Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    17. Prosinac 2020. 09:01

manemoj

Ruska1986

manemoj

Dobro jutro cure 🥰
    Sretno svima danas na svemu 🤞🏻
    Aurora ovo je tako dobra ideja sa fotkanjem. Mi ćemo imati takve fotkice za Uskrs 😉
    Ruska joj da, to je baš najbolji poklon za pod bor. Ja se malo bojim tad jer me strah negativnog testa ali vidjeti ćemo hoću li izdržati

Isto ces na Badnjak radit il ?

Za sad je plan raditi 27.12. to je dva dana prije bete. Strah me prije da si ne pokvarim Božić ako je negativan. Vidjeti ću. A mislim da mi se na Badnjak još neće ništa vidjeti. To mi je tek 8dt

Da, mozda se bolje strpit neg da, ne daj Boze, ne bude nista pa ti pokvari Bozic skroz, a onda bude kasnije pozitivan 😊 dobar plan! 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ANKSIMORON
    17. Prosinac 2020. 09:02

Ruska1986

manemoj

Ruska1986

manemoj

Dobro jutro cure 🥰
    Aurora ovo je tako dobra ideja sa fotkanjem. Mi ćemo imati takve fotkice za Uskrs 😉
    Ruska joj da, to je baš najbolji poklon za pod bor. Ja se malo bojim tad jer me strah negativnog testa ali vidjeti ćemo hoću li izdržati

Za sad je plan raditi 27.12. to je dva dana prije bete. Strah me prije da si ne pokvarim Božić ako je negativan. Vidjeti ću. A mislim da mi se na Badnjak još neće ništa vidjeti. To mi je tek 8dt

Da, mozda se bolje strpit neg da, ne daj Boze, ne bude nista pa ti pokvari Bozic skroz, a onda bude kasnije pozitivan 😊 dobar plan! 😊

Da tako i ja kao manemoj razmisljam... mozda bolje se opustit i previse ne razmisljat... mos mislit 🤣🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Ruska1986
    17. Prosinac 2020. 09:20

ANKSIMORON

Ruska1986

manemoj

Ruska1986

manemoj

Dobro jutro cure 🥰

Da tako i ja kao manemoj razmisljam… mozda bolje se opustit i previse ne razmisljat… mos mislit 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂lakse je to rec nego napravit! Ja sam prvi put imala valjda sto testova(ali bez pretjerivanja) koje sam ispisala u 4 dana... A kao izdrzat cu, kako da ne..  Ja se stvaaaaaarno, od  nadam, da u novu godinu ulazite barem uduplo.. Ako ne i u tri dijela 😊😊😊🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

17. Prosinac 2020. 09:21

AuroraB

Cure, što znate o implantacijskom prozoru? Škicnula sam sažetak nekog našeg istraživanjima sa pacijenticama KBC Rijeka, i kaže da je postotak implantacije veći kad se transfer radi između 18.-20. DC, a najveći uspjeh 19.DC.
    U Petrovoj mi je bio transfer 19DC, a sada 16DC.

Pa ne bi rekla da imaju oni ikakva pojma o implatacijskom prozoru. To da je postotak implatacije veci je zato jer vecina zena ima ovulacije/punkcije 14dc, meni je npr 19dc 3-4 dana prije M i sigurno mi je tada kasno za implataciju.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 09:29

Jeremija

AuroraB

Cure, što znate o implantacijskom prozoru? Škicnula sam sažetak nekog našeg istraživanjima sa pacijenticama KBC Rijeka, i kaže da je postotak implantacije veći kad se transfer radi između 18.-20. DC, a najveći uspjeh 19.DC.

Pa ne bi rekla da imaju oni ikakva pojma o implatacijskom prozoru. To da je postotak implatacije veci je zato jer vecina zena ima ovulacije/punkcije 14dc, meni je npr 19dc 3-4 dana prije M i sigurno mi je tada kasno za implataciju.

Slažem se. To je jako individualno, svaka žena ima drugačiji ciklus, ne može biti jedinstveno pravilo.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 09:29

Trudnice very soon to be - part one

Jele83 - 14.12.  beta, prva je mljac!!!
    Mrvica777 - 16.12 treća beta, prve dvije polako ali sigurno rastu
    curly29 - 18.12 prve konzultacije
    Bozma/Jeremija - 18.12. FET
    eatpraylove - čeka rezultate oplodnje
    Nina89 - čeka rezultate oplodnje
    Razumna -  bockanje
    MilaSt - bockanje
    Kača84 - bockanje
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    Lala1982, FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    Niksa -  21.12 beta
    TiKi92 - 21.12 prvi UZV, dvije bete ogromne
    la_Reina_del_Sur - 22.12 beta
    Vučica -  22.12.  UZV, dvije bete divne
    Dada31 -  23.12.beta
    AuroraB - 24.12. beta
    Leoni -  28.12. beta
    ANKSIMORON - 28.12. beta
    manemoj - 29.12. beta
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    Nadja89 - postupak 12/20
    maja555 - postupak 12/20
    Mareo208 - postupak 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Nina92 - FET 12/20
    Slee - FET 12/20
    Cici-mici - FET 12/20
    Monolena - postupak 01/21
    Meto - postupak 01/21
    Tanja79 - postupak 01/21
    anavi985 - postupak 1/21
    Bjanka - postupak 1/21
    Teja09 - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Leia2.0 - postupak 1/21
    Rita_55 - postupak 1/21
    Sanjich - FET 1/21
    Anavi123456 - FET 1/20
    Mila-Milica -  FET 1/20
    vuky - FET 1/20
    Mattan - FET 1/20
    VM - FET 1/20

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 09:30

Trudnice very soon to be - part two

Anitram1982 - FET 2/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    MTB - postupak za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady - postupak za nekoliko mjeseci
    ericaa -  postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Lucyinthesky - postupak za nekoliko mjeseci
    Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 09:31

Trudnice

Nirvana2020/WNGG - 10tt 11.12 UZV
    Tuma - 16tt sve super, it's a girl!!! 21.12. UZV
    miss1502 - 6tt, 21.12 UZV
    *.Women_name.* - 13tt 29.12. UZV
    Ivanaxx/Maslačakxx - 6tt 29.12 UZV
    Samara - 15tt 8.1 UZV
    Willy
    točkicaa - 6tt
    LioraLiora - 7tt
    Teja1408 - 7tt
    Pami - 7tt
    ruška - 8tt
    Leptirica90 -  8tt
    Lana3 - 11tt
    ruby22 - 12tt imamo dvojke
    more2309 - 13tt imamo dvojke
    Olivera - 13tt
    Simba 1989 - 15tt imamo jednojajčane trojke
    Ruska1986 - 22tt imamo curicu!
    BAJO1 - 27tt, mala Marija
    MakiST - 29tt it's a boy!!!
    flower93 - 31tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

AuroraB
    17. Prosinac 2020. 09:34

Jeremija

AuroraB

Da, u pravu si. Većini je ovulacija 14DC, nek ide transfer blastice to je 19DC. I logično, ako je blastica da su i šanse nešto veće. Zato je postotak 5-6% veći tih dana nego nekih drugih dana. Joj ma znaš kaj, uopće se ne treba sa takvim stvarima zamarati. 
    Sretno ti sutra Bozma, misliti ću na tebe!!😘
    Anksimoron a kako si ti? 😊 Meni je beta određena tako rano jer su iza toga tri neradna dana (Božić, Štefanje pa nedjelja), a draga embriologica vjerojatno zna da je to teško čekati.. Pa je rekla i sama; ne brinite ako beta bude mala jer je to još rano, ali bitno nam je da je pozitivna! Ako test ujutro bude negativan, neću je niti ići vaditi prije 28.12. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    17. Prosinac 2020. 09:45

AuroraB

Jeremija

AuroraB

Da, u pravu si. Većini je ovulacija 14DC, nek ide transfer blastice to je 19DC. I logično, ako je blastica da su i šanse nešto veće. Zato je postotak 5-6% veći tih dana nego nekih drugih dana. Joj ma znaš kaj, uopće se ne treba sa takvim stvarima zamarati.
    Sretno ti sutra Bozma, misliti ću na tebe!!😘
    Anksimoron a kako si ti? 😊 Meni je beta određena tako rano jer su iza toga tri neradna dana (Božić, Štefanje pa nedjelja), a draga embriologica vjerojatno zna da je to teško čekati.. Pa je rekla i sama; ne brinite ako beta bude mala jer je to još rano, ali bitno nam je da je pozitivna! Ako test ujutro bude negativan, neću je niti ići vaditi prije 28.12.

Pa da logicno... ja sam dobro, jucer sam prelezala i bas mi je dobro doslo jer se iskreno nisam oporavila od aspiracije a odma sam ubacila u 5 🤣🤣🤣 odlucila sam ova 2 dana ostat home office tako da radim od doma i lagano cu po doma obavljat... i odmarat... pa od ponedjeljka u svoju uobicajenu rutinu... ali sve u svemu dobro sam...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.