Počela sam pisati ko Leptirica, pola slova mi fali 😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB a znam da su te niš koristi... Rekao je da će i njih aspirirati.. Već imam desno neke dvije tvorbe poslije klomifena za koje se ne zna što su, ali smanjuju se pa je kao ok....
A miša mu, nek bude bar jedna, ali vrijedna 🤭 snizila sam kriterije
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattani meni je na prvim konzultacijama rečeno da ću dobiti "dual trigger" da pokušaju popraviti što sam imala toliko slabih stanica. Nadam se da neće zaboraviti što je rekao, jer nigdje to ne piše, ali potsjetiti ću ga u srijedu.
A gle, bilo bi sigurno bolje da one ujednačeno rastu, ali što je tu je, to je rad hormona koji se ipak ne mogu 100% kontrolirari. Te velike će pustiti da prerastu u ciste, tj. mega stanice i sa njima se neće moći raditi.
Tek nakon aspiracije se bude znalo što je iskoristvo, što nije…
Ajme što ja onda da očekujem. Moji su u petak bili na 15mm, do danas sam koristila pikice, večeras tek štoperica a u srijedu tadođer aspiracija.. Proći će skoro tjedan dana a da nezna koliko ih je i koje su veličine 🙈🙈 ja doslovno do same aspiracije neću znati apsolutno ništa. Biti će iznenađenje kak god okrenem, ili pozitivno ili negativno.
endometrioza
Ne znam zbilja sto bih mislila za ovo da li je bolje manje stimulirati i raditi na 'kvaliteti''ili dobiti vise stanica da se ima s cim raditi pa cak i za fet.. Jer imamo i ovdje jako puno cura koje su dobile velik broj stanica i od tog se oplodile jedva dvije ili cak samo jedna i sad su vec u poodmakloj trudnoći..mnoge i rodile...
Dakle ta 1 stanica je bila kvaliteta ostale sipak 🤷♀️....
Ja, sam ipak misljenja da je potrebno pogoditi ciklus stimulacije i onu jednu dobitnu stanicu...
Bas mi je L pricao kako je imao slucaj jednog poznatog para, nije mi htio imenovati koji je to par naravno i da se duugo mucila...
Uvijek ista simulacija i nikad nista ili spontani..
I opet gonali i sve isto.. Uglavnom rodila je.. I on sam kaze ali ja NISTA drugacije nisam napravio nego predhodnih xy puta, jednostavno se pogodio dobar embrij iz dobrog ciklusa (to mi je par puta govorio da je bitno pogoditi dobar ciklus samo da ni on nazalost ne zna koji mjesec je to🙈🙈🙈🤷♀️) u receptivno vrijeme endometrija...
Mattan puno ti hvala ❤️
Vučica kakva je to crta 😍 čestitam!!
Ruska ajme cura 😍😍😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
I kako su naravno samnom sve pokusali, tako su pokusali i blagu stimulaciju.. Klomifenima i par injekcija gonala... Podgajski mi to predlozio jer po njegovom bolje par stanica nego puno.. Uglavnom ja, sam dobila 6 stanica i jedna jedina se oplodila... Beta 0.
Pa to sam imala i u prirodnim ciklusu bez ikakve stimulacije...
Jukicka je poludila da sto radi samnom i trosi mi stimulirani postupke i tad 31 godinu AMH 25 a ja jedan sestostanicni embrij imala treci dan.. Koja kvaliteta 🙈🙈🙈🙈🤷♀️...
Ciklus nakon tog full simulacija 13 stanica i 2 trudnoće iz istog postupka... I imala sam za 3 transfera....
Zenske,sorry sto upadam kao padobranac 😂 Zanima me da li je koja od vas radila analizu Natural killer cells i Scratching endometrija?? Nakon neuspjesnog transfera su mi predlozene ove pretrage?
Zenske,sorry sto upadam kao padobranac 😂 Zanima me da li je koja od vas radila analizuNatural killer cells iScratching endometrija?? Nakon neuspjesnog transfera su mi predlozene ove pretrage?
Nk stanice koje se u hrvatskoj rade su nazalost samo one iz krvi i za trudnocu ta pretraga iz krvi nista ne znaci, potrebno je raditi nk iz endometrija a to se u hrvatskoj ne radi, ukoliko nk iz endometrija nesto pokaze pristupa se Ivig terapiji koja nije bas bezazlena.
Scratching sam radila, malo ti zagrebu endometrij u nadi da ce se embrij bolje implantirati.. Meni je fet nakon toga bio neuspjesan... No to se moze pokusati naravno, i sama sam i to probala.
I kako su naravno samnom sve pokusali, tako su pokusali i blagu stimulaciju.. Klomifenima i par injekcija gonala… Podgajski mi to predlozio jer po njegovom bolje par stanica nego puno.. Uglavnom ja, sam dobila 6 stanica i jedna jedina se oplodila… Beta 0.
Pa to sam imala i u prirodnim ciklusu bez ikakve stimulacije…
Jukicka je poludila da sto radi samnom i trosi mi stimulirani postupke i tad 31 godinu AMH 25 a ja jedan sestostanicni embrij imala treci dan.. Koja kvaliteta 🙈🙈🙈🙈🤷♀️…
Ciklus nakon tog full simulacija 13 stanica i 2 trudnoće iz istog postupka… I imala sam za 3 transfera….
Eto... i onda budi pametan.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
I meni je ovo sa stanicom logičnije i smatram da je najbitnija, ali eto, ovo su mi rekli.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji