro, žene,
    Prijavljujem nove simptome - sve mi je osjetljiviji taj srednji dio, počela sam se opet osjećati kao par dana nakon aspiracije - kao da je unutra malo natečeno, ili da imam blagu prehladu. Ako napravim nagli pokret, malo me zaštreca, a stalno me malo zateže. Možda glupo pitanje, ali može li hiper krenuti ovoliko nakon transfera? Danas mi je 10dpt.
    I naravno, opet sam pišnula a vjerojatno nisam trebala. Jer ja razlike između jučerašnjih i današnjih ne vidim. I znala sam da će biti tako jer se najbolje razlika vidi kad se radi svaka dva dana, ali ponijelo me
    https://ibb.co/THcTF6r
    https://ibb.co/K5sGH0q

Ćorava moja skvo ako ti ne vidis razliku u crtama pod hitno po dioptriju😘😘😛 to je too
    https://ibb.co/9nC5L4S

Em je tamnija em je deblja 😘😘😘

02. Studeni 2020. 08:50

Znaci cure moje show danas.. Bila san po ure u dr. Xy.. Cak me u momentu uhvatia strah da je procita sve sta smo pisale jer je bio ekstra pricljiv... Smijala san se boze boze.. I dr pecotic je bia pa su me komentirali, tj moje folikulice.. Rekli su nije ni cudo sta sma jutroa tesko ustala, kaze pa ti si KAO PRAVA KVOCKA NA JAJIMA hahah ja sam se tolko smijala ljudi.. Znaci show.. Imam ih samo na desnom petnajstak.. Lijevi 5-6jos samo danas primam bocke i onda 4og apiracija.. 
    Ja krivo vidila datum ja govorim njemu stanite stanite al vec sutra? A  on meni pa jel ne vidite da pise 4og.. A ja njemu kazem pa doktore sta cu kad imate pravi doktorski svrakopis 😆😆😆😆. Pitala sam ga oce li biti on na aspiraciji kaze a valjda ocu ako ne uleti operacija.. A ja njemu na odlasku doktore nemojte da se ne vidimo opet hahaha.. I eto.. Lud ponedjeljak samo tako 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.