Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    25. Kolovoz 2020. 17:23

Lucija07 a ne znam, nisam pametna. Samo znam da je ovo put koji nam je dat i ja drugim ne znam ni hodati... 
    Danas sam baš emotivna zbog negativnog testa i samo mi suze idu i zbog mene i svih vas koje prolazite isto... ❤️

🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Kolovoz 2020. 17:40

Zasto kazete da je biokemijska dobar znak,ne kuzim to bas...Tuzna sam ali bolje sad nego ne znam u kojem tjednu da se to desilo! Sta je tu je,idemo dalje , bit ce i meni i vama drage moje cure! Bas mi je tesko citat sve ove tuzne price ali moramo biti sretne sta smo zdrave i sta imamo dobre muzeve puni podrske i razumijevanja,sto imamo jedni druge! A bebice ce stici kad-tad ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

25. Kolovoz 2020. 17:59

miss1502

Zasto kazete da je biokemijska dobar znak,ne kuzim to bas…Tuzna sam ali bolje sad nego ne znam u kojem tjednu da se to desilo! Sta je tu je,idemo dalje , bit ce i meni i vama drage moje cure! Bas mi je tesko citat sve ove tuzne price ali moramo biti sretne sta smo zdrave i sta imamo dobre muzeve puni podrske i razumijevanja,sto imamo jedni druge! A bebice ce stici kad-tad ❤️

Zato sto je to obicno znak da ce se kad tad ozbiljno zakacit, i da definitivno je bolje sad nego doci do 9 tjedna i imat kiretazu...
    Ja sam npr odmah nakon biokemijske zatrudila i cesto je tako i drugim curama... 

• kiki989
    25. Kolovoz 2020. 18:02

Missi zao mi je zbog biokemijske ☹️ Ali barem se nesto desava, sljed. put je dobitni 🙏🏼

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Leptirica 90🦋
    25. Kolovoz 2020. 18:05

Ja ću pitati dr da napravim nalaz trambofilije jer mi to sestra ima to mu nisam spominjala.a u 1 ivf sam imala biokemisku trudoçu 😔😔nadam se sad u 2 ivf boljem uspjehu pozz svima sretno drage cure.da li koja od vas ide u petrovu bolnicu.

Azospermia

MaloTele
    25. Kolovoz 2020. 18:25

Pozz cure, citam vas neko vrijeme,nikako se javiti jer nemam sta pametno za rec, cekali smo da produ godisnji i evo, imamo dog prvu inseminaciju sredinom 9.mj, terapija femara.. zna li netko da li mi recept izdaje soc.gin ili privatno kupujem u ljekarni? I koliko kosta otprilike? Sretno svima koji se bore,znam da nije lako, i nema rijeci utjehe ali niste same,koliko god se ponekad usamljeno osjecate..

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

25. Kolovoz 2020. 19:17

Chloe18

Pozz cure, citam vas neko vrijeme,nikako se javiti jer nemam sta pametno za rec, cekali smo da produ godisnji i evo, imamo dog prvu inseminaciju sredinom 9.mj, terapija femara.. zna li netko da li mi recept izdaje soc.gin ili privatno kupujem u ljekarni? I koliko kosta otprilike? Sretno svima koji se bore,znam da nije lako, i nema rijeci utjehe ali niste same,koliko god se ponekad usamljeno osjecate..

Nista ne kupujes, trazis svog socijalnog ginekologa recept za njih. Sretno 

• more2309
    25. Kolovoz 2020. 19:35

lucija07

lucija07

nada86

lucija07

nada86

analukačević

Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤

Biti ćeš… iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.

Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera… Imala 2 spontana… Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷‍♀️😔😔😔….

Zao mi je zbog spontanih. Jesu ti radili nalaze za trombofiliju?

Ma naravno, sve pretrage sam ja radila… Od trombofilije, imulologije, histeroskopije, laparoskopije.. Fascikl mi je puunn papira i sve ok.. Dobivala sam preventivno i fragmin i decortin i andol i injekcije prolutona.. Sto bi rekli sve sto se moze dati..

I kariograme suprug i ja, to je pregled nadih kromosoma.. Sve je super.. Uglavnom luci mi je rekao da me nema vise na sta slati niti dati ista novo kad sam svu terapiju dodatnu koristila u skoro svim transferima….

To je isto frustrirajuca situacija, kad je sve idealno, a opet ne uspjeva, da nesto ne stima, znala bi protiv cega se borite i sto treba poboljsat. Ovaj FET ce sad biti dobitan, mora, nema rusenja statistike 🍀🤞🤞🤞🤞🙂🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

25. Kolovoz 2020. 19:47

more2309

lucija07

lucija07

nada86

lucija07

nada86

analukačević

Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤

Biti ćeš… iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.

Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera… Imala 2 spontana… Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷‍♀️😔😔😔….

Zao mi je zbog spontanih. Jesu ti radili nalaze za trombofiliju?

Ma naravno, sve pretrage sam ja radila… Od trombofilije, imulologije, histeroskopije, laparoskopije.. Fascikl mi je puunn papira i sve ok.. Dobivala sam preventivno i fragmin i decortin i andol i injekcije prolutona.. Sto bi rekli sve sto se moze dati..

I kariograme suprug i ja, to je pregled nadih kromosoma.. Sve je super.. Uglavnom luci mi je rekao da me nema vise na sta slati niti dati ista novo kad sam svu terapiju dodatnu koristila u skoro svim transferima….

To je isto frustrirajuca situacija, kad je sve idealno, a opet ne uspjeva, da nesto ne stima, znala bi protiv cega se borite i sto treba poboljsat. Ovaj FET ce sad biti dobitan, mora, nema rusenja statistike 🍀🤞🤞🤞🤞🙂🙂!

Hvala...
    Kad bi bar svima sto prije uspjelo,svima nama koje se borimo 💓

🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Kolovoz 2020. 19:49

Chloe18

Chloe18 za femaru ti treba recept,a cijena je 200tinjak kn 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.