Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    08. Prosinac 2020. 15:20

Leoni 🌸

Lucyinthesky

Leoni 🌸

Lucy izvini sto ovako upadam… Vidim pises o trodnevnima i davanju nade.
    Meni ce vracati posle 5 dana, jel ima manje nade? Kako je bolje?

Mogu vraćati od 2-5 dana. Ako embriji doguraju do petog, najčešće su tada najnapredniji, ali to sve ovisi o procjeni biologa, broju stanica, prethodnim postupcima i koječemu.
    Ne znam kako su ti to unaprijed rekli ako još nisi na punkciji bila ili sam ja krivo nešto skužila?

Nisam bila, sutra imam punkciju i razgovor sa doktorom. Verovatno ce mi sutra to objasniti i reci sta dalje.
    Vidim pisete o trodnevnom vracanju, pa sam predpostavila da je to vracanje bolje, zato pitam.
    Dali su mi termin odmah na osnovu ultrazvuka i rezultata i da osiguram vreme koje mi odgovara za embrion.

Sretno sutra :) A to da unaprijed prije aspiracije kažu kada vraćaju dok još ne znaju broj i kvalitetu zametaka, moram priznati da za to nisam još čula, ali svaka klinika ima nešto svoje, budeš vidjela.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:25

Nikkita - a drago mi je čuti da ipak ostaju ženski organi, radikalna operacija nečega obično znači najgore... kod tebe znači opsežna operacija :D Ne ideš kod naših, Ćorić i to? Vjerojatno si već to pisala, sorry!

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:26

Išla sam malo gledati kolike su šanse za IVF s endometriozom pa sam naišla na ovaj optimistčan kalukator, možda se netko hoće malo igrati haha https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf1

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 15:29

Leoni 🌸

Mattan, Dada sutra idemo zajedno nas 3 u mislima!!!! Koliko sebi zelim ovaj postupak uspesno, toliko zelim i vama dvema 🤗🤗🤗
    Srecno!!!!!!🧡🧡🧡🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala puno, također i od mene sreća za vas dvije ❤️🙏 ja se javljam sutra čim se probudim. Nadam se da ćemo sve imati lijepe vijesti ❤️ a obzirom na moju endometriozu, neću biti previše lakoma ali voljela bih da imam uspješnih bar 5 kom 😊 1 za vratit i 4 za smrznuti 😁

endometrioza

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:30

I ovaj je malo ljepši
    https://www.cdc.gov/art/ivf-success-estimator/index.html

Ne znam kako urediti prethodni post za ubaciti link..

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:32

Imaš li i ciste? Sretno 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 15:32

ZARAUS

Išla sam malo gledati kolike su šanse za IVF s endometriozom pa sam naišla na ovaj optimistčan kalukator, možda se netko hoće malo igrati hahahttps://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf1

40.21 %
    Dobro je, moglo je i gore 🙈🙈🙈🙄 bome je baš optimističan 😁😁😁

endometrioza

Matkiša 😎
    08. Prosinac 2020. 15:34

Leoni i Dada hvala, sretno i vama :)
    Kako god bilo, možemo se nadati samo najboljem. 
    💗
    A koliko vidimo zadnjih par dana ima puno trudnica pa zašto ne 🤭
    A i u Mekić se vratio Cheese Delux, moj najdraži 🥰🥰 jedva čekam da ga smažem sutra!
    To je neki znak 🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 15:34

Neka, neka, trebaju nam optimistični, dosta su doktori pesimistični odnosno oprezni.

Seny
    08. Prosinac 2020. 15:35

Drage zene... vi koje ste radile prohodnost jajovoda. Jel jako bolno? Jel se smije prije toga popiti tableta (ibruprofen) protiv bolova i dal to pomaze?

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.