Marinela87, zao mi je, jako dobro poznajem tu bol.💔Ne znam ni kako te utjesiti, osim da ti kazem da nisi jedina i da nisi sama.😘
Lucyinthesky, sve znam, i ni ne trebas sada biti ok - dopusti si sve emocije, a onda digni glavu gore i hrabro naprijed. Doci cemo i mi do nasih bebica, vidjet ces.😘A ovo sto pises za mengu - meni je najbolnija ikada bila nakon svjezeg transfera. Treba tijelu da se oporavi i ocisti od silnih hormona i dodje opet u svoje prirodno stanje. Mislim na tebe i saljem puno zagrljaja da se cim prije oporavis, i fizicki i psihicki.❤️
CrazyCatLady, slazem se s tobom, toliko dragocijenog vremena potrosimo na ovu utrku, a zapravo si ne mozemo pomoci jer smo svjesne da vrijeme leti…ja kazem, zacarani kruh - ili cekam da menga dodje pa da mogu krenuti dalje u FET ili postupak ili sto vec, ili iscekujem betu pa molim da ne dodje menga.🤦🏼♀️
Leoni, apsolutno te razumijem i podrzavam - ti si sada najbitnija i napravi onako kako tebi odgovara. A mi cemo svejedno navijati za tebe i tvoju mrvicu.😉🤞🏻
Uzvraćam istom mjerom ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
single mom makes $89844 yr in her spare time on computer without buying and selling any thing. I got inspired and start work now within a month and am making $125 per hour for more information visit ..... www.earn75.com
single mom makes $89844 yr in her spare time on computer without buying and selling any thing. I got inspired and start work now within a month and am making $125 per hour for more information visit ..... www.earn75.com
MM se razbolio. Ovo je jedna od onih rijetkih situacija gdje mi je draže da on ima 38+ temperaturu, nego ja. Njemu je ovo viroza, ja bih bila uvjerena da imam sepsu ida će mi vaditi maternicu
Njegujem ga, skuhala mu čaj, namazala mu prsa sa nekim lijekom i pjevala mu Soft kitty, kao prava žena
💔💔💔
MM se razbolio. Ovo je jedna od onih rijetkih situacija gdje mi je draže da on ima 38+ temperaturu, nego ja. Njemu je ovo viroza, ja bih bila uvjerena da imam sepsu ida će mi vaditi maternicu
Njegujem ga, skuhala mu čaj, namazala mu prsa sa nekim lijekom i pjevala mu Soft kitty, kao prava žena
A miša mu, bez oporavak, moraju i oni nekad doći na red, ne možemo stalno mi biti njonjave... 😵
Nego, surfam sad i kaže ohss traje 2 tjedna, smiri se s početkom krvarenja...
Kad bi mogla nakon punkcije očekivati? S tim da sam utriče i to samo 2 dana koristila.
Danas mi je 7 dan, i najgori
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Soft kitty 😂
https://ibb.co/3Tb6q0Q
Bas ih gledam, vjecno se mozes smijat ovim budalastinama! Laku noc cure 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Manemoj i Anksimoron sretno, mislim da je FET bolji za tijelo, nije toliko izmučeno i izbombardirano. 😘
AuroraB žao mi radi toga što ništa od smrzlića. 😔
Dada31najranije pozitivni test od transfera blastice je 4dnt, imala jedna cura s You Tubea. Ranije od toga zaista nije baš relevantno, jer štoperica (koja sadrži hcg), a to je Ovitrelle moźe ostati u tijelu 10 do 14 dana, ovisi o dozi i metabolizmu tijela. Zato je mudro piškiti odmah od prvog dana, gledati kako blijedi crtica, (izlazi štoperica), pa počinje tamniti (primila se bebica). Imala si doduše dobre simptome, tako da ipak mislim da je kod tebe trudnoća u pitanju. 🥰
Marinela jako mi je žao 💔
Hallo
Kakav YouTube pored mene😂😂😂
Ja nisam 100 posto imala 4dnt od nikakvog boostera jer sam samo estrofem pila sad zadnji put😜🙃...
I 3dnt se vidjela sjenica od sjena sjenine sjene 😂
Manemoj i Anksimoron sretno, mislim da je FET bolji za tijelo, nije toliko izmučeno i izbombardirano. 😘
AuroraB žao mi radi toga što ništa od smrzlića. 😔
Dada31najranije pozitivni test od transfera blastice je 4dnt, imala jedna cura s You Tubea. Ranije od toga zaista nije baš relevantno, jer štoperica (koja sadrži hcg), a to je Ovitrelle moźe ostati u tijelu 10 do 14 dana, ovisi o dozi i metabolizmu tijela. Zato je mudro piškiti odmah od prvog dana, gledati kako blijedi crtica, (izlazi štoperica), pa počinje tamniti (primila se bebica). Imala si doduše dobre simptome, tako da ipak mislim da je kod tebe trudnoća u pitanju. 🥰
Marinela jako mi je žao 💔
Hallo
Kakav YouTube pored mene😂😂😂
Ja nisam 100 posto imala 4dnt od nikakvog boostera jer sam samo estrofem pila sad zadnji put😜🙃…
I 3dnt se vidjela sjenica od sjena sjenine sjene 😂
Hahaha ali to je bila sjenica od sjene sjenine sjene koju samo tvoje izvježbano oko vidi. Zato ti ne priznaju službeno 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
LucijaNisam znala, tek danas sam vidjela tvoje slikice, iz nekog razloga mi ne da otvoriti link, evo ovaj od Miss maloprije, samo vrti, neće nikako otvoriti. Da, najranije si sjenu imala 3 dan nakon transfera blastice, ali drugi dan ovako jaka sjena kao kod Dade - to još nisam vidjela. Bilo kako bilo, rekorderke svih vrsta su na ovom forumu 🙃
MTB ja kad želim izludit muža prije spavanja (kad znam da je premoren), počnem mu pjevati Soft kitty, on POPIZDI, onda začepim na 30 sekundi, mir tišina, mrak, i ja opet krenem pjevat Soft kitty, on POPIZDI, i tako ga zajebajem par puta dok ne rikne od smijeha 🤣
Nisam ni ja nikad vidjela takvu sjenu na 2 dnt ne...
Jedino mi je logicno da je od stoperice plus beta da raste...
Ali moja nije bila od stoperice jer sam ja isla u fet i 3dnt mi je bila jaaakooo blijeda, da ne znam taj test u dušu nema sa se da bi skuzila.. 4dnt se ok vidjela...
Sortiraj odgovore
Najstariji