Marta imam i ja špeka na trbuhu pa mi nije ništa smetalo :)
164 cm i 75 kg ..slično kao ti.. meni se svuda rasporedi i kad se debljam i kad mršavim.. bila sam 90 kg i tad sam stvarno bila debela.. stresan posao.. Mpo dr. me stavio na dijetu, skinula sam 15 kg i sad kaže da sam ok i nisam debela, a i moj ginekolog isto kaže da sam sad super! Vidim ja da tu ima još 10 kg za skinuti, možda i 15… ali to ćemo neki drugi put :)
Supergirl plusić je tu 😊 čestitam 🥳🥳 Clearblue PLUS test ti je još osjetljiviji nego ovaj obični.. ja sam radila taj plus i pojavio se plusić za 20 sekundi.. A kad se pojavila kontrolna onda mi je i crtica na plusu potamnila.. Želim ti puno sreće i veliku betu ❤😘
Ah.. A na kojoj dijeti si bila ako možeš staviti i za koliko si skinula tih 15kg
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pink, moja je ginekologica stvarno ok zasad. Nisam još nikad tražila bolovanje kod nje jer nisam imala problema dosad. Ali kad smo razgovarale o tome da ću morati na ivf, rekla je samo dođi kad budeš trebala i nema nikakvih problema, ona će se nekako pokriti, da ja ne brinem za to. Tako da se nadam da će tako i bit kad do toga i dođe.
Ne znam da li prima, sutra idem po neke uputnice pa mogu pitati
ajde molim te pitaj. kako se zove ta zena, gdje je?
Dr. Plavec, Zagreb, Grižanska
po forumima su je dosta popljuvali, da je bezobrazna, uobrazena i histericna?
Pa malo je ekscentrična. Puno priča i sva je neka kao ubrzana. Ne bih ju baš nazvala smirenom osobom :) Ali meni to ne smeta. Zasad mi je dala sve uputnice i ostalo bez problema. Za bolovanja ćemo vidjet, ali rekla mi je ovako kako sam napisala, a čak ju nisam ništa ni pitala, sama mi je to rekla.
Gle ako imaš nekog tko ti je ziher, onda nemoj, ali ja ti mogu pitat za svaki slučaj da imaš u pričuvi ako ne nađeš dalje.
a pitaj je:) moj je smiren al mi nis ne da, opet nije sreca
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure stigao nalaz PAI testa heterozigot 4G/5G kaj to znači znali netko
Cure stigao nalaz PAI testa heterozigot 4G/5G kaj to znači znali netko
nis pametno. dakle imas mutaciju ali na samo jednom kromosomu (buduci da dolaze u paru, od jednog roditelja si pokupila mutirani oblik, od jednog normalni). kazem, PAI se vise ne gleda kao toliko znacajna mutacija ali s obzirom na tvoju pricu ako nadu jos nesto mozda ti daju heparin
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure vidim da spominjete "višak" kg. i prof.Vrčića.
Nek Vas to ne dira puno ja sam visoka 168cm i imala 75 kg na vaganju kod njega,prvo što mi je reka bilo je ........ a majke ti mile tebe i tih kg.ufff di ćemo s njima do drugog dolaska ima da te nemaaa ....
Ja sam se nasmijala i rekla ..... a dr.64 kg nisam imala u životu( jer mi je rekao i napisao u nalaz koju kilažu tribam imati),onda se on nasmija i preša na druge stvari.
Idući put kad sam došla bilo je za manje od 2 mj i opet vaganje imala 73 kg( nisam bila na djeti nego lito pa ti se i samo po sebi tijelo cidi( mršavi)).
I nije ništa kom.nego smo odma taj mj.krenuli u protokol i moj prvi IVF.
I bio je dobitan❤️
Tako da nije to toliko u kilama bitno,a i on svima te kile spominje aliiii baš svima,tako da. .....
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
164 cm i 75 kg ..slično kao ti.. meni se svuda rasporedi i kad se debljam i kad mršavim.. bila sam 90 kg i tad sam stvarno bila debela.. stresan posao.. Mpo dr. me stavio na dijetu, skinula sam 15 kg i sad kaže da sam ok i nisam debela, a i moj ginekolog isto kaže da sam sad super! Vidim ja da tu ima još 10 kg za skinuti, možda i 15… ali to ćemo neki drugi put :)
Supergirl plusić je tu 😊 čestitam 🥳🥳 Clearblue PLUS test ti je još osjetljiviji nego ovaj obični.. ja sam radila taj plus i pojavio se plusić za 20 sekundi.. A kad se pojavila kontrolna onda mi je i crtica na plusu potamnila.. Želim ti puno sreće i veliku betu ❤😘
Ah.. A na kojoj dijeti si bila ako možeš staviti i za koliko si skinula tih 15kg
Dijeta bez ugljkohidrata našla sam na internetu.. izbacila sam sve ugljkohidrate, voće nisam jela nikakvo, sokovi nikakvi samo voda i mineralna voda, nekad sam si znala iscijediti limuna u mineralnu.. kava bez mlijeka, a čaj i kavu sam zasladila natrenom umjesto šećernom.. I u toj dijeti ne smiješ mliječne proizvode..
Za 4, 5 mjeseci, al nekad sam znala popustitit i pojesti nešto zabranjeno.. počela sam u ljeti pa mi je to bio plus zbog puno svakakvih aktivnosti.. A ti pošto trčiš možeš izgubiti 15 kg za 3 mjeseca 🙃
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Dijeta bez ugljkohidrata našla sam na internetu.. izbacila sam sve ugljkohidrate, voće nisam jela nikakvo, sokovi nikakvi samo voda i mineralna voda, nekad sam si znala iscijediti limuna u mineralnu.. kava bez mlijeka, a čaj i kavu sam zasladila natrenom umjesto šećernom.. I u toj dijeti ne smiješ mliječne proizvode..
Za 4, 5 mjeseci, al nekad sam znala popustitit i pojesti nešto zabranjeno.. počela sam u ljeti pa mi je to bio plus zbog puno svakakvih aktivnosti.. A ti pošto trčiš možeš izgubiti 15 kg za 3 mjeseca 🙃
I ja sam bila na ovoj dijeti prošle godine i izgubila sam 10 kila za tri mjeseca. Ali ja sam jela mliječne proizvode
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
I ja sam bila na ovoj dijeti prošle godine i izgubila sam 10 kila za tri mjeseca. Ali ja sam jela mliječne proizvode
Cure hvala 😊 moram i ja do kraja mjeseca koju izgubiti 🤦♂️. Sad sam još ovaj tjedan na sokovima cjeđenim od voća i povrća i u prvih tjedan otišlo 4 i sad stoji 🤷♂️.
Cure vidim da spominjete "višak" kg. i prof.Vrčića.
Nek Vas to ne dira puno ja sam visoka 168cm i imala 75 kg na vaganju kod njega,prvo što mi je reka bilo je …….. a majke ti mile tebe i tih kg.ufff di ćemo s njima do drugog dolaska ima da te nemaaa ….
Ja sam se nasmijala i rekla ….. a dr.64 kg nisam imala u životu( jer mi je rekao i napisao u nalaz koju kilažu tribam imati),onda se on nasmija i preša na druge stvari.
Idući put kad sam došla bilo je za manje od 2 mj i opet vaganje imala 73 kg( nisam bila na djeti nego lito pa ti se i samo po sebi tijelo cidi( mršavi)).
I nije ništa kom.nego smo odma taj mj.krenuli u protokol i moj prvi IVF.
I bio je dobitan❤️
Tako da nije to toliko u kilama bitno,a i on svima te kile spominje aliiii baš svima,tako da. …..
Svi oni to gledaju.. Bitno je da je index tjelesne mase (bmi) ispod 30 za ivf..A baš me zanima kad bi oni stali na tu vagu koliko bi njima pokazivalo.. Neznam za druge doktore, al moj mpo doktor mora na dijetu sigurno.. sebe ne gleda kakav je a ženama sere.. tako da neka prvo pogledaju sebe, a vi ženice nemojte se sekirati i ako koji kaže da trebate skinuti kile čim skineš par kila oni odma živnu.. Bitno je da pokažeš dobru volju i da ti to možeš 🙂 Sretno svima ❤
Cure hvala 😊 moram i ja do kraja mjeseca koju izgubiti 🤦♂️. Sad sam još ovaj tjedan na sokovima cjeđenim od voća i povrća i u prvih tjedan otišlo 4 i sad stoji 🤷♂️.
Sad stoji jer si prvo vodu izgubila, pa treba više vremena dok se masnoće ne počnu topiti.. normalno je mjesečno gubiti po 5 kg.. ići će to, samo polako i ustrajno. SRETNO 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji