Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    07. Prosinac 2020. 16:53

MISS

Womenname ok,onda mene valjda jos nece uhvatiti..tako mi je i Ruska rekla, i njoj je krenilo oko 7 tj, tebi oko 8…meni se sad samo puno piški i pritisak u maternici pri naglom dizanju…vidim da mi smetaju krute hlace i takve stvari…
    Vucica test je pozitivan,samo neka uredno tamni, -bit ce super, bas mi je drago 🥰👏🙏

Ovako je i meni bilo u pocetku kak je tebi 😊 
    Evo cini mi se da su od jucer krenule mucnine. Vidjet cu hoce sad potrajati ili je to jucer i danas od stresa zbog uzv

Hvala vam svima 💕 nisam cula, samo mi je pokazao kako kuca 😊

Teja1408
    07. Prosinac 2020. 16:58

Vučica

Cure, napravila sam popodne test
    https://ibb.co/s9FtM2p
    Danas mi je 6dt blastica.

Divno! Drzim fige za dalje 🤞🏼

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Prosinac 2020. 16:58

Lucyinthesky

S time da je do ovog zadnjeg i dok ja nisam počela postavljat hrpu pitanja "zašto ovo", "zašto ono" zaista bio idiličan odnos kao što je i manemoj pisala(već smo to čini mi se pričale).
    A svaki put je bilo,ok, sad se čujemo sa sljedećim ciklusom ovo, ono… Mislim kao da svatko od nas može financijski toliko izdvajat. Netko možda i može, ne znam.
    Na kraju sam jednom bila spomenula nešto vezano za financije u smislu da ne mogu točno reći da li ćemo baš moći tim tempom, a onda mi je spomenuo prioritete i tak to.
    Nije bitno, kad si već pitala, pišem, nije mi namjera o nikome govorit ružno, vjerujem da su mnogi tamo našli sreću.
    Iskreno, jesam, imala sam skroz drugačiji pristup i eto, vidjet ćemo šta će biti, bojim se još i mislit o smrzlićima, čekam poziv sutra🤞😊

Ovo s prioritetima je baš bezobrazno.
    Da, naravno da mi je beba prioritet, ali prije 10 godina si ovo ne bih mogla priuštiti, da sam si ne znam kako postavila prioritete. Kao da živi u nekoj paralelnoj Hrvatskoj, a ne ovdje. Smatram se sretnicom (i ne samo to, naradila sam se da dođem do ovdje) što mi danas taj trošak ne predstavlja preveliku glavobolju i jasno mi je da to ne može svatko.
    Navijam, navijam za smrzliće, kao da su moji. Zaslužila si. Meni je tvoja priča iskreno baš tužna, da u 5 postupaka zapravo imaš samo dva prava postupka - apsolutno si zaslužila da ti se sad to vrati s kamatama.
    A ti ćeš u mom idućem postupku navijati za mene  Budem te ja još tražila savjeta kad krenem na konzultacije, vjerojatno ću se od idućeg tjedna baviti time (kad ovo sad završim).

💔💔💔

Lucyinthesky
    07. Prosinac 2020. 16:59

MTB razumijem te, slična nam je logika, nismo mi ni bogati ni siromašni, ali realno ove stvari puno koštaju i ako nisi iz tog grada, tu su još putovanja i ostalo.
    Da mogu nešto promijeniti, definitivno bih prvo išla preko Hzzo, pa onda eventualno ovo drugo.
    Budeš ti uspjela brzo, ja sam sigurna 🤞💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    07. Prosinac 2020. 17:05

MTB

Ovo s prioritetima je baš bezobrazno.
    Da, naravno da mi je beba prioritet, ali prije 10 godina si ovo ne bih mogla priuštiti, da sam si ne znam kako postavila prioritete. Kao da živi u nekoj paralelnoj Hrvatskoj, a ne ovdje. Smatram se sretnicom (i ne samo to, naradila sam se da dođem do ovdje) što mi danas taj trošak ne predstavlja preveliku glavobolju i jasno mi je da to ne može svatko.
    Navijam, navijam za smrzliće, kao da su moji. Zaslužila si. Meni je tvoja priča iskreno baš tužna, da u 5 postupaka zapravo imaš samo dva prava postupka - apsolutno si zaslužila da ti se sad to vrati s kamatama.
    A ti ćeš u mom idućem postupku navijati za meneBudem te ja još tražila savjeta kad krenem na konzultacije, vjerojatno ću se od idućeg tjedna baviti time (kad ovo sad završim).

Ja već navijam, bez brige 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ana26
    07. Prosinac 2020. 17:10

Danas baš imamo lijepih vijesti na forumu. Čeatitke curama i neka se nastavi pozitivan niz.
    MTB ja sam imala missed ab i dr mi je rekla da nakon kiretaže menstruacija nastupi 4-6 tj, ja sam dobila nakon 29 dana, a inače su mi ciklusi 32,33 dana. 
    Mene nije ništa bolilo prije spontanog niti sam krvarila, došla sam na redovan pregled i dr je rekla da se plod prestao razvijati i dala mi je uputnicu za bolnicu i ja sam otišla u bolnicu i napravili mi kiretažu i to je to.
    Npr. moja sestrična je također imala missed ab. i ona se čistila tabletama i to je potrajalo više od mjesec dana, ja sam htjela čim prije riješiti, a i dr su mi savjetovali kiretažu. Sve ovisi i koji je tjedan, ja sam bila u 8 tj. Naravno da je bolje ako se može izbjeći kiretaža.
    Žao mi je što se loše osjećaš i nadam se da ćeš se što prije riješiti i oporaviti. Drži se. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Prosinac 2020. 17:14

Ana26, hvala ti na lijepim riječima, iako mi je žao da si uopće imala to iskustvo.
    Idem sutra na kontrolu, ako vidi da nije krenulo, dogovaram vakuumsku kiretažu odmah ovaj tjedan (sumnjam da mogu prije petka jer moram imati glupi test na koronu). S obzirom da je to navodno nježni oblik čišćenja, nadam se da će i meni brzo doći menstruacija.
    Meni je beba stala s razvojem na 6+2, iako joj je i na 8+0 kucalo srce. Ciklusi su mi inače 26-28 dana, tako da se nadam da će mi u 30 dana ta iduća menstruacija doći. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    07. Prosinac 2020. 17:19

Ruska1986

*.Women_name.*

RuškaBudem probala. Istina i ja sam supruga u najvećim mučninama tražila pecivo iz pekare. Možda me to mlijeko dokrajčilo s tim tabletama. Hvala na savjetu! ❤️ Baš si razmišljam sad, dobila sam i uputnicu za ogtt zbog guka 5,7. Nisam ga odma u početku išla vadit jer mi je doktor preporučio kao da pričekam jer u početku to zna tako biti. Sad bi već trebala ići ali nadam se da to neće tak odma izletit van. Jesi ti išla vaditi ogtt uz mučnine?

Nisam jer ga ja trebam vadit u 24 tt, obzirom da je sve ok bilo sa mojim nalazima prije.. Ali sam ga jednom davno radila i ne znam kako to napravit uz mucnine 🙈 mene nisu drzale svaki dan pa mozda i tebi bude tako.. Pa da probas ulovit dan kad se osjecas bolje? I da, moze nit da je povezano sa mlijecnkm proizvodima jer su meni bas smetali u tim pocecima… Probaj sa kruhom, krekerom, bilo cim malo tvrdjim i slanijim.

A sad se naručuje točno određeni dan zbog korone 🤦🏻‍♀️ a nekako budem. A što se tiče suhog kruha i to, to budem sigurno. Od danas mlijeko sigurno je izbaceno s jelovnika 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Ana26
    07. Prosinac 2020. 17:32

MTB sretno sutra i da zatvoriš ovo poglavlje i kreneš dalje s pripremama za drugi postupak. Ma hoćeš, i ti ćeš dobiti mengu na vrijeme. 
    Ja sam imala kiretažu u lokalnoj anesteziji i nije bilo strašno, skoro me ništa nije bolilo,a bilo je gotovo za par minuta. Dali su mi lijekove u venu pa me ošamutilo. Mislila sam da će me više boliti i kiretaža i oporavak nakon nje. Puno je gora psihička bol nego fizička.
    Ja sam imala sreću da me ni nakon kiretaže ništa nije bolilo. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 17:39

Darliv https://ibb.co/Rc8GrNb evo papir za Os
    Ja sam se sad zbunila, mislila sam da je Decapeptyl štoperica a očito nije, a što je onda? Čitam sad na netu i ne mogu ga spojit s ničim.
    Onda je štoperica Brevactide koju ću sutra u 9 primit?

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.