Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    09. Rujan 2020. 22:29

Šta mislite koji dan je najbolje napraviti test?
    Ja znam sebe i vjerujem da ću napraviti prije bete. 
    Meni čim 1 dan kasni  menga ja napravim test i onda sam mirna, ne nadam se i to je to.
    Taj mjesec kad sam ostala trudna menga mi je kasnila 2 dana i navečer napravim test s Aliexpressa i odmah dvije tamne crte. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

09. Rujan 2020. 22:34

PiPi

Kad smo isli na pretrage doktorica je rekla da na kvalitetu sperme utjece i prehrana u današnje vrijeme da bi se tribalo izbjegavati mlijeko i mliječne prerađevine a da se piletina koja je kupljena u trgovačkim lancima moze zaboravit da se jede vise zdravija hrana za poboljsanje

Znam da pravila nema.. No moj muz je pusac, ima 20 kila viska.. Prehrana katastrofa, ne pazi nista, ne krece se bas nesto pretjerano...
    Nije da ga hvalim🤷‍♀️😂😂
    No od sveg tog on ima jako dobar spermiogram to su nam potvrdila 4 spermiograma do sad i svi embriolozi do sad i cijenjena Lana kod Lucija . Uvijek  hvale taj  spg a nitko da moja jajca pohvali😂😂😂🤷‍♀️🤔🤔

Nada 🍀
    09. Rujan 2020. 22:40

Cure jedno pitanje, na moru smo i pojavio mi se zadnja dva dana tamni iscjedak, nije bas boja krvi, nekad malo na tamno rozo. Vještica mi je prošla ima jedno 7-8 dana. Nikad mi se ovo nije desilo.

Nada 🍀
    09. Rujan 2020. 22:43

Pitanje je jel mislite da tribam otići doktoru ili je to možda od hladnog mora? 

• PiPi
    09. Rujan 2020. 22:47

lucija07

PiPi

Kad smo isli na pretrage doktorica je rekla da na kvalitetu sperme utjece i prehrana u današnje vrijeme da bi se tribalo izbjegavati mlijeko i mliječne prerađevine a da se piletina koja je kupljena u trgovačkim lancima moze zaboravit da se jede vise zdravija hrana za poboljsanje

Znam da pravila nema.. No moj muz je pusac, ima 20 kila viska.. Prehrana katastrofa, ne pazi nista, ne krece se bas nesto pretjerano…
    Nije da ga hvalim🤷‍♀️😂😂
    No od sveg tog on ima jako dobar spermiogram to su nam potvrdila 4 spermiograma do sad i svi embriolozi do sad i cijenjena Lana kod Lucija . Uvijek hvale taj spg a nitko da moja jajca pohvali😂😂😂🤷‍♀️🤔🤔

Dobro ste rekli nema pravila ,super je sta vam muz uziva u rani a nalazi super.Ja sam skuzila da doktori za bilo koju bolest uvijek govore u vezi prehrane kako se triba pazit tako da je kod doktora dijeta univerzalna

09. Rujan 2020. 22:48

lucija07

PiPi

Znam da pravila nema.. No moj muz je pusac, ima 20 kila viska.. Prehrana katastrofa, ne pazi nista, ne krece se bas nesto pretjerano…
    Nije da ga hvalim🤷‍♀️😂😂
    No od sveg tog on ima jako dobar spermiogram to su nam potvrdila 4 spermiograma do sad i svi embriolozi do sad i cijenjena Lana kod Lucija . Uvijek hvale taj spg a nitko da moja jajca pohvali😂😂😂🤷‍♀️🤔🤔

Evo tako i moj, jede nezdravo, sad vec i viska kila ima, vodu ne pije, samo gazirano, nista rekreacije i jos radi na visokim temperaturama sa kemikalijama pa mi nikako nije jasno. Na svaku punkciju mi embriolog kaze: spermiogram odlican, u cemu je problem, a meni para na usi pocne izlazit

• PiPi
    09. Rujan 2020. 22:50

nada86

Pitanje je jel mislite da tribam otići doktoru ili je to možda od hladnog mora?

Mozda da nazove te doktora ili otiđete kod njega mozda nije nista cisti da vas pregleda 

AuroraB
    09. Rujan 2020. 22:56

Heheh moj je ko maneken, jede puno voća i pazi na prehranu više nego ja, a eto... 🤷‍♀️ Treba si naći neku mjeru u svemu tome vjerojatno!
    Lucija, ovo za plastiku si definitivno u pravu... Unesemo možda više kemikalije i plastike nego vitamina. Ja ću još pogledati da li ulje noćurka imam kakve blagodati baš za jajne stanice,j jer od njega stvarno bude super sluz. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

09. Rujan 2020. 22:58

Bozma

lucija07

PiPi

Nije da ga hvalim🤷‍♀️😂😂

Evo tako i moj, jede nezdravo, sad vec i viska kila ima, vodu ne pije, samo gazirano, nista rekreacije i jos radi na visokim temperaturama sa kemikalijama pa mi nikako nije jasno. Na svaku punkciju mi embriolog kaze: spermiogram odlican, u cemu je problem, a meni para na usi pocne izlazit

Da daaa kuzim potpuno... Ali i istina je da su nase stanice nazalost puno osjetljivih od njihove sperme(kome je nalaz uredan).. vjerojatno zato  i muskarci mogu dobiti dijete i s 50 cak i 60.
     A mi.. Poslije 40-e dobit kvalitetu stanicu kao igla u plastu sijena... Ma kojih 40,meni ih s 31 poceli cupat pa nikak pocupat kvalitetnu🙊😂 a spg uvijek SUPERRR!! 

09. Rujan 2020. 23:08

AuroraB

Heheh moj je ko maneken, jede puno voća i pazi na prehranu više nego ja, a eto… 🤷‍♀️ Treba si naći neku mjeru u svemu tome vjerojatno!
    Lucija, ovo za plastiku si definitivno u pravu… Unesemo možda više kemikalije i plastike nego vitamina. Ja ću još pogledati da li ulje noćurka imam kakve blagodati baš za jajne stanice,j jer od njega stvarno bude super sluz.

Vidis ja bas imam problema sa sluzi,zapravo skoro je i nemam i grozno mi je to...jel vjerujes kad mi na folikulometriji gura onaj stap sve me boli koliko je suho🙊😔😔😔.. 
     I to vjerujem da mi je od svih tih stimulacija i kiretaza jer prije s tim problema nisam imala.. Bas cu probati to piti.. No eto sad si mislim.. Jel to neka tinktura ili tablete piješ.. Mozda bolje tinktura nego plastika 🤔😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.