Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Rujan 2020. 19:50

kiki989

Pa mogu vam rec da sam samu sebe iznenadila sa testiranjima, vec me dva dana malo propada kao da cu dobit p sve kontam dobit cu al evo nista… bojim se tih razocarenja vise, toliko testova kroz zadnje 3 godine da mi se gadi vise uopce otic kupit ih… sutra sam odlucila otic napravit betu, sutra mi je 9. dan od transfera blastice, ako ne procurim do sutra…

Ma neces procuriti! Kako ti da ces vec 9 dan betu vaditi? Ja sam izdrzavala do desetog dana.. Jeedvaaa😂😂😂😂
    Pa kad sam im javila betu doktorica mi kaze a jesi nestrpljiva rekla sam ti bar 12 dana🙊😂🤷‍♀️

09. Rujan 2020. 20:26

Ja nekako te testove volim sto prije odradit, popisam sto je prije moguce, ako je negativan obustavljam utrogestan i idemo dalje. Najdalje ga koristim do dana M. Nekako mi tako lakse i cini mi se da je razocaranje manje nego kad jos danima koristim i utrogestan ili nekad i Fragmin i onda jos platim betu ili cekam satima red u bolnici i onda opet nalaz na kojem pise 0.2. Bete vise ne vadim. Jednog dana kad popisam pozitivan test ic cu vadit betu. 

• kiki989
    09. Rujan 2020. 20:28

Bozma a ja cu obrnuto, nakon pozitivne bete cu napravit jedan test za uspomenu 😂 
    A sutra je 14. dan od ovulacije, danas ili sutra bi trebala dobit pa kontam da nije toliko rano, neke cure su napravile betu vec 9. dan, ako je nesto, trebalo bi se pokazat... 

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Tuma
    09. Rujan 2020. 20:32

lucija07

kiki989

Tuma, to ti je od transfera.. mozda su malo zapeli pa pukli koju zilicu… to ti je sigurno od transfera..

Daaaa.. To su i meni rekli da moze bio kap dvije odmah nakon transfera.. Ipak nam guraju dolje svasta nesta 🙊😂 pa se dogodi da pukne zilica… Ne brini embrij nije sigurno vec pripao a da se to i ne daj Boze dogodi taj 'trenutak' mi ni ne osjetimo..
    Meni su na vv objasnili ovako(kad sam se bojala ici i mokriti nakon transfera dakle u samom pocetku moje price😂)da zamislim moj mali embrij kao malu mrvicu stisnutu izmedju 2 snite kruha, u smislu da ispasti ne moze😂😂

Oh super, kad to tako kažeš,  odmah mi je lakše 😅
    Sva sreća na ovom forumu,  mislim da bih bila izgubljena bez svih vas i svih tih iskustva,  savjeta....💕

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    09. Rujan 2020. 20:34

kiki989

Pa mogu vam rec da sam samu sebe iznenadila sa testiranjima, vec me dva dana malo propada kao da cu dobit p sve kontam dobit cu al evo nista… bojim se tih razocarenja vise, toliko testova kroz zadnje 3 godine da mi se gadi vise uopce otic kupit ih… sutra sam odlucila otic napravit betu, sutra mi je 9. dan od transfera blastice, ako ne procurim do sutra…

Vjerujem da nije rano za blasticu.  Želim ti sreću i lijepu betu! Javi nam!🤞🙏💕

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

09. Rujan 2020. 20:43

Bozma

Ja nekako te testove volim sto prije odradit, popisam sto je prije moguce, ako je negativan obustavljam utrogestan i idemo dalje. Najdalje ga koristim do dana M. Nekako mi tako lakse i cini mi se da je razocaranje manje nego kad jos danima koristim i utrogestan ili nekad i Fragmin i onda jos platim betu ili cekam satima red u bolnici i onda opet nalaz na kojem pise 0.2. Bete vise ne vadim. Jednog dana kad popisam pozitivan test ic cu vadit betu.

Ovo kao da sam ja pisala😂😂😂
    Od rijeci do rijeci... 
    Betu sam vadila prvi put jer me muz natjerao i kad sam vidjela onu 0 rekla sam mu da ju vise vadit NECU dok ne popisam pozitivan test. Tako je i bilo.. Sve ostale transfere ako do 8,9 dana nije bilo pozitivan test ja stala s utrogestanom i kraj... Kad je bio plus i to sesti dan 10 dan je vec beta... Ostalo nista kakve 0  gledat ja necu😂😂😂

Giny
    09. Rujan 2020. 20:44

Tuma

lucija07

kiki989

Tuma, to ti je od transfera.. mozda su malo zapeli pa pukli koju zilicu… to ti je sigurno od transfera..

Daaaa.. To su i meni rekli da moze bio kap dvije odmah nakon transfera.. Ipak nam guraju dolje svasta nesta 🙊😂 pa se dogodi da pukne zilica… Ne brini embrij nije sigurno vec pripao a da se to i ne daj Boze dogodi taj 'trenutak' mi ni ne osjetimo..
    Meni su na vv objasnili ovako(kad sam se bojala ici i mokriti nakon transfera dakle u samom pocetku moje price😂)da zamislim moj mali embrij kao malu mrvicu stisnutu izmedju 2 snite kruha, u smislu da ispasti ne moze😂😂

Oh super, kad to tako kažeš, odmah mi je lakše 😅
    Sva sreća na ovom forumu, mislim da bih bila izgubljena bez svih vas i svih tih iskustva, savjeta….💕

@tuma ja sam imala transfer u petak, navečer na papiru roskasta krv, zvala sestru, rekla mi da je to normalno, samo da dok je tako Utrogestan pijem, a ne stavljam. 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

09. Rujan 2020. 21:01

kiki989

Bozmaa ja cu obrnuto, nakon pozitivne bete cu napravit jedan test za uspomenu 😂
    A sutra je 14. dan od ovulacije, danas ili sutra bi trebala dobit pa kontam da nije toliko rano, neke cure su napravile betu vec 9. dan, ako je nesto, trebalo bi se pokazat…

Ma kad si vec toliko izdrzala, izdrzi jos koji dan da bude bas velika beta pa da ne moras ponavljat. 
    Lucija07 testovi su tako osjetljivi da su mi i na betu 6 pokazivali crtu, pa nema smisla da se duplo razocaram, smijesno mi kad vidim da netko napise nemoj prestat sa terapijom dok ne izvadis betu. Kad  test 14 dana od transfera blastice nije nista pokazao sta ce to beta pokazat osim nule.

AuroraB
    09. Rujan 2020. 21:12

Tuma,  to ti je sigurno od transfera... Nemoj se brinuti zbog toga! 
    Nakon što sam doživjela kako to sve funkcionira, slažem se s Bozmom u potpunosti... Ne treba možda odmah 6dt ali, ali ubijati se u čekanju do kraja ako je test negativan i stopirati M, meni nema smisla...🙃 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

09. Rujan 2020. 21:25

Bozma

kiki989

Bozmaa ja cu obrnuto, nakon pozitivne bete cu napravit jedan test za uspomenu 😂
    A sutra je 14. dan od ovulacije, danas ili sutra bi trebala dobit pa kontam da nije toliko rano, neke cure su napravile betu vec 9. dan, ako je nesto, trebalo bi se pokazat…

Ma kad si vec toliko izdrzala, izdrzi jos koji dan da bude bas velika beta pa da ne moras ponavljat.
    Lucija07 testovi su tako osjetljivi da su mi i na betu 6 pokazivali crtu, pa nema smisla da se duplo razocaram, smijesno mi kad vidim da netko napise nemoj prestat sa terapijom dok ne izvadis betu. Kad test 14 dana od transfera blastice nije nista pokazao sta ce to beta pokazat osim nule.

Ma normalno... Toliko sam u ovom svemu da, se cesto suzdržavam od realnog komentara jer ne zelim ispast da sirom losu vibru no stvarno ako je test negativan i to dva tri testa za redom i 12 dan a  kamoli 14-i (kad crta mora bit iz aviona vidljiva ako je T u pitanju ) kako bi beta bila pozitivna.. Nisam to bas NIKAD cula ni procitala ni dozivjela... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.