Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    12. Veljača 2020. 14:35

Supergirl

Nadam se da ce crta tamniti, a u ponedjeljak vadim betu. Mislim da cu se opustiti nakon bete i prvog pregleda tek
    😊😊😊 a nemogu se ne veseliti vec sad! Dvije najbolje frendice vec slave jer budu postale bake 😂😂

Čestitke ❤️

Marta...
    12. Veljača 2020. 14:36

Samo_Sanja

Iskra💞

Cure vidim da spominjete "višak" kg. i prof.Vrčića.
    Nek Vas to ne dira puno ja sam visoka 168cm i imala 75 kg na vaganju kod njega,prvo što mi je reka bilo je …….. a majke ti mile tebe i tih kg.ufff di ćemo s njima do drugog dolaska ima da te nemaaa ….
    Ja sam se nasmijala i rekla ….. a dr.64 kg nisam imala u životu( jer mi je rekao i napisao u nalaz koju kilažu tribam imati),onda se on nasmija i preša na druge stvari.
    Idući put kad sam došla bilo je za manje od 2 mj i opet vaganje imala 73 kg( nisam bila na djeti nego lito pa ti se i samo po sebi tijelo cidi( mršavi)).
    I nije ništa kom.nego smo odma taj mj.krenuli u protokol i moj prvi IVF.
    I bio je dobitan❤️
    Tako da nije to toliko u kilama bitno,a i on svima te kile spominje aliiii baš svima,tako da. …..

Svi oni to gledaju.. Bitno je da je index tjelesne mase (bmi) ispod 30 za ivf..A baš me zanima kad bi oni stali na tu vagu koliko bi njima pokazivalo.. Neznam za druge doktore, al moj mpo doktor mora na dijetu sigurno.. sebe ne gleda kakav je a ženama sere.. tako da neka prvo pogledaju sebe, a vi ženice nemojte se sekirati i ako koji kaže da trebate skinuti kile čim skineš par kila oni odma živnu.. Bitno je da pokažeš dobru volju i da ti to možeš 🙂 Sretno svima ❤

Hahaha upravu si 😂😂😂moj je mpo dr fakat zgodan pravi dalmatinac 🤭🤫 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Viola1
    12. Veljača 2020. 14:36

Supergirl oho, plusić je tu  Čestitam! Neka i beta bude velika u ponedjeljak 🤞🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

12. Veljača 2020. 14:56

Vuky, a svaki put mi rade drame, ne znam vise kad sam bila na godisnjem da me nisu vratili s njega, jos znaju za sta sam odsutna. Dok god tu radim necu nikad ostat trudna, to je 100%
    Supergirl, imas crtu, cestitam.
    A sta se kila tice, meni su rekli da sam pothranjena, na 166cm i 54kg....izgleda da samo laprdaju tek tako da laprdaju, kakve veze kg imaju osim ako nije nesto ekstremno puno ili malo

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 15:20

Bozma misli na sebe. J*** posao. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Blacky89
    12. Veljača 2020. 15:26

Supergirl wooohoooo plusic je tu!!! 🤞 za veliku betu! 🤞🙏👏🏼
    A sto se tiče kg, prvi MPO mi je uvijek računao IBM prije postupka/transfera. Ja sam visoka (čitaj niska) 161 cm i uvijek se vrtim oko 58 kg. To mi je optimalna kilaža... sad poslije postupaka sam dosla na 60 i vidim da mi je puno (te 2 kile su bas viska). Jednom u životu sam bila dosla na 51 kg i izgledala sam oooocajno. Tako da izgleda imam “teške” kosti. Ali nikad mi nije rekao da moram na dijetu. 
    A drugi MPO me nije ni pitao za kile niti visinu. 

12. Veljača 2020. 15:45

Bozma

Vuky, a svaki put mi rade drame, ne znam vise kad sam bila na godisnjem da me nisu vratili s njega, jos znaju za sta sam odsutna. Dok god tu radim necu nikad ostat trudna, to je 100%
    Supergirl, imas crtu, cestitam.
    A sta se kila tice, meni su rekli da sam pothranjena, na 166cm i 54kg….izgleda da samo laprdaju tek tako da laprdaju, kakve veze kg imaju osim ako nije nesto ekstremno puno ili malo

Bas da ga laprdaju, ja imam 58 kila 168 visoka i isto sam im mrsava... Kad je 5 kila viska onda je 'problem'.. Glupost.. Razumijem da su to sad tipa 20 ili 30 kila viska ali 5,10 cista glupost! 

Ena1989
    12. Veljača 2020. 15:49

Supergirl čestitam na plusiću, držim fige za betu i uspješnu trudnoću 😃🥰 
    Šta se tiče bolovanja, meni nakon operacije endometrioze gin produžio bez problema još 1 tj više mada po HZZO je 42 dana, tako da to sve ovisi o njima, još mi rekao da nek se pazim pa ako će mi trebat da se samo javim za dalje jer da mi je bitnije zdravlje i MPO postupak nego posao. Sve je to do njih i koliko razumjevanja imaju, moj je fakat super i sestra također pa za sad nisam nikad imala problema. 

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 15:57

Bok cure, oprostite što ovako "upadam". Prije svega svima želim puno sreće <3 nek nam ovo bude divna godina <3

Ono što mene zanima je sljedeće, danas sam bila na sistematskom i dr mi je rekla da je folikul 19, a endometrij 10, vi koje češće pratite folikule znači li to da bi O trebala biti noćas/sutra ili kako? Meni je samo rekla da su sad "ti dani" i nije baš bila od previše priče, a ja sva zblesirana nisam inzistirala.

hvala vam unaprijed 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 16:02

Daklem cure, cesi su mi upravo poslali protokol:) 
    #uzbudenje #srackucudobit

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.