Pozz zene,nova sam u ovoj grupi.Danas sam preuzela nalaz amh I on iznosi vr.0,053 ngl,vrlo niske vrijednosti.Uskoro ide ginek.palnirali ivf ili potpomognutu zbog mojih god. I malo losijeg spermiograma.Sad se kako brinem da mi je rezerva kako losa I da nece biti moguc niakakv postupak.Jeli neka imala slicna iskustva,molim vas pomozite.Ne mogu cekat pregled.i konsuktacije a dr.
Pozrav, dobro došla i još brže otišla. Toliki je i moj AMH, ali uvijek dobijem dosta stanica, Brzo nam ti ideć sa teme, ako je problem samo u amh, nemaš nekog problema, spermiogram isto nije problem za IVF. Ostali hormoni su ok?
Ostali spolni hormoni su ok..Dr.je jos savjetovao test na trombofiliju,kolposkopija pa zatim prohodnost jajovoda.Jajovodi mi ne trebaju za ivf..Sad da li ima smisla raditi prohodnost ako sa ovakvim nalazom nije moguca nek vrsta potpomognuta, samo ivf?
Hvala ti na odgovoru
Anabelaaaa
Ja i suprug smo isto vasih godina. I na bebi radimo od 1.mj. Nalazi su uredni i isto me doktorica sprema za potpomognutu. Do sada smo samo napravili sve potrebne nalaze. Prohodnost jajovoda mi doktorica nije preporucila ali sam ja odlucika otici to obaviti privatno. Nekako zelim biti sigurna da je i to uredu ili ako nije mozda kada budu prohodni dodje i do prirodnog zaceca. U Rijeci sve ide nekako spiro sa terminima iako sada imam u 12.mj napokon zakazan ternim za druge konzultacije. Al cu svejedno privatno obaviti i prohodnost. A vidjet cu i sta ce mi doktorica re i na ovim konzultacijama...kako i sta planira dalje.
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Ana123456 Nadam se da ću i ja nekad početkom godine, isto sam na VV pa kad saznaš kakvo je sad stanje i što ima novo javi.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ana123456Nadam se da ću i ja nekad početkom godine, isto sam na VV pa kad saznaš kakvo je sad stanje i što ima novo javi.
Može, javim sve kad saznam
Ajme cure jeste li čitale ovo? Zvuči nestvarno 😊
.
https://www.24sata.hr/lifestyle/rodena-djevojcica-iz-embrija-koji-je-bio-zamrznut-27-godina-732122
endometrioza
Veceras malo prije 8, zove me sestra da sam u samoizolaciji od 30.11-9.12. jer mi dr od pon ima simptome i sad je pozitivan, a bio mi je na aspiraciji u ned! Simptome nemam, strah me za oca koji je kronicni bolesnik ... valjda ce proci ok! Uglavnom, eto kako se siri zaraza... bo...
Veceras malo prije 8, zove me sestra da sam u samoizolaciji od 30.11-9.12. jer mi dr od pon ima simptome i sad je pozitivan, a bio mi je na aspiraciji u ned! Simptome nemam, strah me za oca koji je kronicni bolesnik … valjda ce proci ok! Uglavnom, eto kako se siri zaraza… bo…
Nadam se da će sve proći bez ikakvih posljedica za tebe i tvoju obitelj 🙏❤️
endometrioza
Hvala Dada, nadam se da bude ok... ali toliko o mjerama... smisla nikakvog!
A za članak 💗... Kad su dobri i za izboriti se, eto divne price i obitelji 💕
Hvala Dada, nadam se da bude ok… ali toliko o mjerama… smisla nikakvog!
A za članak 💗… Kad su dobri i za izboriti se, eto divne price i obitelji 💕
Odavno sam mišljenja da su mjere nešto sasvim besmisleno u odnosu na stvarnu sliku stvari. Vjerujem u bolest, svjedočila sam iz bliskih izvora i o smrtnim ishodima.. No također mjere nisu imale puno prste u tome. Netko sasvim bez ikakvih simptoma može ugroziti nekoga tko je rizičan i tom pogledu, a netko kome je loše ne mora biti da bi prenio bolest. Tako da mjere mi stvarno ne drže puno vodu. Pridržavam ih se, pokušavam se prilagoditi koliko god je moguće da ali nema smisla ništa više.. . Ovo je postala luda kuća 🙈🙄 žao mi ne stvarno samo onih ljudi koji su prošli sa težim posljedicama...Ali poznajem i ljude kojima je obična gripa ostavila posljedicu koju osjete i dan danas 🙄
endometrioza
Veceras malo prije 8, zove me sestra da sam u samoizolaciji od 30.11-9.12. jer mi dr od pon ima simptome i sad je pozitivan, a bio mi je na aspiraciji u ned! Simptome nemam, strah me za oca koji je kronicni bolesnik … valjda ce proci ok! Uglavnom, eto kako se siri zaraza… bo…
Nemoj se bojati, jer doktor je bio totalno zaštićen na aspiraciji...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
A jebemu, tebi se baš svašta nakupilo 😔Sumnjam da ćeš razvit simptome, bit će to sve ok 🤞🤞🤞
Kako si danas izuzevši ovu Covid situaciju, jesi malo bolje? Kad idete po štene?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji