Sad na ciklu i ananas!!!
Dobra vijest
Koja je fora sa ciklom i ananasom?
Jel može kompot od ananasa?
I kisela cikla?
Pomaže endometriju da se zadeblja.
Ne znam jel može kompot i kisela. Meni rekli da bolje ne. Ja jedem baš ananas svježi a ciklu kupujem sok od biote.
Nekim curama je pomogao i Juicy od ananasa 🤷
Mislim da je kombinacija sreće i svega..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Idessss, stranice idu ko od sale😂
Mtbodlican posao si napravila🤞🤗
Ruska znas di ajde😂 Dosadila si mi sa potpisom da ga sad odo napraviti, a to mi se nedaaaaa😩😜😅 o'sta mi je da se zezam sa trudnicom, jos ce mi jacnenac doci😅
Bellaaa❤️Lucija i ja sam isla na vakuumsku kiretazu, u lokalnoj, nista nisam osjetila. Ne mogu ni zamisliti da zene prozivljavaju mesarenje pored emocionalne boli. ❤️
😇😇😇🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
mandarinkica ja sam se jucer narucila na testiranje za covid u splitu, zvala ginekologicu prvo koja mi je rekla da je sad sve prebaceno na dr opce prakse tako da sam onda njih zvala i upisali su me u ponedjeljak…dr mrsic mi je rekao da nalaz testa na covid donesem prije prvog uzv .koji bi trebao biti u srijedu,pa eto taman cu do tad imat
Sto se hiva i hepatitisa tice, to sam vadila na krizinama, ginek mi je dala uputnicu..znam da se nalaz ceka tjedan dana
Miss ja stalno ti hocu napisat, pa onda odustanem kao sta cu pametovat i to.. al evo cisto da imas na umu ako ne daj boze ne uspije uskoro.. posto ste idiopatska neplodnost ..
Vjerovatno ti rade ivf stalno a ne ICSI.. ako ne uspijete u nekom normalnom roku inzistiraj na icsi barem jedan pokusaj.. Meni je poznanica skoro 10 godina isla na ivf s idiopatskom.. nema di nije, bolnica, zagreb, prag.. uvijek su joj ivf radili.. ispucala sve bespla postupke.. i kad se mijenjao zakon (a mozda i preko veze nezz ) zvali je iz kbc i dr. kojeg poznaje odlucio inzistirat na icsi kod njenog odabranog spec. humane.. i uspilo iz prvog puta...
Inace icsi je kao skuplja metoda od ivf pa ako nema indikacija nece to raditi.. iako ni dan danas mi nije jasno da toliki niz godina pokusavanja nije sam po sebi bio dovoljna indikacija...
znaci govorim dobronamjerno :) , ne znam imas li sta protiv icsi , jer vidijela sam da neke zene to ne zele kao .. pucaju na prirodno oplodjivanje itd..
Ja i dalje ne vidim pospis ajme sad sam vec zivcena 😂a sve skratila🤦
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Razumna, ne moraš plaćati testove na koronu, to ti ide preko uputnice, išla ti na postupak privatno ili preko HZZO.
💔💔💔
MTB svaka cast, odlicno odradjeno, ali nismo ni sumnjale u tebe.
Tiki92 koji su ti simptomi bili? Sad sam se testirala, ali kad mi je zabola ono u nos uzasna glavobolja koja opet ne pusta i opet mi udara na mucninu, a bila sam dobro zadnja 2 dana. Ne sjecam se da mi je ovako bilo kad sam se testirala za postupak.
Meto, je li tebi prosla glavobolja?
Ja i dalje ne vidim pospis ajme sad sam vec zivcena 😂a sve skratila🤦
Ajde stavi samo nešto kratko, tipa MTB je super! I onda sejvaj.
Kad ti to prođe, onda ćeš dorađivati.
💔💔💔
Razumna, ne moraš plaćati testove na koronu, to ti ide preko uputnice, išla ti na postupak privatno ili preko HZZO.
Možeš li mi ti pojasniti? Kako ću preko uputnice privatno?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Curkeeee,ovo je show 🥳🥳🎊🎊🎉
Odlicno odraden posao,MTB morat cu te angažirati za krstitke 😆😉😉 taman ce ti proci porodiljni 😊🙃
Evo ja izvadila drugi put hormone,ovaj put mi dodali na popis AMH koji me bas zanima kakav je i prolaktin. Danas zovem i narucujem se,nadam se,na posljednje konzultacije prije naseg prvog prirodnog ivf... veliki pozdrav svima!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Možeš li mi ti pojasniti? Kako ću preko uputnice privatno?
Odeš u ginekologa, kažeš da ideš u postupak IVF i da ti treba test na koronu. Oni ti daju uputnicu.
Ja sam išla privatno vaditi test jer sam u subotu saznala kad mi je aspiracija pa više nisam imala vremena. Inače sam prije provjerila s ginekologom i rekli su mi da im pošaljem mail sa točnim datumom aspiracije i da će me oni zakazati.
I sve pretrage koje treba raditi prije postupka možeš raditi preko uputnice.
Samo ćeš postupak raditi privatno.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji