Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    12. Veljača 2020. 09:55

Simba 1989

Cure jedan od nalaza za trombofiliju piše ovako PAI-HOMOZIGOT 5G..sto to znaci?? Došla kod hematologa i čekam.. Do 4 me bude primila 🤣

Za koliko je došo pai jesi radila u Petrovoj... Sretno javi kaj kaže dr 😊

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 10:00

Simba 1989

Cure jedan od nalaza za trombofiliju piše ovako PAI-HOMOZIGOT 5G..sto to znaci?? Došla kod hematologa i čekam.. Do 4 me bude primila 🤣

Nis strasno, danas se PAI vise ne gleda ko bogznakakva greska. Ali ak nemaju objasnjenje zasto je nesto prije stekalo mozda ti daju heparina

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 10:00

Supergirl op op op, eto plusica!!!

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 10:01

vuky ne znam kamo :/

Slee
    12. Veljača 2020. 10:11

Supergirl wooohooo vidi se crtica! Neka tamniiiii

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

vuky
    12. Veljača 2020. 10:20

Pink sto kaze tvoj frend ginic? ima ti on koga preporuciti? Ja nisam u Zg, da je moja tu, nju bi ti ofmah preporucila... :/

Marta ako sad ne bude, ici cu na konzultacije kod njega i kod Škvorca... da vidim sto kazu, pa cu onda odluciti... ali evo nekoliko super iskustava sa Petrovom ... pa sam sklonija njima...
    Frendica oko 75kg i 170cm... mislim da je to najvise rekao zbog tog sto je kilaza oko trbuha kod nje... to je moje misljenje... ja sam 175 i 75-77 i imam dosta misica, trbuh nemam, ali imam noge i dupe 🤣 i ovvdje mi nisu nista kilazu spominjali... tesko mrsavim ( vjerojatno zbog stitne) 

Leli91
    12. Veljača 2020. 10:42

Supergirl ajme čestitam, držimo fige da sve bude ok i da beta bude velika. Do tada uživaj u svom plusiću.

Vuky, ja sam isto 170 i 75kg, ne osjećam se debelo ali sam sad na dijeti i pokušavam vježbat jer se bojim da je to ipak previše kila 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Simba 1989
    12. Veljača 2020. 10:47

Marta...

Simba 1989

Za koliko je došo pai jesi radila u Petrovoj… Sretno javi kaj kaže dr 😊

Marta...

Simba 1989

Za koliko je došo pai jesi radila u Petrovoj… Sretno javi kaj kaže dr 😊

A do 6 me bude Kinda primila.. Pa mjesec dana se čeka.. Hoću i hvalaaaaaa 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

PinkFairydust
    12. Veljača 2020. 10:47

vuky frend ima vise spaga po bolnicama nego u primarnoj, a i u primarnoj su svi toliko krcati da nitko nema mjesta :/ raspitat ce mi se, al nekako ne polazem puno nade :/

Simba 1989
    12. Veljača 2020. 10:52

PinkFairydust

Simba 1989

Nis strasno, danas se PAI vise ne gleda ko bogznakakva greska. Ali ak nemaju objasnjenje zasto je nesto prije stekalo mozda ti daju heparina

Aaa čuješ... Moj muž ima  bome dijagnozu i pol isto.. Tako da nije da je sve super pa da još mogu jedino s tim.. Ali pošto smo imali jednu trudnoću i bilo blight ovum sa dvije gestacijske i sestre imale u prosjeku 3 spontano svaka i pošto nam ostao zadnji pokušaj preko hzzo.. Više se lovim za sve...jer što da i idemo za prag na donaciju ako nedaj Bože nešto još i kod mene ne valja 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.