Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Rujan 2020. 18:43

Nikitta

Ruska1986 sad vidim da ti je postupak bio uspješan, čestitam! Lijepe vijesti neka se nastave ovdje. Sretno svima!

Hvala ti puno! Nisam se iskreno nadala da ce tako brzo uspjeti i nekako sam sw pripremila na dugotrajan postupak, ali eto... U cet mi je drugi uvz, gdje bi se trebalo srce cuti pa se istovremeno i veselim i strahujem... Tebi zaista zeli sve naj, naj, naj! Bas si zasluzila! Nadam se da ce se i tvoja situacija brzo rijesit ❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    08. Rujan 2020. 18:46

miss1502

AuroraB , Ruska1986 ja sam iz Splita pa sam odlucila jos jedno pokusati u bolnici preko hzza, a receno mi je da mi se 3 mjeseca organizam mora odmoriti od pustih stimulacija,inekcija itd…da to tako ide, pa sad ne znam
    Dat cu jos jednom priliku u splitskom rodilištu jer sam s doktorom prezadovoljna ,ali ako ni ovog puta ne budem imal smrzlića onda smo odlucili ici privatno u polikliniku cito u splitu…navodno splitsko rodiliste nema tako dobre uvjete za zamrzavanje kao privatnici…ne bi sad bas isla u Zagreb niti igdje drugo …

A mislim, ima smisla.. Treba uzeti predah, koliko god je to grozno jer zelis sto prije u postupak! Mislila sam da si iz ZGa pa reko da probas... Ali ocito je toliki razmak izmedju postupaka sa razlogom...  Brzo ce 12. mjesec.. Daj Boze da za Bozic budes imala pozitivnu betu, ako ne i vec potvrdjenu trudnocu ❤❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

🍀🐞MISS🐞🍀
    08. Rujan 2020. 18:50

Bozma

Miss1502, koliki ti je AMH? U kojoj si stimulaciji bila? Koliko je bilo folikula i stanica?

Amh je 21, stimulacija je bila bemfola+cetrotide+ brevactid stoperica..bilo je 9 folikula, 10 jajnih stanica od kojih su vracene dvije, ostalo nije prezivjelo...trudnoca je bila uspjesna medutim desila se biokemijska....

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    08. Rujan 2020. 18:51

Ruska1986

miss1502

AuroraB , Ruska1986 ja sam iz Splita pa sam odlucila jos jedno pokusati u bolnici preko hzza, a receno mi je da mi se 3 mjeseca organizam mora odmoriti od pustih stimulacija,inekcija itd…da to tako ide, pa sad ne znam
    Dat cu jos jednom priliku u splitskom rodilištu jer sam s doktorom prezadovoljna ,ali ako ni ovog puta ne budem imal smrzlića onda smo odlucili ici privatno u polikliniku cito u splitu…navodno splitsko rodiliste nema tako dobre uvjete za zamrzavanje kao privatnici…ne bi sad bas isla u Zagreb niti igdje drugo …

A mislim, ima smisla.. Treba uzeti predah, koliko god je to grozno jer zelis sto prije u postupak! Mislila sam da si iz ZGa pa reko da probas… Ali ocito je toliki razmak izmedju postupaka sa razlogom… Brzo ce 12. mjesec.. Daj Boze da za Bozic budes imala pozitivnu betu, ako ne i vec potvrdjenu trudnocu ❤❤❤

Daaaa, o tome sam i ja razmisljala. Mozda Bozic bude najsretniji ❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    08. Rujan 2020. 18:54

miss1502

Ruska1986

miss1502

A mislim, ima smisla.. Treba uzeti predah, koliko god je to grozno jer zelis sto prije u postupak! Mislila sam da si iz ZGa pa reko da probas… Ali ocito je toliki razmak izmedju postupaka sa razlogom… Brzo ce 12. mjesec.. Daj Boze da za Bozic budes imala pozitivnu betu, ako ne i vec potvrdjenu trudnocu ❤❤❤

Daaaa, o tome sam i ja razmisljala. Mozda Bozic bude najsretniji ❤️🙏

Iskreno ti to zelim 🤞🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

AuroraB
    08. Rujan 2020. 19:12

Miss, što ti piješ od vitamina? Jel imaš neki plan za jajne stanice da dočekaš spremna 12mj? 
    Ja idem u petak kod doktorice opce prakse izvaditi D vitamin. Ne znam na što ostalo bih obratila pažnju, kad su svi nalazi u redu! Jedino što mi odskače je DHEA-S; to mi je povišeno, ali mi mpo doktorica nije ništa komentirala u vezi toga. I kortizol mi je bio povišen, ali to je vjerojatno svima s obzirom da danas svi više manje stresno živimo . Jel ima koja kakve informacije o tom povišenom DHEA-S? 
    Mislim da je meni moja stimulacija bila prejaka... na prvom UZV sam imala 7-8 stanica, na kraju je stvarno i bilo toliko dobrih i zrelih i te su se dobro oplodile. Međutim na svakom novom UZV ih je bilo sve više i one nisu dozrele.. Zato sumnjam da mi je terapija bila prejaka. 🤷‍♀️ Razmišljam što da sad poduzmem dok mi je vrijeme, a opet ne znam što točno. 
    Jednom sam krenula piti vrkutu jer je dobra za plodnost, na kraju su mi se moji uredni ciklusi poremetili. Zato znam da nije svaki lijek za svakog, a ne znam gdje da se najbolje posavjetujem.. osim ovdje naravno🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

08. Rujan 2020. 19:36

Miss1502, ne znam zasto oni dole toliko vole tu Bemfolu. Cini mi se da smo sve na njoj.   Probaj jos koji put dole, u dobrim si rukama,  sad za ubuduce zna kako reagiras na terapiju. Je li ti i za sljedeci postupak dao Bemfolu?

• Tina1989
    08. Rujan 2020. 19:42

Pozz cure evo ja sam nova u grupi, eto nakon svih pretraga preporučena mi donacija spermija u pragu da li se koja susrela stim molim savjete😔

08. Rujan 2020. 19:44

AuroraB, na jednom nalazu mi je DHEA-S bila 21, a inace mi je 6. Doktorica je odmah prokomentirala da je to od stresa.

• Leptirica 90🦋
    08. Rujan 2020. 20:34

Miss1502 nemam ni ja smrzlića idem u 2 postupak idući mj. A naručio me dr danas u petrovoj za 20.10. A ondaću dobit tablete za vitamin d  i reko mi je da zato nisam ostala trudna jer mi treba vitamida d ovaj put će mo to se sredit na vrijeme..

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.