MTB to su ti druge curke rekle da nije bitan, ja se nisam oglasila do danas, bacila sam prvo oko na sve zaostatke, jer po običaju ima 50 stranica dok se ulogiram. Bitno je meni sve; a najbitnija beta koja će kod tebe biti top! 😊
Hvala
Inače, prijavljujem nove simptome. Imam neke sitne senzacije u stomaku svako toliko.
Malo sam osjetljivija na miris sirovog mesa.
I apetit mi je slonovski. Dobro je da nemam doma gluposti, sve bih pojela
A koji su ti bili stari simptomi?
Pitam, jer nisi nista ranije prijavljivala ili sam ja prepustila? Ja nemam bas nikakvih osim onog krvarenja pocetkom tjedna i povremenog osjecaja da cu svaki cas procuriti…🙄
Kad ti vadis betu? I ne brini, ni ne moras imat simptome... Stvarno ne predstavljaju nista sigurno.. I mos imat svakakve simptome, a mozes ih uopce ne imat pa bit trudna 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska, pricekat cu betu do petka 😀
Ako mi bude bas kriza, pisnem koji test za utjehu, valjda mi je samo trebao mali hype izmedu transfera i bete da mi se malo popravi raspolozenje 🙈 znam, grozna sam🤣
I da, i ja prijavljujem slonovski apetit, to je nesto prestrasno 🤤
Cure, sretno sutra i ovaj tjedan sa svim postupcima, drzim fige, najvise mislim na nase Belu i Luciju 🤞♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ako mi bude bas kriza, pisnem koji test za utjehu, valjda mi je samo trebao mali hype izmedu transfera i bete da mi se malo popravi raspolozenje 🙈 znam, grozna sam🤣
Cure, sretno sutra i ovaj tjedan sa svim postupcima, drzim fige, najvise mislim na nase Belu i Luciju 🤞♥️
🙆♀️🙆♀️ ma salim se... Al nekako imam osjecaj da neces izdrzat do petkaaaa 🤗🤗 Vec te vidim oko srijede sa nalazom 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Maja555 ne zamrzavaju trodnevne u kbc split...eh da bar, to sam bas pitala mršića,ali ne ,nazalost...
Jel pijes kendural c i vitamin d?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Pitanje za cure iz kbc split. Jeli oni smrzavaju i embrije od tri dana? Meni su u cito to napravili jer sam imala samo jedan pa nisu riskirali hoce li ozdrzati do 5.dana.
To ćes morati cekati Bozmu za odgovor. Znam da je meni jednom odgovorila jer ja imam manji br stanica pa sam se raspitivala koje klinike zamrzavaju treci dan,i da rekla.mi je za cito da oni idu na treći kad je manji broj stanica. Ne znam tocno sto mi je rekla za firule ali mislm da oni kao navodno nemaju neke savrsene "zamrzivače".
MTB to su ti druge curke rekle da nije bitan, ja se nisam oglasila do danas, bacila sam prvo oko na sve zaostatke, jer po običaju ima 50 stranica dok se ulogiram. Bitno je meni sve; a najbitnija beta koja će kod tebe biti top! 😊
Hvala
Inače, prijavljujem nove simptome. Imam neke sitne senzacije u stomaku svako toliko.
Pitam, jer nisi nista ranije prijavljivala ili sam ja prepustila? Ja nemam bas nikakvih osim onog krvarenja pocetkom tjedna i povremenog osjecaja da cu svaki cas procuriti…🙄
Prijavljivala sam skoro svaki dan
Zaboravila sam sad što je sve bilo, imala sam lude snove, imala sam želju za hranom koju inače ne jedem, cerviks mi je mekan, … Sve je to bilo jako sitno i moguće umišljeno/ ili od utrića.
A za te sve znam, ali smo ih prije pripisivali utricima pa ih ni nisam shvatila ozbiljno 😊 a vidis, ipak su bili sve i jedan 👏😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Update, dva folikula 20 mm, aspiracija u ponedjeljak, sinoc si sama dala štopericu. Eto nadam se najboljem ovaj mjesec. Imam jedno pitanje, ako mi izvade ta 2 folikula jer moraju 2 i vratiti na transferu ak se oplode? Jel mi mozete malo to pojasniti..tipa jel ja odlučujem ili oni?
Ne, ti mozes vratit i jedan ako zelis, pa jedan zamrznut! Ali im to svakako napomeni i izbori se, ako ne zelis dva.. Mada sam ja uvijek bila za 2 i uvijek bi vratila 2 🤗 ali su ti super rezultati
Pa neznam, ni ja ni muž neznamo bit pametni..ak sve bude ok možda da vrate oba, pa veca mogucnost? Sta mislis? Sutra cu znati jesu uopce dobri…mozda su dva prazna..😑
Znas sta? Ja sam dobila, po njihovim rijecima, 1 najsavrseniji koji postoji i drugi savrsen, vratila oba, ocito se jedan samo primio 🤷♀️ Nekako sam isla na sve ili nista! I drago mi je da jesam… Samo moras biti spremna da bi mogli i duplici bit.. Meni bi bilo drago da jesu ali eto… Stvarno se ne zalim, ne zelim da netko to uopce pomisli. Tako da si dobro razmisli. Ja sam se i vodila za cinjenicom da su mi vece sanse ako vratim 2 🤷♀️
I ja evo razmisljam, veca mogucnost..uhhh nemam nista protiv dvojceka 😀
Hvala
Kad ti vadis betu? I ne brini, ni ne moras imat simptome… Stvarno ne predstavljaju nista sigurno.. I mos imat svakakve simptome, a mozes ih uopce ne imat pa bit trudna 🙂
Trebala bih u srijedu sam odlucila skratiti si muku i vaditi ujutro, na 10dpt. Dugo sam i izdrzala jer sam bila dosla u napast da ju vadim vec u subotu ! 🤭😂 Uglavnom, mislim da nema smisla cekati do srijede i sopati se hormonima bezveze, ako se primilo, primilo se.🤞🏻🙏🏻 hvala ti puno na podrsci i lijepim rijecima 😘 MM i ja se tako nadamo da je dosao red i na nas 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Update, dva folikula 20 mm, aspiracija u ponedjeljak, sinoc si sama dala štopericu. Eto nadam se najboljem ovaj mjesec. Imam jedno pitanje, ako mi izvade ta 2 folikula jer moraju 2 i vratiti na transferu ak se oplode? Jel mi mozete malo to pojasniti..tipa jel ja odlučujem ili oni?
Ne, ti mozes vratit i jedan ako zelis, pa jedan zamrznut! Ali im to svakako napomeni i izbori se, ako ne zelis dva.. Mada sam ja uvijek bila za 2 i uvijek bi vratila 2 🤗 ali su ti super rezultati
Pa neznam, ni ja ni muž neznamo bit pametni..ak sve bude ok možda da vrate oba, pa veca mogucnost? Sta mislis? Sutra cu znati jesu uopce dobri…mozda su dva prazna..😑
Znas sta? Ja sam dobila, po njihovim rijecima, 1 najsavrseniji koji postoji i drugi savrsen, vratila oba, ocito se jedan samo primio 🤷♀️ Nekako sam isla na sve ili nista! I drago mi je da jesam… Samo moras biti spremna da bi mogli i duplici bit.. Meni bi bilo drago da jesu ali eto… Stvarno se ne zalim, ne zelim da netko to uopce pomisli. Tako da si dobro razmisli. Ja sam se i vodila za cinjenicom da su mi vece sanse ako vratim 2 🤷♀️
I ja evo razmisljam, veca mogucnost..uhhh nemam nista protiv dvojceka 😀
Pa eto 🤗🤗 ja nisam uopce ni razmisljala da takve trudjoce mozda mogu bit rizicne, a mozda ni ne moraju. Nekako smo od prvog dana odlucili 2 pa sta Bog da! Da je dao i cetvorke, zahvalna bi mu bila na tome 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Vidi kako se ti osjećaš ugodno. Meni su u klinici rekli da vadim 14 dana nakon aspiracije.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji