Vi cure sto ste bez ikakvih vidljivih problema i dijagnoza, marinela, lucija, pa i bozma, ima vas još…… Googlajuci ovih dana nasla sam da se amerikanke kunu u onaj preseed, pogotovo kod vas sto imate super spermiograme, pa da probate dok ste između postupaka??
Preseed ili Proxeed?
Mislim pitam jer ja npr. pijem Proxeed, a slično mi zvuči.
Preseed kao nekakav lubrikant ali za žene koliko sam shvatila🤔🤔🤣
Crazycatlady e da, to sam i ja citala još prije dok sam pokušavala u kućnoj radinosti.. Sad bi mogla i naručit. Zapravo, bas ocu. Tnx sta si nas podsjetila Aurora to je lubrikant
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Vi cure sto ste bez ikakvih vidljivih problema i dijagnoza, marinela, lucija, pa i bozma, ima vas još…… Googlajuci ovih dana nasla sam da se amerikanke kunu u onaj preseed, pogotovo kod vas sto imate super spermiograme, pa da probate dok ste između postupaka??
onaj lubrikant? probala i to . Sram me više i reć što sve nisam probala, ali samo jednu kutiju. A sjećam se da je tu nekad bio netko tko je između postupaka zatrudnio sa preseedom. Bilo ga je naručit na nekoj slovenskoj stranici, oko 170kn
Jeremija ja cu si narucit a maloprije sam ponosno rekla mužu da idućih mj dana ne želim ni mislit ni spominjat ista vezano uz ikakvi pokusavanje😂 već gledam na netu di naručit.. Dugo je trajalo ravno pol h 😂😂😂
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
onaj lubrikant? probala i to. Sram me više i reć što sve nisam probala, ali samo jednu kutiju. A sjećam se da je tu nekad bio netko tko je između postupaka zatrudnio sa preseedom. Bilo ga je naručit na nekoj slovenskoj stranici, oko 170kn
Evo ga, znači imamo novu zanimaciju, a ti bozma lako odustajes, nakon samo jedne kutije🤣🤣🤣🤣, znas kako se kaze "ne j... lijep nego uporan"🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cure pitanje. Kad sam išla na WC, obrisala se i na papiru kao taaaanka nit krvi ali baš mala, sad kad sam opet išla kao smedji mali, manji od zrna graška iscjedak na papiru. Jel to može biti od transfera, od postupka mislim i jel se događalo ikome od vas? Sad sam u panici da je propalo prije nego je počelo 🙈 prošli put ništa nisam imala, ali baš ništa
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Aha, znam... imam ga ja, zapakiran stoji u ladici. Nije bilo Preseeda na stanju pa sam uzela ovaj... iz Njemačke sam naručila prije 2mj, ali nismo na kraju isprobali, jer prošli mjesec nam ništa skoro nije iscurilo van, pa sam si to prevela da ću se strpiti s tim, i došao IVF opet na red...
https://ibb.co/b7k7My5
https://ibb.co/tbwj6gv
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
onaj lubrikant? probala i to. Sram me više i reć što sve nisam probala, ali samo jednu kutiju. A sjećam se da je tu nekad bio netko tko je između postupaka zatrudnio sa preseedom. Bilo ga je naručit na nekoj slovenskoj stranici, oko 170kn
Evo ga, znači imamo novu zanimaciju, a ti bozma lako odustajes, nakon samo jedne kutije🤣🤣🤣🤣, znas kako se kaze "ne j… lijep nego uporan"🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znaš mene, ja bi se i govnom namazala da mi netko kaže da pomaže , ali ovaj moj nije bio oduševljen. Nekad bi čak stavljala da ne zna, ali svaki put bi skužio. A jedno vrijeme sam laprdala kako ću naručit opet, nisam ga davno ni potrošila, a onda kako su zaredali postupci zadnja 3-4mj i zaboravila
Ne bi mi pomogao nikakav lubrič, nisam keks imala mjesec dana, počela sanjat pa me zabole jajnici od uzbuđenja i probudi me 😂😂😂 , a kako je krenulo imat ću ga sa sondom na ultrazvuku 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dali ima taj gel kod nas za kupiti,da se ne mora narucivat?
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji