Hm, sad me zvao frend ginić (kojem sam naravno odmah to prosljedila) koji kaze da on ne voli Bemfolu, da su bolji Gonali. Sad ne znam kaj bi, dal da mijenjam il kaj.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pinik nažalost ne, okolica VŽ sam 😃 al možeš se prebacit, malo izlet u Zagorje, to ti je 1 sat putovanja, ko meni kad idem na VV 😃
Pinik nažalost ne, okolica VŽ sam 😃 al možeš se prebacit, malo izlet u Zagorje, to ti je 1 sat putovanja, ko meni kad idem na VV 😃
Eh kad bi mi dragi onda htio jednog dana ic po doznake tamo kad cu ja biti trudna i debela... :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Supergirl pa to je veliki plus!!! cestitam
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure stigao nalaz PAI testa heterozigot 4G/5G kaj to znači znali netko
Što piše jel 4ili 5??jer meni npr piše homozigot 5g..i to za sada ne treba terapija ali da je 4g onda bi trebalo
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Bok svima, evo mene opet nakon dosta vremena.. Imam samo jedno pitanjce..
Ja sam na humanoj u Rijeci, ako ima puno folikula, da li za punkciju daju nesto protiv bolova ili ne..
Ppsto sam upoznata sa postupkom kako i na koji nacin rade
Pink, moja je ginekologica stvarno ok zasad. Nisam još nikad tražila bolovanje kod nje jer nisam imala problema dosad. Ali kad smo razgovarale o tome da ću morati na ivf, rekla je samo dođi kad budeš trebala i nema nikakvih problema, ona će se nekako pokriti, da ja ne brinem za to. Tako da se nadam da će tako i bit kad do toga i dođe.
Ne znam da li prima, sutra idem po neke uputnice pa mogu pitati
ajde molim te pitaj. kako se zove ta zena, gdje je?
Dr. Plavec, Zagreb, Grižanska
I ja sam tamo. Zena je teske naravi, cesto galami unutra, i nema neke recenzije, ali za ivf je odlicna, da ti sve kaj trebas, ne stedi na uputnicama, bas te tjera da ne odustanes. Meni uvjek prica o svojoj kkumi koja je isla u 12 postupaka i rodila nakon 40 god
Pink, bome dobra doza, bit ce folikula.
Ike, tako sam ja odbila ponudu pocetkom prosle godine jer sam se spremala u postupak, bilo me strah, ne mozes negdje tek doci i umjesto da se dokazujes odmah na godisnji ili jos gore bolovanje. A i ovaj drugi razlog, kad zatrudnim necu imat naknadu....pa eto me godinama na uzasno stresnom poslu od kojeg najvjerojatnije necu nikad zatrudnit dok znam puno zena koje nemaju ni dana staza a godinama primaju porodiljni koji nije puno manji od moje place, kad zatrudne prijave se negdje par dana i onda godinama vuku porodiljni
Sortiraj odgovore
Najstariji