Pink stvarno nadi drugog ginekologa, ovaj tvoj i mene ljuti... evo ja sam na bolovanju od pocetka stimulacije i biti cu do bete... bez ikakvih problema... ovo je psihicki j fizicki tezak period za zenu i ok je da smo na miru...
Bozma sto je stvarno neophodan otkaz? Ne mozes otici na bolovanje i biti na miru? Da te ne zovu? Ja bi tako i postavila se da me briga, ako bus ionako dala otkaz, neka ga oni daju tebi ako im smeta bolovanje...
A za Petrovu, ne znam, meni su stvarno rekli da odem pvt na pregled kod dr.Vrčića i plati se taj pregled dosta, ali onda te on vodi u Petrovoj i prije si na redu.... samo ocekuj da ce ti on traziti da prihe budu svi nalazi max uredni! Frendicu je sad pislap vaditi dosta tog dodatno i rekao da skine 5kg dok dode ba kontrolu!Covjece, kod mene nekoliko mladih muskih vec mjesecima na bolovanju, i nikom nista....a tu zezaju zene koje prolaze kroz ovo, stvarno ....Cure, ja sam uzasno gladna... znaci uzasno... a nebi jela bas, jer se debljam u roku dok kazes keks... :/
Cure jedan od nalaza za trombofiliju piše ovako PAI-HOMOZIGOT 5G..sto to znaci?? Došla kod hematologa i čekam.. Do 4 me bude primila 🤣
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Pink stvarno nadi drugog ginekologa, ovaj tvoj i mene ljuti… evo ja sam na bolovanju od pocetka stimulacije i biti cu do bete… bez ikakvih problema… ovo je psihicki j fizicki tezak period za zenu i ok je da smo na miru…
Bozmasto je stvarno neophodan otkaz? Ne mozes otici na bolovanje i biti na miru? Da te ne zovu? Ja bi tako i postavila se da me briga, ako bus ionako dala otkaz, neka ga oni daju tebi ako im smeta bolovanje…
A za Petrovu, ne znam, meni su stvarno rekli da odem pvt na pregled kod dr.Vrčića i plati se taj pregled dosta, ali onda te on vodi u Petrovoj i prije si na redu…. samo ocekuj da ce ti on traziti da prihe budu svi nalazi max uredni! Frendicu je sad pislap vaditi dosta tog dodatno i rekao da skine 5kg dok dode ba kontrolu!Covjece, kod mene nekoliko mladih muskih vec mjesecima na bolovanju, i nikom nista….a tu zezaju zene koje prolaze kroz ovo, stvarno ….Cure, ja sam uzasno gladna… znaci uzasno… a nebi jela bas, jer se debljam u roku dok kazes keks… :/
Gladna ne smiješ biti to nikako i moraš jesti sve... Sad si daj oduška tijelo ne smije osjetiti da išta fali. A i sama se debljam užasno čim ne trčim par kg dobijem u tjedan dana užas. Pa koliko ima kg ta cura i koliko je visoka čisto da vidim gdje sam ja kod njega 😂😂😂😂. Znači ti si odlučila ako budeš trebala da ideš kod njega...
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji