Ne bi mi pomogao nikakav lubrič, nisam keks imala mjesec dana, počela sanjat pa me zabole jajnici od uzbuđenja i probudi me 😂😂😂 , a kako je krenulo imat ću ga sa sondom na ultrazvuku 😂😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure meni opet nije uspjelo 😥 beta 0.34. Tolko sam tužna, bas je udarac. Kao i prošli put, i ja ne znam koliko puta ovo čovjek može podnijeti:( vjerujem da cu već za par h bit dobro, ima stvari kojima se jako veselim a koje sam zapostavila, ali sad.. Osjećaj je koma. Joj, sori curke sta sam nabacila negativu!! Ali pomaže mi vidjet sve kojima dobro ide! Ništa, sad na zdrav život i suplemente.. Nisam ih prije koristila, pa da probamo.. Jako jako se veselim tim nekim promjenama koje ću uvest(probat cu maknut mliječne proizvode) jer me i nevezano za trudnoću veseli kad nešto radim dobro za sebe. Ali prvo cu se malo utjesit u vincu😄
Jako mi je zao... isplaci pa nadji pozitivu i isplaniraj si put za dalje... meni uvijek pomogne ☺☺
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Vi cure sto ste bez ikakvih vidljivih problema i dijagnoza, marinela, lucija, pa i bozma, ima vas još…… Googlajuci ovih dana nasla sam da se amerikanke kunu u onaj preseed, pogotovo kod vas sto imate super spermiograme, pa da probate dok ste između postupaka??
onaj lubrikant? probala i to. Sram me više i reć što sve nisam probala, ali samo jednu kutiju. A sjećam se da je tu nekad bio netko tko je između postupaka zatrudnio sa preseedom. Bilo ga je naručit na nekoj slovenskoj stranici, oko 170kn
Evo ga, znači imamo novu zanimaciju, a ti bozma lako odustajes, nakon samo jedne kutije🤣🤣🤣🤣, znas kako se kaze "ne j… lijep nego uporan"🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znaš mene, ja bi se i govnom namazala da mi netko kaže da pomaže, ali ovaj moj nije bio oduševljen. Nekad bi čak stavljala da ne zna, ali svaki put bi skužio. A jedno vrijeme sam laprdala kako ću naručit opet, nisam ga davno ni potrošila, a onda kako su zaredali postupci zadnja 3-4mj i zaboravila
Ma mislim da bi svima nama dobro doslo malo uzivanja u zivotu, muževima, seksu bez opterećenja. Znam da je tesko to postici sada nakon svih tih postupaka, razočaranja... ali ako netko ima ideje neka mi ih kaže🤔🤔?? Bude mi žao nekad kako imam tu sreću u životu da sam nasla srodnu dušu i gubim vrijeme na nekakvo požurivanje, nestrpljivost i svašta nešto, činim i sebe i njega nezadovoljnima. A tako nam je svima tu, jer tko bi prolazio ovo sve u paru osim jakih ljubavi. Ne kažem da treba odustati nego naći nekakav balans da se to sve radi lagano u hodu, a s druge strane uživati u životu. A opet da znaš da si dao sve od sebe ali da ne izgoriš u toj želji.
Tako da mozda taj lubrikant moze biti i neki oblik zabave🤣🤣, ovaj moj bi jedva dočekao😅
manemoj i ANKSIMORON držim vam fige na najjače, ma mora uspijet ovaj put 🤞🤞🤞❤️
Marinela87 razumijem koliko te boli i sama sam slično trenutno. Zalizat rane i probat krenut dalje, nema nam druge 😔
Tiki92 čestitam na divoj beti 😊
Maslačakxxx lijepe vijesti, čestitam, uživaj sad malo.
Mattan žao mi je za mjehur, ja sam upraco prošla prvu jaku upalu i grozno je bilo, bubrezi su me jako boljeli, nadam se da je tvoja srezana u startu.
AuroraB žao mi je radi 🐧znam osjećaj. Navijam za tebe i tvoju bebu 🤞
Ruska1986 ❤️
LucyLou hvala što misliš na mene, lagala bi kad bi rekla da sam ok, ali potrudit ću se uskoro bit, živoz ide dalje. A fizički, krv lipti iz mene, ja to nisam u životu još doživjela, menga iz pakla ili šta god. Proći će.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Crazycatlady da, to i meni pada na pamet, koliko vremena na napetost, nervozu, tugu.. Život se svede na postupak ili cekanje postupka. A toliko imam (i mi svi koliko vidim) divnog muza, tako nam je lijepo dok mene ne stisne taj grc i stres. I htjela bi naći taj neki balans da obavljamo ovo, a da se ne prepustam, bas to sta si rekla, da bude u hodu, a ne da me pojede trcanje za dobrom stanicom, pa za dobrim embrijem i tako dalje ukrug. Ne znam jel to moguće odrađivati u hodu, kad nam je toliko važno. Ali treba pokušati.. Ja sam se sad smirila i probat cu stvarno maksimalno uzivat sad kad opet imam svoje tijelo natrag 😂
Cure hvala vam, bas je olakšanje rec vama koje razumijete
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Miss molim te jel mi mozes rec koji dan nakon transfera ti je krenila krv i bolovi? Hvala
8dnt i trajalo je sigurno tjedan dana...svega je tu bilo, krenulo je sa smedim zilicama , pa svjeze krvarenje uz jake jake grceve /kontrakcije , pa se smanjivalo pa opet malo smeđarenja...mislila sam piši propalo,ali test je tamnio i beta je rasla ..ja stvarno ne znam sta je to bilo kod mene,hematom nije jer mi je doktor pregledao, pa sad ili je kasno implatacijsko ili je jedna beba odustala (jer sam vratila 2) ili skroz nesto trece, ne znam niti cu ikad saznat...ali reakcija mog doktora na to je skroz normalna ,smirena, kaze da se to desava punp zena i da bude sve ok..mislim, moze i ne mora..
Manemoj sve ti je to normalno, ja sam to imala i iza transfera i aspiracije
Marinela ,Aurora bas mi je zao.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss molim te jel mi mozes rec koji dan nakon transfera ti je krenila krv i bolovi? Hvala
8dnt i trajalo je sigurno tjedan dana…svega je tu bilo, krenulo je sa smedim zilicama , pa svjeze krvarenje uz jake jake grceve /kontrakcije , pa se smanjivalo pa opet malo smeđarenja…mislila sam piši propalo,ali test je tamnio i beta je rasla ..ja stvarno ne znam sta je to bilo kod mene,hematom nije jer mi je doktor pregledao, pa sad ili je kasno implatacijsko ili je jedna beba odustala (jer sam vratila 2) ili skroz nesto trece, ne znam niti cu ikad saznat…ali reakcija mog doktora na to je skroz normalna ,smirena, kaze da se to desava punp zena i da bude sve ok..mislim, moze i ne mora..
Hvala ti, baš me unervozilo to
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Marinela87, zao mi je, jako dobro poznajem tu bol. 💔 Ne znam ni kako te utjesiti, osim da ti kazem da nisi jedina i da nisi sama. 😘
Lucyinthesky, sve znam, i ni ne trebas sada biti ok - dopusti si sve emocije, a onda digni glavu gore i hrabro naprijed. Doci cemo i mi do nasih bebica, vidjet ces. 😘 A ovo sto pises za mengu - meni je najbolnija ikada bila nakon svjezeg transfera. Treba tijelu da se oporavi i ocisti od silnih hormona i dodje opet u svoje prirodno stanje. Mislim na tebe i saljem puno zagrljaja da se cim prije oporavis, i fizicki i psihicki. ❤️
CrazyCatLady, slazem se s tobom, toliko dragocijenog vremena potrosimo na ovu utrku, a zapravo si ne mozemo pomoci jer smo svjesne da vrijeme leti...ja kazem, zacarani kruh - ili cekam da menga dodje pa da mogu krenuti dalje u FET ili postupak ili sto vec, ili iscekujem betu pa molim da ne dodje menga. 🤦🏼♀️
Leoni, apsolutno te razumijem i podrzavam - ti si sada najbitnija i napravi onako kako tebi odgovara. A mi cemo svejedno navijati za tebe i tvoju mrvicu. 😉🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lucy drago mi je da je barem to prošlo, ja sam ih na žalost imala puno tokom života pa je već u startu znam, sva sreća ostao mi antibiotik taj nakon propuhivanja pa sam odmah mogla počet piti...
Nekako nam je svima ovaj mjesec stresan, koliko dobrog toliko i lošeg 🙄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
8dnt i trajalo je sigurno tjedan dana…svega je tu bilo, krenulo je sa smedim zilicama , pa svjeze krvarenje uz jake jake grceve /kontrakcije , pa se smanjivalo pa opet malo smeđarenja…mislila sam piši propalo,ali test je tamnio i beta je rasla ..ja stvarno ne znam sta je to bilo kod mene,hematom nije jer mi je doktor pregledao, pa sad ili je kasno implatacijsko ili je jedna beba odustala (jer sam vratila 2) ili skroz nesto trece, ne znam niti cu ikad saznat…ali reakcija mog doktora na to je skroz normalna ,smirena, kaze da se to desava punp zena i da bude sve ok..mislim, moze i ne mora..
Znaci identična stvar mi se dešava, 7dnt od 2 blastice, danas se pojacalo krvarenje kao svjeza krv, bolovi popodne nemogući.. u petak beta pa sta bude, ja ne mogu virovat da bi 7dnt mogle bit stvari.. uzas svih uzasa mi je danas 🤕
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji