Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:35

Leoni 🌸

Zaraus ako mene pitas 😊 imala sam jednu pre stimulacije na desnom od 15mm, ali nadam se da je pukla sa M. Inace nemam nikakvu dijagnozu.

Bila sam to namijenila Dada31, čak sam i citirala, ali nije prošlo..
    Sorry na pomutnji ne snalazim se baš najbolje još tu..

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:37

Koliko znam najviše ovisi o stanju, ako je prohodno ne boli, ako baš i nije.. onda malo :D
    Ibuprofen se dapače preporuča, čak i Normabel.. a možeš i ove u Škvorcu ucijek pitati što preporučuju ili daju kad dođeš..

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 15:39

ZARAUS

Neka, neka, trebaju nam optimistični, dosta su doktori pesimistični odnosno oprezni.

Ma što se endometrioze tiče nemaju šta biti optimistični puno, zna se da šalju odmah na IVF ili ICSI. Nisam ni dvojila oko toga, već sam spremna došla na prvi razgovor.... 😁
    Moj AMH je idealan za ovu dijagnozu, sve super nalazi kao da sam zdrava 100% a evo već godinama šipak, a ne beba i onda mi svi doktori kažu pa to je normalno ti imaš Endometriozu... Bljak više s njom... 🙄😔 i onda još dođe moj muž i ujebe još više situaciju svojim groznim spermiogramom 🙈 😵😵

endometrioza

manemoj
    08. Prosinac 2020. 15:49

Seny

Drage zene… vi koje ste radile prohodnost jajovoda. Jel jako bolno? Jel se smije prije toga popiti tableta (ibruprofen) protiv bolova i dal to pomaze?

Hej, ja sam radila i nisam ni osjetila i to s jednim neprohodnim. Nekim ženama je jako bolno. Mislim da to ovisi o doktoru 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Pami
    08. Prosinac 2020. 15:54

Seny ja sam radila hssg, jedan jajovod mi je bio malo teže prohodan pa je bolilo dok nije prošao kontrast, ali nije strašno. Kao malo jači menstrualni bolovi. Kad sam završila normalno sam odšetala vani i taj dan me više nije ništa bolilo. Tako da, zna boliti ali da se izdržati jer je bol trenutna i ne traje dugo. 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

08. Prosinac 2020. 15:57

Leoni, ti nisi onda u postupku u HR kad su ti vec rekli da vracaju 5-ti dan?
    Lucyinthesky meni su se na onim konzultacijama sa klinikama vani svi iscudjavali na ovo vracanje trodnevnih (sreca nisam slala zadnje otpusno na kojem jedvodnevni vracen 😂), vjerojatno je Leoni negdje vani gdje ni ne vracaju prije 5-tog dana.
    Pami cestitam 😘

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 15:58

ZARAUS

Imaš li i ciste? Sretno

ZARAUS Hvala 😘 Nemam ciste hvala bogu već 4 godine. Ali imala sam dvije operacije iza sebe tako da su one odnosno stanje koje su prouzročile, pogodovale tome u čemu jesam. Sada se uspješno nosim sa tim. Prohodnost nisam ni provjeravala jer ionako za icsi nije ni važno a i mužev je spremio loš pa eto još jedan razlog da ne trošim vrijeme i novac na provjeru prohodnosti 😁

endometrioza

08. Prosinac 2020. 16:00

vuky

Lucyn meni su svi prigovarali jer sam trenirala ( u teretani ) … pa sam 2 postupka odoljevala i onda sam preko ljeta samo plivala ( po preporuci prof) u 9.mj ssm u Cito odradila ivf i nisam trenirala i evo sad sam rekla- dosta! Trenirati cu i gotovo! Kad bude transfer cu lagano joga/pilates… a do tad cu se dati u to/ ako ne uspije cu nastaviti po svomi buildati stanice vitaminima!
    Btw. je netko od vas radio prohodnost jsjovoda kamo privatno? Split bi mi najvise odgovarao….

vuky i meni prigovaraju i govore da se ne smije trenirat ako planiraš trudnoću, a ja sam cijeli život u treningu, doduše možda malo ekstremno. Dr P iz cita je rekao da koliko on vidi, da treniranje ništa loše ne utječe na mene ni zdravlje, dapače da je tijelo naviknuto na te napore, tako da je to i normalno stanje. Dok je dr Xy rekao da se ne smije izlagati fizičkim naporima, da to šteti začeću. 
    Sto se tiče prohodnosti jajovoda ja sam radila ima 10ak dana u Cito 1400kn dodje, i ne boli, par sekunda bude samo nekakav grč (možda mene nije bolilo jer su moji prohodni).. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 16:03

Leoni 🌸

Jeremija nisam, u Austriji sam. 😊 Jel u HR ne vracaju 5ti dan ili kako?
    Da nije to nesto pogresno ako vrate 5ti dan? 🙄😐
    Zene moje,koje ste prosle ovo sve, jel normalno da se ja posle stoperice osecam savrseno kao da nisam ni primala hormone uopste… Na neki nacin me ovo plasi 😅🤷🏻‍♀️

Ja sam  Njemačkoj i također su mi rekli da mi vraćaju 5-i dan. Pa sam pitala što ako ne napreduju dobro da izdrže do tada. Onda je  rekao da će me obavijestiti o tome i da budem spremna. Meni bi trebali vraćati u ponedjeljak. No ako ih bude malo rekli su da je moguće i za vikend.
    Nije pogrešno 5 dan. Baš naprotiv toga 😊

endometrioza

08. Prosinac 2020. 16:05

Seny i ja sam bas friško radila sono hsg, nije me bolilo, samo jedan tren osjetiš jači grč koji traje par sekunda i popusti. Ništa strašno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.