Dobro jutro, žene,
Prijavljujem nove simptome - sve mi je osjetljiviji taj srednji dio, počela sam se opet osjećati kao par dana nakon aspiracije - kao da je unutra malo natečeno, ili da imam blagu prehladu. Ako napravim nagli pokret, malo me zaštreca, a stalno me malo zateže. Možda glupo pitanje, ali može li hiper krenuti ovoliko nakon transfera? Danas mi je 10dpt.
I naravno, opet sam pišnula a vjerojatno nisam trebala. Jer ja razlike između jučerašnjih i današnjih ne vidim. I znala sam da će biti tako jer se najbolje razlika vidi kad se radi svaka dva dana, ali ponijelo me
https://ibb.co/THcTF6r
https://ibb.co/K5sGH0q
Nije ti to hiper, to ti je trudnoca! 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure drage, sretno svima danas, u kojoj god fazi bile... Ovaj mjesec ce bas aktivan bit! 🙂 A poseban zagrljaj saljem nasoj Beli i njenoj bebici, da sve dobro prodje.. A ja mislim da to bebica samo malo zeza mamu i da ce to sve na kraju super bit! ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Bela samo hrabro 🙏 svi smo uz tebe, a i bebica 😁
Svim drugim curama isto sretno 😍
MTB ne ideš danas vadit betu? 😁😁
Ne idem, provokatorice
Sutra je i meni i tebi veliki dan
Aaa dobro dobro, budemo nekak izdržali do sutra 😂😂 što se tiče testica msm da je rano da baš nešto drastično tamni, možda već sutra kad se udupla 😊 Al bitno da je crta super postojana 💪
Čekamo našu profesionalku Luciju da nam da svoje mišljenje 😁😁
Po popisu sutra je veliki dan da, meni pregled odgodili sa 11h na 19h 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mislim stvarno haha
O joooj, pa kako to? To je bas guzva onda?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ne idem, provokatorice
Aaa dobro dobro, budemo nekak izdržali do sutra 😂😂 što se tiče testica msm da je rano da baš nešto drastično tamni, možda već sutra kad se udupla 😊 Al bitno da je crta super postojana 💪
Po popisu sutra je veliki dan da, meni pregled odgodili sa 11h na 19h 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mislim stvarno haha
Hahaha
Pa mojih testica ste se nagledale i previse i meni je vidljivo tamno svaki dan.. I kako zavrsilo🤢🙄🙄.. Tako da...
Dobro jutro, žene,
Prijavljujem nove simptome - sve mi je osjetljiviji taj srednji dio, počela sam se opet osjećati kao par dana nakon aspiracije - kao da je unutra malo natečeno, ili da imam blagu prehladu. Ako napravim nagli pokret, malo me zaštreca, a stalno me malo zateže. Možda glupo pitanje, ali može li hiper krenuti ovoliko nakon transfera? Danas mi je 10dpt.
I naravno, opet sam pišnula a vjerojatno nisam trebala. Jer ja razlike između jučerašnjih i današnjih ne vidim. I znala sam da će biti tako jer se najbolje razlika vidi kad se radi svaka dva dana, ali ponijelo me
https://ibb.co/THcTF6r
https://ibb.co/K5sGH0q
Nije ti to hiper, to ti je trudnoca! 🤗🤗🤗
MTB cestitam na testu :)
To je lijepa crta.
Meni je isto tako. Cijeli vrijeme sve osjetljivo, zateze. Osjetim malo jedan pa malo drugi jajnik.
Ostale simtome ne nalazim
oboje 33 god
👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
👨🏻 nalazi ok
Poliklinika Škvorc
2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828
Ne idem, provokatorice
Daa, zvali su me da moraju radit u dvije smjene zbog Covid mjera i ja sam taman kao bila naručena u 11 i 30 i preklapale bi se smjene pa su me prebacili. Koje sam sreće 🤦♀️😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ne idem, provokatorice
Daa, zvali su me da moraju radit u dvije smjene zbog Covid mjera i ja sam taman kao bila naručena u 11 i 30 i preklapale bi se smjene pa su me prebacili. Koje sam sreće 🤦♀️😂
Uf! A mozda i bolje, da stvarno svedu guzve na minimum
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ne idem, provokatorice
Hahaha
Pa mojih testica ste se nagledale i previse i meni je vidljivo tamno svaki dan.. I kako zavrsilo🤢🙄🙄.. Tako da…
Mislila sam da tvoje profesionalno oko bolje od mog coravog vidi jel testic od MTB potamnio danas 😂
A ovo nažalost da, ali bit će uskoro s dobrim završetkom sigurna sam ❤️ ovi koji su kak bi moj doktor rekao malo odstajali 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja samo da cestitam MTB - pa ovo su predivne crte, predivne vesti! Sutra da vidimo jednu debeljuskastu betu. Zasluzila si ovo za svu pozitivu i snagu koju nesebicno delos ovde.
Bela za tebe i tvoju bebicu sve najbolje i najoptimisticnije misli. Sa tobom smo i čuvamo te.
Ja sam tu, čitam vas redovno (pravi romani svaki dan) samo sa moje strane nemam jos nista da prijavim. Cekam rezultate hormona, krajem novembra ultrazvuk zbog polica i prve konsultacije ovde u Nemackoj početkom decembra (uspela sam da dobijem malo raniji termin).
Danas prvi radni dan na novom poslu. MTB obećavam uredicu potpis veceras 🙊
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Dobro jutro cure, nek nam studeni bude pun predivnih vijesti...
Bela drzim fige na najjace tebi i bebici,javi nam se sto prije sa sretnim vijestima ❤❤
Mbt cestitam, lijepaaaa crtica 😍😍😍 nisam popratila, jel budes isla vadit betu ?
Sretno i ostalima koje ste u raznim procesima 😘😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji