Tiki92 za tebe je bio ovaj post vezano za mutaciju
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Skuzila sam, haha... Pijem Andol 100mg jer imam i PAI mutaciju.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Kakvo sad plakanje za mnom, pa nalijepila sam jutros status
Radim pa ne mogu baš ažurno pisati. Dobra vijest je da je krvarenje prestalo, izgleda da mi maternica ostaje tu gdje jest Nisku temperaturu i proljev i dalje imam, pojma nemam zašto. Prestala sam uzimati sve dodatke prehrani i nadam se da će se kroz koji dan smiriti.
Od svoje divne ginekologice dobila uputnice da provjerim trombofiliju. Gdje to idem provjeravati, na Rebro? Treba li se zakazati?
💔💔💔
Skuzila sam, haha… Pijem Andol 100mg jer imam i PAI mutaciju.
Ćeš Andol piti cijelu trudnoću? Meni je rekao dr da mi nije nužan ali ako ću s time biti mirnija neka ga slobodno pijem.
🧔42 👱♀️39
Olivera do 32.tt, dalje ne. Tako su mi rekli. Po novome se ne daje niskomolekularni heparin za taj blagi oblik trombofilije, neki hematolozi ne daju ni andol. Moja poznanica ima isti nalaz kao ja i u obje trudnoce ga je dobivala (heparin) , zadnja joj je bila prije tri godine. S obzirom da sam ja imala abrupciju posteljice, dali su mi andol preventivno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro svima!
Maslačak u prosloj trudnoci nisam radila briseve jer sam radila pred taj postupak, u ovoj ce sve biti drugacije i vec mi je najavljeno da ce mi raditi nekoliko puta, zadnji mi je nalaz od prije 6mj., tako da vjerujem da ce mi raditi mozda vec i na prvom pregledu moja gin. Inace se rade oko 10tt pa se po potrebi ponavljaju ovisno o nalazu ili nekim znakovima upale poput pojacanog iscjetka i sl. Oko 30.tt se rade obavezno.
Sto se tice folne, u prosloj trudnoci sam pila Folacin, a sada ne jer imam MTHFR mutaciju pa moram piti aktivnu folnu koje ima u nekim prenatalima. Uglavnom ginekolozi daju Folacin.
Korisne info za briseve, hvalaa
Mene nitko nije slao na briseve, doduse trudnocu vodim kod svog MPO doktora. A obzirom da su mi trebali bit uredni brisevi prije postupka, valjda su procijenili da ih ne trebam radit.. 🤷🏻♀️ samo su me slali, kada su mi potvrdili trudnocu tj. kada sam bila na drugom uvzu, da vadim krv i dam urin. Sve je bilo ok, osim urina u kojem je na kraju bila E.Coli. Ja sam otpocetka pila samo Folacin, bez ikakvih drugih vitamina(tako su mi rekli). Tek kada sam prestala sa njim, oko 11 tt, uveli su mi Elevit.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro cure
Narucih sad sa Ali express-a testove, 20 LH i 20 Hcg
Jel uzimao jos neko, kako su se pokazali?
Nisam imala ovilaciju posle VTO, bar koliko ja znam, nije bilo plodne sluzi. Bas me to ubedačilo
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Maslačak ja sam briseve radila prije skoro godinu dana, krajem sijecnja , tako da vjerujem da cu ih sad ponavljati ..ne znam da li se i papa test moze raditi u trudnoci? I njega bi trebala ponoviti .. planiram kroz 1.mj kod svoje socijalne ginekologice pa cu je sve pitat,a sad jos 2 puta kod MPO doktora..vidjet cemo. Ja pijem prenatal,ne pada mi tesko zasada...
Sanjich sretno ,javi obavezno 👏👏
Olivera za sta je andol? Bili meni pomogao za moje grcice i bolove u donjem dijelu stomaka? Nije mi ga nitko prepisao ..samo magnezij uzmem ..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Kakvo sad plakanje za mnom, pa nalijepila sam jutros status
Radim pa ne mogu baš ažurno pisati. Dobra vijest je da je krvarenje prestalo, izgleda da mi maternica ostaje tu gdje jestNisku temperaturu i proljev i dalje imam, pojma nemam zašto. Prestala sam uzimati sve dodatke prehrani i nadam se da će se kroz koji dan smiriti.
Od svoje divne ginekologice dobila uputnice da provjerim trombofiliju. Gdje to idem provjeravati, na Rebro? Treba li se zakazati?
Jel danas dan D na poslu? Ako je držim fige 🤞🏻
A za maternicu nismo ni sumnjali 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MISS andol mnogi dr daju za bolju prokrljenost maternice kod transfera, a osim toga i blago razrjeđuje krv. On ti nije za bolove i grčeve. Inače te grčeve i blagu bol sam imala i ja na početku trudnoće, kasnije se sve to smirilo.
🧔42 👱♀️39
Sortiraj odgovore
Najstariji