Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    14. Prosinac 2020. 11:10

Tiki92, AuroraB, vučica, Mattan cestitam 👏🏻👏🏻 🤩😍 bas hrpa lijepih vijesti od jutra...
    Lucyinthesky jos nista nije otpisano 🤞🏻

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Vučica
    14. Prosinac 2020. 11:14

Hvala cure❤️
    Tiki cestitam🥳

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Tuma
    14. Prosinac 2020. 11:26

Ajme koliko novosti danas😊
    Vučica, Tiki cestitam na betama! Odlicno🥰🤞
    Leoni, Aurora, Mattan bas lijepo, sve imate smrzlice i drzim fige Aurori i Leoni da im ovaj badnjak vec donese lijepe vijesti😍👩‍🦲
    Licyinthesky cekaj jos sutra do testa. Eventualno danas ali da probas mokracu zadrzati barem 4 h prije pisanja i test dulje drzati u mokraci. Nadam se da se radi o necemu drugome, mozda je i neka zilica puknula jer je sad sve osjetljico s utrogestanima ili si se ogrebala.... 
    MTB zao mi je da te u tako teskom tjednu jos i osoba na koju si racunala razocarala.... ima stvari preko kojij znas da mozes proci, ali ima i onih preko kojih se ne isplati prelaziti. Ti si uzmi vremena i razmisli treba li ti takva osoba vise u zivotu i imate li vise koristi i lijepih stvari iz tog odnosa ili prevladavaju losija... ja bih joj svakako izravno rekla koliko me povrijedilo sto je napravila i da me stvarno ostavila na cjedilu..... 
    Sretno svima danas ako sam koga zaboravila 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

la_Reina_del_Sur
    14. Prosinac 2020. 11:35

Tiki i Vucica supeeer beteee!! Cestitaaam ❤

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

Matkiša 😎
    14. Prosinac 2020. 11:40

AuroraB woooow 🎉🎉🎉🥰
    Leoni ipak je sve dobro završilo 💗💗
    Tiki, Vučica koje dobre bete 🤞🤞🤞🤞😘
    Ovaj dan je poseban, sigurno će biti još dobrih vijesti, 😊😊😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

BAJOMA
    14. Prosinac 2020. 11:40

Evo i mene s pregleda sve je u redu beba odgovara tjednima.
     Vec se okrenula s glavom prwma dolje(zato me s nogama ubija pod rebra)😁🥰. Nemam slika .
    Čestitam svim curama na betama , 😘😍

• LucyLou
    14. Prosinac 2020. 11:43

Mattan, AuroraB, vucica i Tiki - dive vijesti, bas mi je drago radi vas! Neka se tako nastavi cijeli tjedan! 🤞🏻🥰
    Lucyinthesky, nadam se da ces nas ipak razveseliti s plusicem. Ne zelim te dodatno stresirati, ali ja sam imala svijetlo rozo krvarenje sada na zadnjem FETu, 4.ili 5.dt i nadala se da je implantacijsko. Drzim fige na najjace da ce u tvom slucaju biti upravo tako! 🤞🏻😘
    Ruska1986, preslatko mi je to s muzem. Mi cesto mislimo da oni ne dozivljavaju sve ovo, i onda izjave tako nesto prekrasno pa vidimo da je i njima i te kako stalo! 😊
    Inace, vezano uz embriologicu -one je prije oba transfera sa mnom obavila razgovor a na transferima je bio zgodni embriolog i on me i telefonski zvao. Ma oboje su divni i simpaticni, zbilja jesu 😊

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Mrvica777
    14. Prosinac 2020. 11:44

U subotu je beta bila 16,4 danas radila ponovo, rezulatat sada je 30,6
    Danas je 11dnt osmostanicne
    Zvala sam kazu ponovo za dva dana da vadim..oni kazu da ima situacija gde krene ovako nisko pa bude sve ok ako se lepo duplira
    Trsesem se sva valjda ce biti sve ok
    Sta mi zene sve moramo da prolazimo ovo je strasno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Prosinac 2020. 11:51

Leoni, wooohooo, i transfer i smrzlići. Super vijesti!!! Sad vidiš da hiperčić nije drama.

Tuma, hvala na podršci. Ma budem imala razgovor s njom, ali ne mogu sad gubiti vrijeme na to. Sad moram riješiti na drugi način ovo što mi je bila obećala, a nemam puno vremena. Samo da to uspijem riješiti, dalje ću lako. Baš me gadno zeznula.

BAJO1, aww, hvala na javljanju. Od jutra razmišljam o vas dvije 

Mrvica777, inače se baš radi ovoga ovako rano ne vade bete. Držim ti fige da raste i dalje.  

💔💔💔

• *.Women_name.*
    14. Prosinac 2020. 11:51

Čestitam cure, lijepe vijesti danas! ❤️😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.