Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leli91
    12. Veljača 2020. 10:53

Pink, moja je ginekologica stvarno ok zasad. Nisam još nikad tražila bolovanje kod nje jer nisam imala problema dosad. Ali kad smo razgovarale o tome da ću morati na ivf, rekla je samo dođi kad budeš trebala i nema nikakvih problema, ona će se nekako pokriti, da ja ne brinem za to. Tako da se nadam da će tako i bit kad do toga i dođe.
    Ne znam da li prima, sutra idem po neke uputnice pa mogu pitati 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

vuky
    12. Veljača 2020. 11:04

Nellchi razumijem, ja se neki dan osjecam ful debelo, nekad uopce ne... radim treninge bolje nego pol muskih u teretani, mogu hodati, trcati, planinariti i jedem 95% prirodnu (nepreradenu) zdravu hranu... ali kg ne zele dolje, moj doktor mi nije spominjao da smrsavim! Frendici je dr.Vrčić rekao da obavezno smrsavi - no njen cijeli visak je bas trbuh/struk... ako budem morala i ja kod njega, javim sto ce mi kazati na pregledu...
    Pink mislim da tvoja gin to ne smije tako... mislim, moze, ali nije humana! Nadam se da ce ti frend ipak nekako naci gin koji je ok i covjecan! 

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 11:11

Nellchi

Pink, moja je ginekologica stvarno ok zasad. Nisam još nikad tražila bolovanje kod nje jer nisam imala problema dosad. Ali kad smo razgovarale o tome da ću morati na ivf, rekla je samo dođi kad budeš trebala i nema nikakvih problema, ona će se nekako pokriti, da ja ne brinem za to. Tako da se nadam da će tako i bit kad do toga i dođe.

ajde molim te pitaj. kako se zove ta zena, gdje je?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 11:12

vuky moj ginic to po pravilniku HZZO moze. al ono... daj imaj malo srca, fakat smo u banana situaciji :/

Leli91
    12. Veljača 2020. 11:25

PinkFairydust

Nellchi

Dr. Plavec, Zagreb, Grižanska 

lelicaa91@gmail.com

Marta...
    12. Veljača 2020. 11:38

vuky

Pink sto kaze tvoj frend ginic? ima ti on koga preporuciti? Ja nisam u Zg, da je moja tu, nju bi ti ofmah preporucila… :/

Marta ako sad ne bude, ici cu na konzultacije kod njega i kod Škvorca… da vidim sto kazu, pa cu onda odluciti… ali evo nekoliko super iskustava sa Petrovom … pa sam sklonija njima…
    Frendica oko 75kg i 170cm… mislim da je to najvise rekao zbog tog sto je kilaza oko trbuha kod nje… to je moje misljenje… ja sam 175 i 75-77 i imam dosta misica, trbuh nemam, ali imam noge i dupe 🤣 i ovvdje mi nisu nista kilazu spominjali… tesko mrsavim ( vjerojatno zbog stitne)

Ajme ja imam 70  i 160 visoka   čak znam varirati do 74 užas meni je isto sav višak na trbuhu znači nema šanse da me prime 🤷‍♂️ ja trčim stvarno dosta i noge su mi top ali gornji dio nikako ne ide dole...ajme pa kaj da radim kako da taj trbuh skinem.. Očito ima neke veze taj špek na trbuhu kad dr kaže 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    12. Veljača 2020. 11:42

Supergrl pa čestitam 👏👏😍
    Pinki moja je super dr Ana Zovak Pavić daj vidi da li te može netko preporučiti inače ne prima više pacijente, ali uz preporuku te sigurno može ubaciti. Ona je u domu zdravlja Švarcova 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 11:44

Nellchi

PinkFairydust

Nellchi

po forumima su je dosta popljuvali, da je bezobrazna, uobrazena i histericna?

Leli91
    12. Veljača 2020. 12:05

PinkFairydust

Nellchi

PinkFairydust

Nellchi

po forumima su je dosta popljuvali, da je bezobrazna, uobrazena i histericna?

Pa malo je ekscentrična. Puno priča i sva je neka kao ubrzana. Ne bih ju baš nazvala smirenom osobom :) Ali meni to ne smeta. Zasad mi je dala sve uputnice i ostalo bez problema. Za bolovanja ćemo vidjet, ali rekla mi je ovako kako sam napisala, a čak ju nisam ništa ni pitala, sama mi je to rekla.
    Gle ako imaš nekog tko ti je ziher, onda nemoj, ali ja ti mogu pitat za svaki slučaj da imaš u pričuvi ako ne nađeš dalje.

lelicaa91@gmail.com

Samo_Sanja
    12. Veljača 2020. 12:38

Marta imam i ja špeka na trbuhu pa mi nije ništa smetalo :)
    164 cm i 75 kg ..slično kao ti.. meni se svuda rasporedi i kad se debljam i kad mršavim..  bila sam 90 kg i tad sam stvarno bila debela.. stresan posao.. Mpo dr. me stavio na dijetu, skinula sam 15 kg i sad kaže da sam ok i nisam debela, a i moj ginekolog isto kaže da sam sad super! Vidim ja da tu ima još 10 kg za skinuti, možda i 15... ali to ćemo neki drugi put :)
    Supergirl plusić je tu 😊 čestitam 🥳🥳 Clearblue PLUS test ti je još osjetljiviji nego ovaj obični.. ja sam radila taj plus i pojavio se plusić za 20 sekundi.. A kad se pojavila kontrolna onda mi je i crtica na plusu potamnila.. Želim ti puno sreće i veliku betu ❤😘

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.