Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    17. Prosinac 2020. 10:06

Dada čekamo testić 🤞
    Pričala mi žena u bolnici za svoju priju, zadnji vlak za Ivf (godine, nalazi itd...) i iz zadnjeg dobiju blizance, nakon toga je mislila da više nema šanse i gle čuda prirodno dobije još jedne blizance, sve ih rodila u istoj godini 😅😅 Pa su svi mislili da su četvorke 💗. Tako da sva ta istraživanja i neke smjernice ne znače puno... Eto malo pozitive na ovo maglovito jutro! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    17. Prosinac 2020. 10:10

MTB ima očito dan D na poslu Nek joj je sa srećom!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    17. Prosinac 2020. 10:18

AuroraB

MTB ima očito dan D na posluNek joj je sa srećom!

Da bas sam se i ja to razmisljala 🤣🤣🤣 ako treba MTB pomoc samo javi 🤗🤗 ne znam koje si struke ali snaci cemo se 🤭🤭🤭 sretno....

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

17. Prosinac 2020. 10:20

Drage moje ja danas zovem da prijavim da je stigla M... Drzite fige da rade normalno i da dobijem termin za uzv 😊😊🤞🤞🤞🤞🤞🤞

VM
    17. Prosinac 2020. 10:37

Maslačakxx

Jutro, sretno svima koje nešto očekuje danas :)
    Zanima me jeste vi radile briseve ponovno u trudnoći? Ja sam napravila prije 11 mj, sad bi svakako tribala, jer jednom godišnje radim. E i koju dozu folne kiseline pijete? Ja sam pila najprije prenatal, u njemu je 800 mg folne, al mi se počea gadit pa sam uzela folacin, a u njemu 5 mg… Nemam pojma kolko bi se tribalo pit.

ja sam po netu pročitala 5mg na dan, meni je prenatal prejak, teško mi sjedne na želudac pa mi se stalno po njemu podrigava, folacin je mala tabletica. Pijem to valjda već godinu dana otkad hodočastim po postupcima. 
    ja sam mislila ponavljat isto neke nalaze ali neznam koje kad je dr rekao da ništa ne treba. 
    Mislim si pa možda se šta promijenilo  pa da za svaki slučaj prekontroliramo, bit će da ću sama prekontrolirat 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Prosinac 2020. 10:37

Mattan

Dada čekamo testić 🤞
    Pričala mi žena u bolnici za svoju priju, zadnji vlak za Ivf (godine, nalazi itd…) i iz zadnjeg dobiju blizance, nakon toga je mislila da više nema šanse i gle čuda prirodno dobije još jedne blizance, sve ih rodila u istoj godini 😅😅 Pa su svi mislili da su četvorke 💗. Tako da sva ta istraživanja i neke smjernice ne znače puno… Eto malo pozitive na ovo maglovito jutro!

Dobro jutro cure😊. Neće Dada raditi testić još do sutra, a stavljati ga neću do nedjelje pa ću onda nabaciti neku usporedbu... Danas sam ustala na lijevu nogu i moja beba kaže danas da ne piškim 🙈

endometrioza

🌸TiKiDi🌸
    17. Prosinac 2020. 10:38

Jutro svima!
    Maslačak u prosloj trudnoci nisam radila briseve jer sam radila pred taj postupak, u ovoj ce sve biti drugacije i vec mi je najavljeno da ce mi raditi nekoliko puta, zadnji mi je nalaz od prije 6mj., tako da vjerujem da ce mi raditi mozda vec i na prvom pregledu moja gin. Inace se rade oko 10tt pa se po potrebi ponavljaju ovisno o nalazu ili nekim znakovima upale poput pojacanog iscjetka i sl. Oko 30.tt se rade obavezno.
    Sto se tice folne, u prosloj trudnoci sam pila Folacin, a sada ne jer imam MTHFR mutaciju pa moram piti aktivnu folnu koje ima u nekim prenatalima. Uglavnom ginekolozi daju Folacin.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

17. Prosinac 2020. 10:42

🌺Dada31🌺

Mattan

Dada čekamo testić 🤞
    Pričala mi žena u bolnici za svoju priju, zadnji vlak za Ivf (godine, nalazi itd…) i iz zadnjeg dobiju blizance, nakon toga je mislila da više nema šanse i gle čuda prirodno dobije još jedne blizance, sve ih rodila u istoj godini 😅😅 Pa su svi mislili da su četvorke 💗. Tako da sva ta istraživanja i neke smjernice ne znače puno… Eto malo pozitive na ovo maglovito jutro!

Dobro jutro cure😊. Neće Dada raditi testić još do sutra, a stavljati ga neću do nedjelje pa ću onda nabaciti neku usporedbu… Danas sam ustala na lijevu nogu i moja beba kaže danas da ne piškim 🙈

A daaajjj, a mi se nebrijale  da vidimo imamo li rekorderku ovdje za najranije popišani plus ikad🕵️‍♀️🙃🤗😂😂...

17. Prosinac 2020. 10:44

LUCIJA007

🌺Dada31🌺

Mattan

Dada čekamo testić 🤞

Dobro jutro cure😊. Neće Dada raditi testić još do sutra, a stavljati ga neću do nedjelje pa ću onda nabaciti neku usporedbu… Danas sam ustala na lijevu nogu i moja beba kaže danas da ne piškim 🙈

A daaajjj, a mi se nebrijale da vidimo imamo li rekorderku ovdje za najranije popišani plus ikad🕵️‍♀️🙃🤗😂😂…

Nebrijale😂😂😂
    A dobro mozda i to😂😂
    Uglavnom *nabrijale 

Olivera
    17. Prosinac 2020. 10:47

Da li  ti zbog ove mutacije MTHFR uzimaš još nešto kao terapiju ili samo aktivni folat?

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.