Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    16. Prosinac 2020. 17:02

Leoni 🌸

Razmisljam malo udaljiti od foruma.😐 Ja vam imam 100 pitanja, i non stop ulazim da vidim dal neko nesto novo pise (ne meni, uopsteno). Trenutno sam kuci i nemam bas sta raditi, pa eto to mi dodje i zanimacija. Tako sam se bila udaljila i pre nego da krenemo u postupak i bila sam opustenija.
    Mislim da cu odraditi tako. Javicu vam se za koji dan 🥰 svim curama koje imaju sta u tom periodu zelim srecu 🤞🏻🤞🏻💜💜💜💜
    Najbolje ste, ljubim vas 🤗😘😘😘

Podržavam tvoju odluku, lijepo nam se javi kad osjetiš potrebu, a svakako kad pišneš prvi testić 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Marinela87
    16. Prosinac 2020. 17:14

Cure meni opet nije uspjelo 😥 beta 0.34. Tolko sam tužna, bas je udarac. Kao i prošli put, i ja ne znam koliko puta ovo čovjek može podnijeti:( vjerujem da cu već za par h bit dobro, ima stvari kojima se jako veselim a koje sam zapostavila, ali sad.. Osjećaj je koma. Joj, sori curke sta sam nabacila negativu!! Ali pomaže mi vidjet sve kojima dobro ide! Ništa, sad na zdrav život i suplemente.. Nisam ih prije koristila, pa da probamo.. Jako jako se veselim tim nekim promjenama koje ću uvest(probat cu maknut mliječne proizvode) jer me i nevezano za trudnoću veseli kad nešto radim dobro za sebe. Ali prvo cu se malo utjesit u vincu😄

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2020. 17:23

Marinela žao mi je 😔

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

16. Prosinac 2020. 17:34

CrazyCatLady🐈

Bozma, na kraju to dođe na isto jer koja korist što se uhvati do pola. Samo te cimne neka euforija i onda te spusti. Dosta sam ovih dana googlala pa sam nasla tu info da spermio također moze biti odgovoran iako njima pod mikroskopom ti spermići izgledaju super, nasla sam da i nije dobro piti puno dodataka prehrani, tako da sam sada ostala samo na folnoj, omegi i vitamin d, jer time opteretimo jetru. Nasla sam da cak i nije toliko stvar u vježbi nego je bolja šetnja ili brzi hod na svjezem zraku, tj. dubokim disanjem treba izmješati krv u organizmu, jer je svima krv dosta ustajala i ona se na zraku na neki način centrifugira, tako sam shvatila. I to sve vrijedi i za muskarca i zenu. Prije su ljudi živjeli na zraku i ljudskom organizmu je zapisan u genima takav nacin zivota koji je u zadnje vrijeme pretvoren u zivot u stanovima i shoping centrima. Znam da su to sve ovako kad gledam gluposti ali mozda stvarno trebamo postići neki zen u životu, ja sebe ne mogu opisati da sam u zenu, ja sam u teskom kaosu i mislim da prvo moram poraditi na tome.

Ima ovo sve smisla. Ja sam pravi primjer, koliko sam na suplementima, a stanice sve gore i gore. Nije to sad samo stvar toga sto ih embriolog dragacije gleda, ili da su mi nesto ovi prije presucivali, nego vidim i koliko ih se oplodi ove god. a koliko je to bilo prosle godine. I sta je Lucija rekla, sve one kapsule, plastika, nije sigurno prava, ali ne moze bit ni zdravo. Sigurno je to u pecetku nesto i pomagalo, a sad vise odmaze nego pomaze. Od aspiracije sam izbacila sve osim vitamina D i prenatala, a sad se skidam i sa prenatala jer ih pijem godinama, sigurno mi ne fali folne u organizmu

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 17:36

Nikitta

Manemoj i Anksimoron sretno, mislim da je FET bolji za tijelo, nije toliko izmučeno i izbombardirano. 😘
    AuroraB žao mi radi toga što ništa od smrzlića. 😔
    Dada31najranije pozitivni test od transfera blastice je 4dnt, imala jedna cura s You Tubea. Ranije od toga zaista nije baš relevantno, jer štoperica (koja sadrži hcg), a to je Ovitrelle moźe ostati u tijelu 10 do 14 dana, ovisi o dozi i metabolizmu tijela. Zato je mudro piškiti odmah od prvog dana, gledati kako blijedi crtica, (izlazi štoperica), pa počinje tamniti (primila se bebica). Imala si doduše dobre simptome, tako da ipak mislim da je kod tebe trudnoća u pitanju. 🥰
    Marinela jako mi je žao 💔

Javit ću definitivno kroz par dana . Rekla bih koliko sam puta piškila ali me sram 😂😂😂 treba potrošiti paket od 30 trakica i 4x2 klasična testa.
    Pratit ću kako god bilo pa ću iznijeti ukupne činjenice. Ako se primi oborila sam rekord 😂😂😂😂
    🙏❤️

endometrioza

manemoj
    16. Prosinac 2020. 17:39

Marinela87

Cure meni opet nije uspjelo 😥 beta 0.34. Tolko sam tužna, bas je udarac. Kao i prošli put, i ja ne znam koliko puta ovo čovjek može podnijeti:( vjerujem da cu već za par h bit dobro, ima stvari kojima se jako veselim a koje sam zapostavila, ali sad.. Osjećaj je koma. Joj, sori curke sta sam nabacila negativu!! Ali pomaže mi vidjet sve kojima dobro ide! Ništa, sad na zdrav život i suplemente.. Nisam ih prije koristila, pa da probamo.. Jako jako se veselim tim nekim promjenama koje ću uvest(probat cu maknut mliječne proizvode) jer me i nevezano za trudnoću veseli kad nešto radim dobro za sebe. Ali prvo cu se malo utjesit u vincu😄

Baš mi je žao. Budi tužna koliko treba, znam da je užas. A onda napravi plan za dalje i laganini. Šaljem zagrljaj ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

la_Reina_del_Sur
    16. Prosinac 2020. 18:07

Miss molim te jel mi mozes rec koji dan nakon transfera ti je krenila krv i bolovi? Hvala

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

AuroraB
    16. Prosinac 2020. 18:11

Marinela87 žao mi je. Znam da se grozno osjećaš, isplači, progutaj g**** i planiraj dalje. Nema druge😔
    Nikitta i meni je žao, ali nisam ni vjerovala pošto je taj jedan krenuo krivo pa se ispravio sljedeći dan, sumnjivo mi je to bilo, ali vjerojatno nam žele dati nadu dok odlazimo iz klinike doma čekati rezultate😏 Još je rekao doktor na transferu, pa imati ćete i blasticu... onak, nemreš to reći unaprijed🙂 Nisam tošo. 

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

16. Prosinac 2020. 18:13

Vi cure sto ste bez ikakvih vidljivih problema i dijagnoza, marinela, lucija, pa i bozma, ima vas još...... Googlajuci ovih dana nasla sam da se amerikanke kunu u onaj preseed, pogotovo kod vas sto imate super spermiograme, pa da probate dok ste između postupaka??

AuroraB
    16. Prosinac 2020. 18:14

CrazyCatLady🐈

Vi cure sto ste bez ikakvih vidljivih problema i dijagnoza, marinela, lucija, pa i bozma, ima vas još…… Googlajuci ovih dana nasla sam da se amerikanke kunu u onaj preseed, pogotovo kod vas sto imate super spermiograme, pa da probate dok ste između postupaka??

Preseed ili Proxeed? 
    Mislim pitam jer ja npr. pijem Proxeed, a slično mi zvuči.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.