Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    09. Rujan 2020. 23:27

Vjerujem Lucija07,  i sama znala imati problema sa suhoćom zbog čestih gljivičnih upala (malo jači stres i odmah su tu bile)...Nisam ga sad neko kraće vrijeme koristila, ali inače mi je jako puno pomoglo baš za tu suhoću i sve. Puno više sluzi sam imala za vrijeme plodnih dana i općenito mi je pojačalo seksualnu želju i ugodu u odnosima. To su kapsule u gumenoj ovojnici, ali sve to spada u tu kategoriju🙂. Može se i piti čisto ulje, nisam dosad probala.
    Ako se odlučiš probati, piješ 500-1000mg dnevno s prvim danom menge, i kad krene ovulacija moraš prestati jer izaziva kontarkcije maternice (što je super za tonus i endometrij) ali nije super ako ostaneš trudna. Već nakon mjesec-dva korištenja budeš primjetila njegove blagodati

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

09. Rujan 2020. 23:33

AuroraB

Vjerujem Lucija07, i sama znala imati problema sa suhoćom zbog čestih gljivičnih upala (malo jači stres i odmah su tu bile)…Nisam ga sad neko kraće vrijeme koristila, ali inače mi je jako puno pomoglo baš za tu suhoću i sve. Puno više sluzi sam imala za vrijeme plodnih dana i općenito mi je pojačalo seksualnu želju i ugodu u odnosima. To su kapsule u gumenoj ovojnici, ali sve to spada u tu kategoriju🙂. Može se i piti čisto ulje, nisam dosad probala.
    Ako se odlučiš probati, piješ 500-1000mg dnevno s prvim danom menge, i kad krene ovulacija moraš prestati jer izaziva kontarkcije maternice (što je super za tonus i endometrij) ali nije super ako ostaneš trudna. Već nakon mjesec-dva korištenja budeš primjetila njegove blagodati

Ooo super hvala ti.. Oo da i sexualna zelja je smanjena 😔😔😔..

Ruska1986
    10. Rujan 2020. 08:24

Cure, imam pitanje.. Danas idem na drugi uvz i mislila sam pitat da se prebacim kod svog doktora nakon toga... I blize mi je(doslovno 2 min od kuce), za sve opet svejedno moram ici svom doktoru a, u konacnici, i jeftinije... Prosli pregled mi je bio 650 kn i to mi je malo puno(svaki put toliko, a mozda i vise)... Nije sad da cu kruha gladna bit, ali ako mogu ne placat...Trudna sam malo vise od 8 tj. Ono sto me zanima, mislite li da mi moj doktor moze voditi jednako trudnocu kao i mpo? Da li ce uopce biti problem ako ja kazem da se prebacujem? 🙆🏻 Sto bi vi napravile? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

10. Rujan 2020. 08:57

Ruska1986

Cure, imam pitanje.. Danas idem na drugi uvz i mislila sam pitat da se prebacim kod svog doktora nakon toga… I blize mi je(doslovno 2 min od kuce), za sve opet svejedno moram ici svom doktoru a, u konacnici, i jeftinije… Prosli pregled mi je bio 650 kn i to mi je malo puno(svaki put toliko, a mozda i vise)… Nije sad da cu kruha gladna bit, ali ako mogu ne placat…Trudna sam malo vise od 8 tj. Ono sto me zanima, mislite li da mi moj doktor moze voditi jednako trudnocu kao i mpo? Da li ce uopce biti problem ako ja kazem da se prebacujem? 🙆🏻 Sto bi vi napravile?

Pa ja uopce ne znam dal i jedan doktor mpo vidi kroz cijelu trudnoca? Gdje si to bila u postupku? Obicno se ide jedan ili 2 ultrazvuka i to je to, oprastas se s njima oni su svoj posao obavili... 

10. Rujan 2020. 08:57

lucija07

Ruska1986

Cure, imam pitanje.. Danas idem na drugi uvz i mislila sam pitat da se prebacim kod svog doktora nakon toga… I blize mi je(doslovno 2 min od kuce), za sve opet svejedno moram ici svom doktoru a, u konacnici, i jeftinije… Prosli pregled mi je bio 650 kn i to mi je malo puno(svaki put toliko, a mozda i vise)… Nije sad da cu kruha gladna bit, ali ako mogu ne placat…Trudna sam malo vise od 8 tj. Ono sto me zanima, mislite li da mi moj doktor moze voditi jednako trudnocu kao i mpo? Da li ce uopce biti problem ako ja kazem da se prebacujem? 🙆🏻 Sto bi vi napravile?

Pa ja uopce ne znam dal i jedan doktor mpo vidi kroz cijelu trudnoca? Gdje si to bila u postupku? Obicno se ide jedan ili 2 ultrazvuka i to je to, oprastas se s njima oni su svoj posao obavili…

*vodi*

darliv
    10. Rujan 2020. 08:58

Ruska ako si zadovoljna svojim doktorom koji ti je u blizini mislim da nemas razloga dvoumiti se.. Mpo liječnik je obavio dio koji je vezan za njegovu struku, a vjerujem da trudnocu moze voditi svaki savjestan ginekolog koji je predan svome poslu (moj prosli je bio sve samo ne to 🤣), tako da ne vidim problem da se prebacis.. Uostalom zasto za te novcice ne bi pocastila bebicu i sebe 😁 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    10. Rujan 2020. 09:00

Pa slazem se u potpunosti... Danas mi je drugi UVZ pa ce mozda i sam rec da ne trebam vise dolazit.. U IVF sam(Simunic). Ma htjela sam samo provjerit s vama, cisto kao savjet... Hvala vam cure i drzite fige da je sve ok! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• PiPi
    10. Rujan 2020. 09:00

Nevidim razloga da to ne napravite ja sad trenutačno idem kod privatnika a za dalje cu vidit al mi je cijena preskupa inace se cijene kreću od 200 do 300 kn

darliv
    10. Rujan 2020. 09:03

Ruska javi se poslije pregleda 🤩

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    10. Rujan 2020. 09:06

PiPi

Nevidim razloga da to ne napravite ja sad trenutačno idem kod privatnika a za dalje cu vidit al mi je cijena preskupa inace se cijene kreću od 200 do 300 kn

Ma da! Prosli put kad mi je reko cifru 650 kn, skoro sam pala u nesvijest! I to 250 kn za sistematski, doslovno se izvagala i izmjerila mi sestra tlak! Kazem, nije da se nekako ne bi mogla pokrpat, ali fakat je skupo... Javim se poslije! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.