Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ike
    12. Veljača 2020. 16:02

Supergirl cestitke na plusu 🤗🤗🤗
    PlavaaaMK hvala na podrobnom odgovoru, bas si me utjesila 🙂 Posto sam i ja u rizicnoj skupini za hiperstimulaciju, mpo gin, mi je dao jako blagi protokol za prvi postupak na koji uopce nisam reagirala, te i one dvije jaj.stanice koje sam imala na punkciji nije imao sto izvaditi. Rekao je da ce mi sada promijeniti terapiju. 
    Gelice meni je dr rekao da mi ne treba maticna jer uzimam gynositol, al zato je muzi preporucio maticnu. 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    12. Veljača 2020. 16:09

Lala1982 bas si me nasmijala sa shopingom na iherbu, sve pare su mi u kutiji sa lijekovima 😎😂

11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,

12. Veljača 2020. 16:10

Pink, pisi, kakav si protokol dobila? Koliko cega?

• Blacky89
    12. Veljača 2020. 16:17

Pink ajde cekamo izvještaj 🙈👏🏼

ike
    12. Veljača 2020. 16:18

Pink samo pomalo 😍😍😍😍👍🏻
    i mene je pocela prat nervoza zadnjih par dana, da krene protokol i pokupim lijekove i spremim ih u frizider samo da vise s tim opet krenem. 
    Vidim da je netko pisao( mislim Marta) da je bolje radit da se moze dobivati naknada. Eto ja se udala ima dvije godine, vec sam tada nekako sama sa sobom razmisljala da bi promijenila posao, al sam onda kalkulirala i mislila posto sam na neodredeno bolje da ostanem ovdje gdje jesam, pa da sam malo sigurnija kada zatrudnim, radio naknade i vracanja na posao-ali kad ono sipak. I sad imam jednu ponudu za posao , ali nisam je prihvatila s obzirom da mi je postupak u 4mj a sve znamo da se tada stalno izbiva sa posla, sto folikulometrije, pa pikanje tj najbolje bi tada bilo opet uzet slobodno. I tako trunem tu gdje jesam, nije mi skroz lose ali nakon niza godina u istog poslodavca bas mi treba promjena. 
    Ugl. bilo bi bolje da sam vec onda promijenila posao. 

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 16:18

Bozma

Pink, pisi, kakav si protokol dobila? Koliko cega?

Bemfola 225 + Menopur 150.  Pa 7. dan plus Orgalutran, pa UZV pa cemo za dalje vidjet. I za heparin su mi zaboravili napisat, ali to ce ici pretpostavljam od 1. dana Clexane 0.4 ili Fragmin 2500, vidjet cu sto cu moci nabaviti

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 16:23

Ena1989

Supergirl čestitam na plusiću, držim fige za betu i uspješnu trudnoću 😃🥰
    Šta se tiče bolovanja, meni nakon operacije endometrioze gin produžio bez problema još 1 tj više mada po HZZO je 42 dana, tako da to sve ovisi o njima, još mi rekao da nek se pazim pa ako će mi trebat da se samo javim za dalje jer da mi je bitnije zdravlje i MPO postupak nego posao. Sve je to do njih i koliko razumjevanja imaju, moj je fakat super i sestra također pa za sad nisam nikad imala problema.

reci mi da si ti u zagrebu🤞

• Blacky89
    12. Veljača 2020. 16:26

Bome Pink dobra ti je doza lijekova... 🤞 da bude puno jajaca 🤗

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 16:28

Blacky89

Bome Pink dobra ti je doza lijekova… 🤞 da bude puno jajaca 🤗

Je, bome ne stede, odmah teska artiljerija. Malo me frka jer nisam nikad do sad bila u stimulaciji, tak da mislim da cu vec 6. dan napravit UZV. Iako... s mojim AFC i AMH tesko da moze doc do ozbiljnijeg hipera, tak da samo nek me sopaju, ima da nesem ko kvocka🐓

• maltezer
    12. Veljača 2020. 16:29

Hej, je li koja od vas imala nekakve nuspojave od Brevactida?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.