Lucija07 a ne znam, nisam pametna. Samo znam da je ovo put koji nam je dat i ja drugim ne znam ni hodati...
Danas sam baš emotivna zbog negativnog testa i samo mi suze idu i zbog mene i svih vas koje prolazite isto... ❤️
Zasto kazete da je biokemijska dobar znak,ne kuzim to bas...Tuzna sam ali bolje sad nego ne znam u kojem tjednu da se to desilo! Sta je tu je,idemo dalje , bit ce i meni i vama drage moje cure! Bas mi je tesko citat sve ove tuzne price ali moramo biti sretne sta smo zdrave i sta imamo dobre muzeve puni podrske i razumijevanja,sto imamo jedni druge! A bebice ce stici kad-tad ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Zasto kazete da je biokemijska dobar znak,ne kuzim to bas…Tuzna sam ali bolje sad nego ne znam u kojem tjednu da se to desilo! Sta je tu je,idemo dalje , bit ce i meni i vama drage moje cure! Bas mi je tesko citat sve ove tuzne price ali moramo biti sretne sta smo zdrave i sta imamo dobre muzeve puni podrske i razumijevanja,sto imamo jedni druge! A bebice ce stici kad-tad ❤️
Zato sto je to obicno znak da ce se kad tad ozbiljno zakacit, i da definitivno je bolje sad nego doci do 9 tjedna i imat kiretazu...
Ja sam npr odmah nakon biokemijske zatrudila i cesto je tako i drugim curama...
Missi zao mi je zbog biokemijske ☹️ Ali barem se nesto desava, sljed. put je dobitni 🙏🏼
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Ja ću pitati dr da napravim nalaz trambofilije jer mi to sestra ima to mu nisam spominjala.a u 1 ivf sam imala biokemisku trudoçu 😔😔nadam se sad u 2 ivf boljem uspjehu pozz svima sretno drage cure.da li koja od vas ide u petrovu bolnicu.
Azospermia
Pozz cure, citam vas neko vrijeme,nikako se javiti jer nemam sta pametno za rec, cekali smo da produ godisnji i evo, imamo dog prvu inseminaciju sredinom 9.mj, terapija femara.. zna li netko da li mi recept izdaje soc.gin ili privatno kupujem u ljekarni? I koliko kosta otprilike? Sretno svima koji se bore,znam da nije lako, i nema rijeci utjehe ali niste same,koliko god se ponekad usamljeno osjecate..
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Pozz cure, citam vas neko vrijeme,nikako se javiti jer nemam sta pametno za rec, cekali smo da produ godisnji i evo, imamo dog prvu inseminaciju sredinom 9.mj, terapija femara.. zna li netko da li mi recept izdaje soc.gin ili privatno kupujem u ljekarni? I koliko kosta otprilike? Sretno svima koji se bore,znam da nije lako, i nema rijeci utjehe ali niste same,koliko god se ponekad usamljeno osjecate..
Nista ne kupujes, trazis svog socijalnog ginekologa recept za njih. Sretno
Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤
Biti ćeš… iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.
Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera… Imala 2 spontana… Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷♀️😔😔😔….
Zao mi je zbog spontanih. Jesu ti radili nalaze za trombofiliju?
Ma naravno, sve pretrage sam ja radila… Od trombofilije, imulologije, histeroskopije, laparoskopije.. Fascikl mi je puunn papira i sve ok.. Dobivala sam preventivno i fragmin i decortin i andol i injekcije prolutona.. Sto bi rekli sve sto se moze dati..
I kariograme suprug i ja, to je pregled nadih kromosoma.. Sve je super.. Uglavnom luci mi je rekao da me nema vise na sta slati niti dati ista novo kad sam svu terapiju dodatnu koristila u skoro svim transferima….
To je isto frustrirajuca situacija, kad je sve idealno, a opet ne uspjeva, da nesto ne stima, znala bi protiv cega se borite i sto treba poboljsat. Ovaj FET ce sad biti dobitan, mora, nema rusenja statistike 🍀🤞🤞🤞🤞🙂🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Baš mi je žao zbog tebe😔😔a ja ti nikad nisam bila trudna al nadam se da ću biti jednog dana i da će mi uspjeti u 10 mj. To će mi biti 2 ivf pozz puno ti sreće❤❤
Biti ćeš… iz moje perspektive tebi je “tek” drugi IVF pred vratima. Budi istrajna i sigurna sam da će se jedna mala dušica odlučiti obradovati vas.
Ooo bas tako! Tek drugi.. Ja, sam posla 2 prirodna ivfa 5 stimulirani i 10 transfera… Imala 2 spontana… Taman se ponadam i srce prestane kucati.. Ja kad i ako opet ostanem trudna bojat cu se sama sebe.. Jer nazalost ni poz test ni beta ni kucanje srca se u mom slucaju pokazalo da nije sigurnost.. Doguram do 9 tjedna i stane🤷♀️😔😔😔….
Zao mi je zbog spontanih. Jesu ti radili nalaze za trombofiliju?
Ma naravno, sve pretrage sam ja radila… Od trombofilije, imulologije, histeroskopije, laparoskopije.. Fascikl mi je puunn papira i sve ok.. Dobivala sam preventivno i fragmin i decortin i andol i injekcije prolutona.. Sto bi rekli sve sto se moze dati..
I kariograme suprug i ja, to je pregled nadih kromosoma.. Sve je super.. Uglavnom luci mi je rekao da me nema vise na sta slati niti dati ista novo kad sam svu terapiju dodatnu koristila u skoro svim transferima….
To je isto frustrirajuca situacija, kad je sve idealno, a opet ne uspjeva, da nesto ne stima, znala bi protiv cega se borite i sto treba poboljsat. Ovaj FET ce sad biti dobitan, mora, nema rusenja statistike 🍀🤞🤞🤞🤞🙂🙂!
Hvala...
Kad bi bar svima sto prije uspjelo,svima nama koje se borimo 💓
Chloe18 za femaru ti treba recept,a cijena je 200tinjak kn
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji