Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    09. Rujan 2020. 13:44

Piky

Curke, upravo sam išla na pregled VV nakon 5 dana terapije klomifenom, tj. 8dan ciklusa i opet uz klomifen imam samo jedan fulikul od 13mm i puno malih od 7,ali kaže dr. J da imamo samo korist od ovog jednog i u subotu sam opet naručena,.. Zašto samo jedan fulikul i u 7 mj kad sam išla skroz prirodno bez klomifen jedan fulikul ali prazan i sad opet jedan fulikul…

Koliko je moje skromno znanje, sa klomifenom se i dobije samo jedan folikul, u teoriji, a nisam ni u praksi čula da se ikom čudo dogodilo da ih više dobije, klomifen je najblaža stimulacija

09. Rujan 2020. 13:48

KK_29.03

Piky

Curke, upravo sam išla na pregled VV nakon 5 dana terapije klomifenom, tj. 8dan ciklusa i opet uz klomifen imam samo jedan fulikul od 13mm i puno malih od 7,ali kaže dr. J da imamo samo korist od ovog jednog i u subotu sam opet naručena,.. Zašto samo jedan fulikul i u 7 mj kad sam išla skroz prirodno bez klomifen jedan fulikul ali prazan i sad opet jedan fulikul…

Koliko je moje skromno znanje, sa klomifenom se i dobije samo jedan folikul, u teoriji, a nisam ni u praksi čula da se ikom čudo dogodilo da ih više dobije, klomifen je najblaža stimulacija

Tako je.. I ja koja imam visok amh sam s klomifenim dobila 1 stanicu, jedina razlika je sto se tad  ta oplodila, kad sam isla u prirodni bez icega nije mi se ni oplodila.. Zavisi i koja je doza klomifena i koji dan je punkcija.. Meni su isto na pocetku brojali s njim 3 folikula na kraju 2 a samo jedan je sadzavao stanicu... 

• Leptirica 90🦋
    09. Rujan 2020. 14:01

Lucija 07 on je meni tako reko ali da je i vitamin d jako važan da  onda bude od njega puno jajnih stanica i zrelih.a u prvom ivf sam imala 6. A 2 su mi vratili a ostale nisu se bile oplodile. A folikoule su mi bile 17.mm18mm

Azospermia

• Ana26
    09. Rujan 2020. 14:08

More2309,  muž je hvala Bogu odlično, ide jednom godišnje na kontrolu i to je to. To je bilo prije 8 godina.
    Leptirica90, moj ima teži oblik oligoasthenospermije. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Samara
    09. Rujan 2020. 14:16

U nedjelju punkcija :) nema puno folilula i nisu ujednaceni ali valjda bude sve ok

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

09. Rujan 2020. 14:19

Leptirica 90

Lucija 07 on je meni tako reko ali da je i vitamin d jako važan da onda bude od njega puno jajnih stanica i zrelih.a u prvom ivf sam imala 6. A 2 su mi vratili a ostale nisu se bile oplodile. A folikoule su mi bile 17.mm18mm

Ma slazem se ja da je bitan, no prije bih rekla da je problem naci kvalitetnu spremu kod vas koja ce oplodi ti vise stanica nego da nije uspjela samo zbog vitamina D.. Da je tako sve bi manje vise se njime 'kljukale' i zatrudnile...
    Ipak u ovom svemu se mora vise toga poklopiti... Popila sam tog vitamina za cijeli grad vec🤔😂😂

• more2309
    09. Rujan 2020. 14:30

Lucija kad ti ides na pregled?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

09. Rujan 2020. 14:35

more2309

Lucijakad ti ides na pregled?

Sutra idem... 

• Magy33
    09. Rujan 2020. 14:49

Pozdrav. Nova sam ovdje. Mm i ja smo 2017 bili na inseminaciji u rijeci, imamo curicu. Sad bi htjeli ponovno međutim nikako ih dobiti. Jel se netko naručivao u zadnje vrijeme 

flower93
    09. Rujan 2020. 15:05

Samara

U nedjelju punkcija :) nema puno folilula i nisu ujednaceni ali valjda bude sve ok

Bit ce to sve ok 😍 i moji su bili kaos, imala sam 22 folikula sa razno raznim velicinama, pa sam na kraju dobila 12 stanica i 7 ih se oplodilo, sto je bilo super s obzirom na OAT dijagnozu.
    Jucer bila kontrola, bebice lijepo ujednaceno rastu 😍 imaju cca 250g i doktor je prezadovoljan 😍 bebe su bile bas jako aktivne na uzv-u. Curica je stalno nesto vjezbala s nogama, a deckic je stavio jednu rucicu na glavu, a s drugom se igrao s pupkovinom ❤️ neopisiv osjecaj ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.