Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    01. Studeni 2020. 11:39

LUCIJA007

Eh treba znat kud gledat na tom testu i znati ga uslikat da ga mi priovucemo kroz filtre u tim ranim danima… Da imam bolji mob vidjele bi vi tu sjenu sam tak🙃.. Nema ona pojma 😜😂

Je tako 😛😛😛 

• *.Women_name.*
    01. Studeni 2020. 11:42

Tuma

Nirvana i MTB čestitam!!!!!Bas sam sretna, tako mi je drago🥰🥳🥳🥳🥳🥳
    Women_name odg sam ti i jučer, ali opet ću, mene je znalo zigati. I vagina i maternica i jajnici, sve 3 različite vrste boli. Ali bas neko ziganje… ali sam citala da je zo sve normalno dok nisu vas neizdrživi bolovi ili praćeni temperaturom ili krvarenjem. Sve će biti u redu🥰 rekla bih ti ne brini, al ja stalno brinem. Ako me boli brinem zašto boli, ako me ne boli brinem zašto me sad ne boli…. to valjda tako bude do poroda😅
    Kad smo kod zgodnih doktora, jel tko bio kod dr Bursaca na vuk vrhovcu? Ja sam ušla u ordinaciju i kad sam ga vidjela kako izgleda htjela sam pobjeći glavom bez obzira. 😅

Hvala ti puno, kad čuješ da je netko imao slično iskustvo baš te smiri ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    01. Studeni 2020. 11:42

Tuma

Women_name odg sam ti i jučer, ali opet ću, mene je znalo zigati. I vagina i maternica i jajnici, sve 3 različite vrste boli. Ali bas neko ziganje… ali sam citala da je zo sve normalno dok nisu vas neizdrživi bolovi ili praćeni temperaturom ili krvarenjem. Sve će biti u redu🥰 rekla bih ti ne brini, al ja stalno brinem. Ako me boli brinem zašto boli, ako me ne boli brinem zašto me sad ne boli…. to valjda tako bude do poroda😅
    Kad smo kod zgodnih doktora, jel tko bio kod dr Bursaca na vuk vrhovcu? Ja sam ušla u ordinaciju i kad sam ga vidjela kako izgleda htjela sam pobjeći glavom bez obzira. 😅

https://www.google.com/amp/s/www.nacional.hr/bursac-za-rad-s-malim-sportasima-trazimo-pomoc-europske-unije/amp/ 
    Pa proguglajte jos slika. Bavi se humanitarnim radom,  doktor je i zgodan. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    01. Studeni 2020. 11:43

Ruska1986

E da, i ocito ima nesto povezano izmedu otvaranja novog foruma i trudnoce 🙂

Istina, MTB potvrdila, trudnica naša ❤️ ma za nju nismo ni sumnjali

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    01. Studeni 2020. 11:43

*.Women_name.*

Tuma

Hvala ti puno, kad čuješ da je netko imao slično iskustvo baš te smiri ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Meto
    01. Studeni 2020. 11:44

Lucija nisam joj htjela kacit sliku kad si ti😂
    Da  snjesko, pff da je umocila ponovno mozda bi je i ona vidjela😂
    Al nek joj bude, o sta da se zamjeramo trudnici, jos cu je se pocet bojati kao Ruske😂😂
    Trebat ce nam njihova prasina🙄🍀💪
    Women najbolje ti je ne citati takve stvari. I bolje da nista ne znaju, bolje prodju🙆 Najlakse pametovati dok nisi u toj situaciji. Mi sve uzimamo, samo daj😂❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Studeni 2020. 11:46

Tuma, hahaha, taj je baš macan. Zato ja preferiram ženske ginekologe 

Pitanje za iskusne, znate li nekoga tko je vodio trudnoću u Podobnika? Ako sve bude OK sa betom, moram odlučiti gdje ću voditi trudnoću. Dobra mi je moja privatnica, kod socijalca neću, ali nekako mi se čini da Podobnik ima sve dobre aparate + imaju iskustvo s MPO trudnoćama pa bi to eventualno bio win-win? Imate li iskustva ili znate nekog tko ima iskustva? 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    01. Studeni 2020. 11:52

Meto

Lucija nisam joj htjela kacit sliku kad si ti😂
    Da snjesko, pff da je umocila ponovno mozda bi je i ona vidjela😂
    Al nek joj bude, o sta da se zamjeramo trudnici, jos cu je se pocet bojati kao Ruske😂😂
    Trebat ce nam njihova prasina🙄🍀💪
    Women najbolje ti je ne citati takve stvari. I bolje da nista ne znaju, bolje prodju🙆 Najlakse pametovati dok nisi u toj situaciji. Mi sve uzimamo, samo daj😂❤️

Istina. Bombonceki 💪😁

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anavi985
    01. Studeni 2020. 11:58

Tuma - ja idem na VV i dr. Podgajski je jedini od muških tamo, osim nekog mladog koji radi (na specijalizaciji tek ili???), meni bio na zadnjem transferu uz doktoricu, ali ne znam kak se zove.. njegovo ime nigdje ne piše... al njega se ne bi nitko uplašio... 😉🤣

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

manemoj
    01. Studeni 2020. 12:02

Tuma

Tuma

https://www.google.com/amp/s/www.nacional.hr/bursac-za-rad-s-malim-sportasima-trazimo-pomoc-europske-unije/amp/
    Pa proguglajte jos slika. Bavi se humanitarnim radom, doktor je i zgodan.

Dobro da kod njega ne idemo na aspiraciju 🙈 ne bi se samo Sanjich bojala buncanja 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.