Ma nije problem imati dosta j.s., cure sa višim AMH prirodno imaju više j.s. Mislim da je problem kad nas se prestimulira u želji da se izvuče što više stanica, tad se razviju ali su lošije kvalitete. A opet, s obzirom da ih se samo 12 može oploditi, stvarno nema razloga pretjerivati sa stimulacijom.
💔💔💔
Nikitta hvala, onda cu bocu po bocu ☺️ Ali kosu jedinu volim na sebi, ako to ode…. ufffff
Lucyn drzim 🤞🏻 da bude uspjesno ….💗 Ja sam ovih dana sva u istrazivanju i sve sto sam procitala upucuje da je problem u js! Bilo bi mi draze da su spermici, sad bi ga malo stisnula da pol godine jedemo jos zdravije, samo domace i da trenira i uvedemo sto treba od suplemenata- ovako ako je do js samo, mislim da je veci problem, iako sam vec proucila i mislim da cu ubaciti maticnu, koenzim, dheu i omegu! A kako da stres reduciran, e to ne znam… 😖 probati cu sa treningom i nadam se da cu drugi tjedan skupiti psa ( to bi trebalo djelovati ☺️)
Uglavnom, znam da sam luda, ali lovim se za slamke i trazim ikakvu nadu ( ali sad kad sam sve prosla, stvarno jedino cudo moze utjecati da se losi embriji implantiraju )
Vjeruj bolje da se losiji embriji NIKAD ne implantiraju, jer dodje do spontanog kad tad…
Zasto mi onda uopce rade fet????
Nikitta hvala, onda cu bocu po bocu ☺️ Ali kosu jedinu volim na sebi, ako to ode…. ufffff
Lucyn drzim 🤞🏻 da bude uspjesno ….💗 Ja sam ovih dana sva u istrazivanju i sve sto sam procitala upucuje da je problem u js! Bilo bi mi draze da su spermici, sad bi ga malo stisnula da pol godine jedemo jos zdravije, samo domace i da trenira i uvedemo sto treba od suplemenata- ovako ako je do js samo, mislim da je veci problem, iako sam vec proucila i mislim da cu ubaciti maticnu, koenzim, dheu i omegu! A kako da stres reduciran, e to ne znam… 😖 probati cu sa treningom i nadam se da cu drugi tjedan skupiti psa ( to bi trebalo djelovati ☺️)
Uglavnom, znam da sam luda, ali lovim se za slamke i trazim ikakvu nadu ( ali sad kad sam sve prosla, stvarno jedino cudo moze utjecati da se losi embriji implantiraju )
Vjeruj bolje da se losiji embriji NIKAD ne implantiraju, jer dodje do spontanog kad tad…
Zato sto smo se vec puno puta uvjerile da njihove ocjene embrija mozemo okacit macku o rep 🙈🤷♀️😂😂😂😂
Cure, napravila sam popodne test
https://ibb.co/s9FtM2p
Danas mi je 6dt blastica.
Predivna 🤩🤩🤩🤩
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Ma nije problem imati dosta j.s., cure sa višim AMH prirodno imaju više j.s. Mislim da je problem kad nas se prestimulira u želji da se izvuče što više stanica, tad se razviju ali su lošije kvalitete. A opet, s obzirom da ih se samo 12 može oploditi, stvarno nema razloga pretjerivati sa stimulacijom.
Pa ni nisu meni sad nesto pretjerivali sa stimulacijom.. A naravno ni oni ne znaju kako cemo mi na kraju reagirati. Eto ja npr sam vecinim imala vise stanica na kraju nego folikula koje su oni brojali. Oni vecinim kome mogu i ciljaju na tih 12, ja sam kod L sad bas cesto isla na ultrazvuk i stalno mi je govorio da cilja na 12 i nevjerojatno toliko ih je i bilo🙈😂(slucajno naravno)...ne mogu ni oni bas tocno pogoditi...
Na vv sam znala imati jednu ili 2 stanice 'viska' no tad sam bila i mlada i manju stimulaciju sam trebala a slocni broj stanica dobila.. Npr tad sam za tih ciljanih 12 trebala 225 iu a sad mi vec treba 300iu...
Zato što oni zapravo nemaju pojma jesu li kvalitetni ili ne - znaju samo jesu li lijepi ili ne.
Pretpostavlja je da ako su lijepi, da su onda i kvalitetni, ali to je zapravo samo nagađanje.
Moj prekrasni je bio nekvalitetan na kraju, hrpa cura je imalo nelijepe, pa su dobile zdravu, prekrasnu dječicu.
💔💔💔
Zato sto smo se vec puno puta uvjerile da njihove ocjene embrija mozemo okacit macku o rep 🙈🤷♀️😂😂😂😂
A isto se ne sjećam da sam nedavno pročitala da su nekome rekli da ima embrij koji loše izgleda, pa da je zatrudnio.
Zato što oni zapravo nemaju pojma jesu li kvalitetni ili ne - znaju samo jesu li lijepi ili ne.
Pretpostavlja je da ako su lijepi, da su onda i kvalitetni, ali to je zapravo samo nagađanje.
Moj prekrasni je bio nekvalitetan na kraju, hrpa cura je imalo nelijepe, pa su dobile zdravu, prekrasnu dječicu.
Bas takooo... Ali to je meni L i rekao bas tim rijecima.. Ono sto oni vide su broj stanica na odredjeni dan i da li su fragmentirani ili ne, smatra se da sto je manja fragmentacija da je embrij kvalitetniji, no kaze on meni mi ne znamo sto je U embriju, mi samo vidimo samo vanjski dio i po tome ih ocjenjujemo..
Zenske,sorry sto upadam kao padobranac 😂 Zanima me da li je koja od vas radila analizuNatural killer cells iScratching endometrija?? Nakon neuspjesnog transfera su mi predlozene ove pretrage?
Nk stanice koje se u hrvatskoj rade su nazalost samo one iz krvi i za trudnocu ta pretraga iz krvi nista ne znaci, potrebno je raditi nk iz endometrija a to se u hrvatskoj ne radi, ukoliko nk iz endometrija nesto pokaze pristupa se Ivig terapiji koja nije bas bezazlena.
Scratching sam radila, malo ti zagrebu endometrij u nadi da ce se embrij bolje implantirati.. Meni je fet nakon toga bio neuspjesan… No to se moze pokusati naravno, i sama sam i to probala.
Radi se o De... Ako se ne varam terapija za nk stanice bi bila preko infuzija a za plasma antib Doxycyclin?
Cure, kako vam se čini ovaj nalaz, ima li šanse za MPO?
estradiol 724 pmol/L
LH 13 IU/L
FSH 11.5 IU/L
AMH 0.3 pmol/L
Sortiraj odgovore
Najstariji